Gel Samsun gel!
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Benim oturduğum yerde Giresunlu nüfusu çok fazla ve Trabzonspor'un maçı olduğu gün kahveler rahatlıkla doluyor.Aynı şekilde Görele Trabzonsporlular Derneği var Giresunda.Ordu'da da Fatsa Trabzonspor Dernekleri var.Hakkını yiyemem.Dikkat ederseniz Ordulular yada Giresunlular demiyorum.Orduspor ve Giresunsporlular diyorum.Bunlardan dost olmaz.Keza Samsunsporlulardan da.
Ayrıca Ordu'nun Rize diye bağırmasının sebebi kardeşlik değil,Samsuna gıcıklık yapmak.Bu sene kardeşlikleri ciddi şekilde zedelendi.Geçen sene beraber deplasman yapıyorlardı ama bu sene Rize de oynanan hazırlık maçında aralarında kavga oldu.Hatta Rizesporlular Giresunsporla kanlı bıçaklı olmasına rağmen sırf Ordusporlulara gıcıklık olsun diye Giresun diye bağırdılar.
Son olarak,forumlara girerseniz görürsünüz Ordusporlular 61 de Trabzon diye bağıran renktaşlarını çekirdekçi olmakla suçluyor ve çoğu bu durumdan rahatsız.Yorum
-
Mersin'i istiyorum Süper Lig'de. Aklım ermeye başladığından beri Mersin'de böyle heyecan çok az hissettim. Her taraf bayraklarla dolu, şehir kıpır kıpır, stad tıklım tıklım, her yerde "Kırmızı Şeytanlar" yazısı
Takım olarak da gayet iyiler. Hak ediyorlar bence. Özledim hem otel basmayı
En son 61viya tarafından düzenlendi; 25.04.2011, 01:49."Orada birisi farklı yürüyordur."Yorum
-
Sivas otelleriyle karıştırma.Orda müsamaha göstermezler sanaMersin'i istiyorum Süper Lig'de. Aklım ermeye başladığından beri Mersin'de böyle heyecan çok az hissettim. Her taraf bayraklarla dolu, şehir kıpır kıpır, stad tıklım tıklım, her yerde "Kırmızı Şeytanlar" yazısı
Yorum
-
Yorum
-
-
Samsun cıktı gıbı mersınde devlet destegıyle ısı bagladı gıbı ama son hafta bay gecıcekler rıze btun maclarını alırsa bı umut daha tavsanlı var en ıyısı tavsanlı cıksın eger kı butun maclarını alırsalar zaten cıkarlar bence ıns 2 ılarak tavsanlı cıkarYorum
-
katılıyorum burda şampiyonluk havası var baya baya, her yer bayraklarla donatılmış, hem seneye TRABZONSPOR'umuzu izlemek nasip olur inşallah mersinde..Mersin'i istiyorum Süper Lig'de. Aklım ermeye başladığından beri Mersin'de böyle heyecan çok az hissettim. Her taraf bayraklarla dolu, şehir kıpır kıpır, stad tıklım tıklım, her yerde "Kırmızı Şeytanlar" yazısı
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞYorum
-
bügün 14:00 da TRT de yok yok
TRT nin bütün kanallarında maç var..Hepsi bügün..
Yorum
-
-
Mersin İdman Yurdu'nun verilmeyen bir golü var ki akıllara zarar o golü iptal ettiren yardımcı hakem bıraksın hakemliği..
2-0 olacak maç 1-1 oldu..
Yorum
-
-

33. Hafta
Mersin-Bolu
Rize-Linyit
Antep-Samsun
Erciyes-Denizli
Lig şuan bitse 7.oluyorduk..rize ikili avrejda üstün.Bizim ise sadece bolu ve erciyese üstünlüğümüz var..Haftaya kesin kazanmamız lazım..Kazanırsak play offlara büyük ihtimal kalırız..Belki son maça rahat bile gidebiliriz..Play offlarda 3. ve 4.bitiren saha avantajınıda ele geçiriyor..Bugünkü galibiyet oyunculara özgüvenide getirmiştir..Özellikle kuru için iyi oldu..Uzun zaan sonra yüzümüz güldü..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum