TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
İzmir'den KSK ve Göztepe'nin 1. ligde olmasını isterdim1. Bucaspor - 9
2..
3..
4. Karşıyaka - 6
5. Altay - 5
İlk 5 içerisinde 3 İzmir takımı. İnşallah sezon sonuda böyle olacaktır. Bucaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu hafta Konyaspor'u deplasmanda yenerse belkide ummadığı bir başarının merdivenlerini ikişer ikişer çıkmaya başlayacak.
Altay ve Karşıyaka birbiriyle karşılaşıyor. Bu kötü oldu işte biraz.
Yorum
-
-
Karşıyaka bence sporcu yetiştirirken taraftar yetiştirmeye de önem vermeli..
Basketbol maçlarını da takip ederdim, Pınar Karşıyaka ile kim maç yaparsa yapsın o maçın sonunda rakip oyuncular yabancı maddeler altında koşarak soyunma odasına giderlerdi..Yorum
-
Bucaspor bu sezon fırtana gibi inşallah çıkarlar artık ligde İZMİR takımı olsun yahu
OSCAR CARDOZOYorum
-
Ksk, Buca ve Altay..
Size süper lig çok yakışacak. Üçünüz aynı anda.. Seneye de Göztepe'yi getirdik mi tamamdır bu olay.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Yorum
-
Yeni bir seyirci rekoru kırsınlar diye mi?
2. ligde karşılaştıkları bir maçı 60000-65000 kişi izledi ve 2. ligde tarihi bir rekor kırıldı. Şimdi şu takımlar süper ligde olsalar eminim İzmir Atatürk stadı çöker.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
Buca'da inanılmaz bir kenetlenme var abi. Lige başlarken bu kadarını beklemiyorlardı bile. Ama 3/3 yapınca tüm İzmir Buca'ya odaklandı. Zaten geçen seneden harika bir yapılanmaları var. Geçtiğimiz sezon genç ve bunların yanına tecrübeli bir kaç adam alarak ligi forse ettiler. İstanbulspor, Ankaragücü ve Vestel Manisa'dan hatırlayacağımız Yılmaz çok faydalı olmuştur.
Şimdi eski Malatyasporlu Yunus takımın ileride her şeyi.
Mehmet Battal'da çok iyi adam.
Konya engelini galibiyetle tamamlarsalar önleri açık.
Taraftar bazında durumlarını soruyorsan, öyle taraftar süper ligi hakediyor demekle yetinirim.
---
Süper ligdeki taraftarlar çok mu düzgün ki Karşıyaka taraftarına bel altı vuruluyor? Bursaspor, Ankaragücü ve Eskişehirspor dışında tam anlamıyla kaç tane Anadolu takımının taraftarı takımına tam anlamıyla sahip çıkıyor?
Karşıyaka taraftarının da tek derdi sevdaları.
Basketbol maçlarında rakip takıp hep pet şişe yağmuruna tutuluyor demiş Adem. Kaç tane maçı izledin canlı olarak Adem? Rakip basketbolcuların el, kol hareketlerini kaç defa gördün? A oyuncusu basket aterken, yedeklerde oturan X oyuncusunun "el kol, al bu girsin" hareketlerini tv hiç gösterdi mi?
Bunlar savunulacak şeyler mi? Tabii ki değil. Ama Karşıyaka taraftarına bel altı girişmeden önce ligdeki taraftarları ele almanızı rica ediyorum.
Sanki bunları yapanlar sadece Karşıyaka taraftarı.
En son ilhan tarafından düzenlendi; 07.09.2009, 16:10.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum