Bank Asya'nın banko maçıydı zaten Bucaspor-Kocaelispor maçıKocaelispor paradan dolayı oyuncuların lisanslarını çıkaramadı o yüzden genç takımla çıkmış.
Bank Asya'nın banko maçıydı zaten Bucaspor-Kocaelispor maçıKocaelispor paradan dolayı oyuncuların lisanslarını çıkaramadı o yüzden genç takımla çıkmış.
Linsans cikarabilseydi cok iyi kadrosu olurdu. Baskan adayini dinledim. Gorustu futbolcular dan bazilari: Koray Avci, Erhan Albayrak...
Kocaelispor çok zor durumdaydı. Bucaspor aldatıcı olabilir.
Kocaelispor lisans konusunda anlasirsa transferleri yapacak. Galiba antrama cikiyorlar ama maca cikamiyorlar. Ayni sekilde T.D leride tribunden izliyor maci lisans yuzunden. Toplam 8 trilyon faizsiz borcu var TFFye.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
İlk 5 içerisinde 3 İzmir takımı. İnşallah sezon sonuda böyle olacaktır. Bucaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu hafta Konyaspor'u deplasmanda yenerse belkide ummadığı bir başarının merdivenlerini ikişer ikişer çıkmaya başlayacak.
Altay ve Karşıyaka birbiriyle karşılaşıyor. Bu kötü oldu işte biraz.
İlk 5 içerisinde 3 İzmir takımı. İnşallah sezon sonuda böyle olacaktır. Bucaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu hafta Konyaspor'u deplasmanda yenerse belkide ummadığı bir başarının merdivenlerini ikişer ikişer çıkmaya başlayacak.
Altay ve Karşıyaka birbiriyle karşılaşıyor. Bu kötü oldu işte biraz.
2. ve 3.'yü merak ettim şimdi. Onları niye yazmadın İlhan?
Şimdi baktım, Konya ile Adana'ymış.
En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 06.09.2009, 23:55.
Sebep: .
Yorum