TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Rize bile yapmamistir sunu, ama sorsan ooo Giraasun komsu ilimiz kardasimiz falan fistan.... hikâyeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
hayırlı olsun Hocam sevindim..gelsin karadeniz takımları..anadolu takımları..Tuzla hesabı incelemeyin boşuna...Başkanına bakın....Geçen hafta sosyal medya hesabından Giresun şampiyon kutlaması yaptı....Ama A.demir'e geçen hafta yapılanları gördükten sonra sıkıntı yok benim açımdan....Giresunluyum iyi oldu playofftan çıkamazdı takım....Samsun gelir oradan güle oynaya....Karadeniz takımı çok olsun ligde ki İstanbul takımları azıcık deplasman yapsın....
kulüplerle problem davasıda biraz bizim biraz karşı tarafların hataları..
tam köylü mantığı..
yan ile düşman..
yan ilçeye düşman..
yan köye düşman..
yan komşuya düşman..
ben hiçbir kulübü fb-gs nin düşürdüğünü ve onlara düşman olduklarını hatırlamam..
algılarla bizi herkese düşman gösteriyorlar çıt yok..cevap yok..hayır öyle değil deme yok..
gerçi damat algısına bile cevap vermeyen kulüpten ne beklersin..En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.05.2021, 10:50.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
-
İlk yarının son dakikaları ve Altay 3-1 önde. İstanbulspor kalecisi sezon boyu yaptığı gibi komik goller yemeye devam ediyor, sağlam bir kaleci ve forvetle Tekke bu takımı şampiyon yapardı.
Umarım Altay - Samsun finali olur, Samsun favori ama bu işler belli olmuyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Altay üstündü oyun olarak, galibiyeti hak etti.Yorum
-
Vallahi ben 90 dk maça baktım. Samsunsporun ne oynadığını bana biri anlatsın. Bu kadar kötü futbol mu oynanır. Altınordu zaten top oynamadı. Şansa bir gol attı işi bitirdi.
Samsunsporun hele penaltı atışı tam bir fiyasko. Adamın daha topa vuracak gücü yok.
Bu Playoff maçı gerçekten TFF 1. Lig maçımıydı. Bence Amatör liginin playoffu olur en fazla.
Samsunspor ne şut ata bildi. Ne doğru dürüst ara pası ata bildi ne doğru dürüst orta aça bildi. Ve en önemlisi daha penaltı atmasını bilmiyorlar.
Kusura bakmayın Samsunsporlular. Bu penaltı atışından sonra süperlig sizin için hayal oldu!!!!Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Başkanları konuşmasında öyle dediklerine bakmayın algı yapıyorlar, kim çıkmak istemez demişti ama Samsunsporlu topçular ciddiye almış sanki Altınordu başkanını. Hekimoğlu'nun ilk maçı gibi ruhsuz, bize üst turu armağan etsinler oynamamıza gerek yok der gibi bir oyun vardı.Vallahi ben 90 dk maça baktım. Samsunsporun ne oynadığını bana biri anlatsın. Bu kadar kötü futbol mu oynanır. Altınordu zaten top oynamadı. Şansa bir gol attı işi bitirdi.
Samsunsporun hele penaltı atışı tam bir fiyasko. Adamın daha topa vuracak gücü yok.
Bu Playoff maçı gerçekten TFF 1. Lig maçımıydı. Bence Amatör liginin playoffu olur en fazla.
Samsunspor ne şut ata bildi. Ne doğru dürüst ara pası ata bildi ne doğru dürüst orta aça bildi. Ve en önemlisi daha penaltı atmasını bilmiyorlar.
Kusura bakmayın Samsunsporlular. Bu penaltı atışından sonra süperlig sizin için hayal oldu!!!!
İkinci maç çok daha iştahlı oynayacaklardır. Ahmet İlhan ikinci golü atsa çok daha zorlu olurdu da bu skorla Samsun çıkar ikinci maç.( ゚д゚)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Geldikleri gibi giderler.
Yorum