Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Travelair
    • 09.01.2005
    • 36195
    • İstanbul

Erman Toroğlu

CEZA BANA GÖRE HAFİF ÇIKTI. ASLINDA BENİM BEKLEDİĞİM DAHA FARKLI ŞEYLER VARDI. EĞER G.SARAY VE F.BAHÇE BAŞKANLARI BUNU YAPABİLSELERDİ…

17.04.2009 09:24

CEZALAR HAFİF

Ceza anormal değil ama, bana göre gene hafif çıktı. Birbirleriyle yumruklaşan Arda ile Semih’in, Emre Belözoğlu’nun boğazına sarılan Sabri’nin ve olayları ateşlediğini bizzat kabul eden Lugano’nun cezaları en az limitte.

90 dakika boyunca sahada küfür eden Emre Belözoğlu’nun es geçildiğini de unutmayalım. Bu cezaları niçin az buluyorum? Oynanan maç Galatasaray-Fenerbahçe. Yani, Türk futbolunun en tepesindeki iki takım. Ve bir 1 numaralı derbi. Bu derbi hem profesyonel liglere hem amatör liglere hem gençlere hem de futbolla ilgilenen herkese örnek olan bir maç. Disiplin Kurulu cezaları bu kadar layık görmüş.

Aslında benim beklediğim daha farklı şeyler vardı. Eğer Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları bunu yapabilselerdi, Türk futbolu farklı bir yere gelirdi. Ama ne zaman! Maçtan 5 veya 10 dakika sonra... Diyebilselerdi ki, mesela Aziz Yıldırım; "Lugano’nun yaptığı hareketi kabul edemiyorum. Fenerbahçe takımında böyle bir futbolcu istemiyorum ve onu yolluyorum."

Dönüyorum Adnan Polat’a... "Bir dakika çenesi durmayan Sabri ve ileride Galatasaray Takımı Kaptanı olması kesin olan Arda’ya, Fenerbahçe Takımı Kaptanı Semih’e yumruk attığı için sezon sonuna kadar forma vermeyeceğim" diyebilseydi.

Statlardaki kilitli odalar

Biliyorum sevgili okuyucular, düşüncelerinizi, beyninizin içini okuyor gibiyim... "Sen de ne kadar safsın ey Toroğlu! Bu Galatasaraylı ve Fenerbahçeli yöneticiler değil mi, bundan bir önceki maçta Kadıköy’de, Spor Bakanı’nın, İstanbul Valisi’nin ve Emniyet Müdürü’nün yanında ’Seni evinden aldırırım’ ve cevap olarak da ’Seni karının yanından aldırırım’ diyenler. Böyle bir zihniyetten böyle bir yorum nasıl beklersin? Ne safmışsın!" dediğinizi hissedebiliyorum.

Not: 3 büyük kulübün statlarının altında belli şahısların girebildiği kilitli odalar var mı? Bu odalarda neler var? Bu odalara kimler girip çıkabiliyor? Ve bu odalar Futbol Federasyonu’ndan gelen yetkili kişilere açılıyor? Bu odaların kilitleri yetkili kişiler istediği zaman bulunamıyor mu? Böyle odalar var mı yok mu? Yetkililer açıklama yaparlarsa sevinir, bu sütunlarda bilgi veririm.

ERMAN TOROĞLU / HÜRRİYET
    maraton.com.tr
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TAHSİN 61

Bence Futolculara verilen cezalar yeterli bu kavgayı Anadolu takımları yapsa zaten adam yerine koyulmadıkları için 2şer maç ceza alırlardı.. FB- GS söz konusu olunca biraz da basın maçta bir haber olmayınca önce kavgayı şişirdi haber yaptı sonra ya işte özür dilesinler mevzusuna cevirdiler.. Cezalar yeterli kanaatindeyim İsviçre maçındaki kadar mevzu olmadı...
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• arimseli
        • 16.12.2008
        • 281
        • Trabzon

Her zaman dediğimiz gibi "biri Türkiye halkını işletiyor".

Dünya da Devletin emperyalisti olur da futbolun olmaz mı!..
        Olur elbet!..

Dünyanın emperyalisti İsrail, Abd ve İngiltere ise, Türkiye'de futbolun emperyalistleri de FB, GS ve BJK'dır.

Birleşmiş Milletler'in İsrail aleyhinde aldığı 500 den fazla karar nasıl bir zurna etmiyorsa, aha bu GS, FB ve BJK içinde durum aynen böyledir. Maalesef dünyanın ve Türkiye'nin gerçeği budur.

"Hizmetçi yapınca ceza, ev sahibi yapınca kaza" gerçeği yine gözümüzü çıkardı. Hani Dursun 'ama uymadı' deyince, Temel'in "Uysa da yaptım uymasa da" mantığı yani...

İstanbul dükaları, Federasyonumuz ve de basınımız böyyüktür netekim.

Diğerleri mi!..

Onlar böcek hükmünde canım, böcek.

Yorum

• Erdinç Barutçu
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 02.12.2006
          • 1705
          • İNŞAAT MÜHENDİSİ
          • Ankara

Bence oyunculara verilen cezalra gayet makul..Ama iki takımda artık şampiyonluktan koptuğu için fazla yaygara çıkaramıyorlar....Fakat sahaya taraftarın inmesi konusunda hiçbir ceza verilmedi yada verilen ceza bana göre çok çok az......Yine bildiğimiz görüntüler,olaylar ve sonuçlar....TFF nun bu istanbul eziklerine uyguladığı yönetmelik çok çok farklı.....
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Adem Erdoğan
            • 09.03.2005
            • 21546
            • Yazılım, Danışmanlık
            • İstanbul

Anlaşılan TFF'nin cezalar konusunda belli bir standardı yok.
            Çevreden gelebilecek tepkilere göre vermişler cezaları.
            Meşhur "denge" politikaları.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Misafir

cezalara bak ya tam komedi vermeyin daha iyi birde bu cezaları indirirsiniz tam olur ben böyle fedarasyonun .........

Yorum

• Kaya
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 16.07.1999
                • 28568
                • Müfettiş
                • İzmir

Bize verilen ceza hükmen ve 5 maç

Galatasaray'a 1 maç seyircisiz, 1 maç kapama...

Helal olsun...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• erkankoc
                  • 29.10.2006
                  • 3687
                  • Chirurgiemechaniker
                  • Almanya

bu cezalar isimize gelicek bence..iki takimda daha cok puan kaybedecek...avrupa kupalarina gidelim bizde...belkide sampiyonluk..ama cok zor..en kotu ikinci olsak bari
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• KERİM
                    • 23.09.2008
                    • 1147
                    • Öğrenci
                    • İstanbul

tam bi rezillik
                    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Cemalettin Taşkın
                      • 29.05.2004
                      • 2534
                      • Kütüphaneci
                      • İstanbul

çok bile ceza vermişler.

ben hepsine 2'şer maç ceza bekliyordum. gerçi daha tahkim var bakalım ne kadar indirecek cezaları?
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• peker61
                        • 29.04.2008
                        • 1564
                        • İstanbul

Söylenecek bişe yok bu adamlara türk futbolu edirnden öteye geçemez...
                        SÜRMENELİİİ...
                        https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ümit Tekşan
                          • 17.10.2007
                          • 1822
                          • Yönetici
                          • İstanbul

Tahkim Kurulu cezaların hiç birisinde indirim yapmayacaktır. Çünkü Ülkenin konustuğu tekip ettiği bir konu olduğundan dolayı indirim yapmayacaklardır.
                          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Öztürk Adem
                            • 22.09.2007
                            • 2827
                            • Ögreci
                            • İstanbul

Cıfte standartın en onemlı gostergesıdır. Ama cok ıyı oldu kımlerın medenı kımlerın barbar oldukları bır kere daha kanıtlandı
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Tolga Han
                              • 24.11.2006
                              • 1188
                              • öğrenci
                              • Bursa

tam bir rezillik bize 5 maç verdiler adamlara 1 bu kadar şerefsizlik olmaz.
                              her yerde hakkı yenen biz oluyoruz birilerinin buna dur demesi lazım...
                              Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• TSercaN
                                • 07.02.2008
                                • 3864
                                • Trabzonu Olumune Sevmek
                                • Avrupa Diğer

Bosverin ne halleri varsa gorsunler. Ben sakin olmaya karar verdim, bu ulkeyi biz kurtaramicaz zaten.
                                Nedense herzaman kotuler basa geliyor, birkere de iyi kisiler basa gelse.
                                Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...