Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Aslında vurgulamak istediğim konu şuydu;
- Gözlemciler, Galatasaray namına sahaya giren taraftarın üstünde Galatasaray forması olduğundan onu Galatasaray'lı futbolcu olarak görmüş olabilir mi? Zaten forma numarası 66 idi bu taraftarın

- Trabzon'daki maçta sahaya giren Trabzonspor taraftarının üzerinde ise, turuncu bir tişört vardı.Yani gözlemci bu taraftarın üzerinde turuncu tişört yerine bordo mavi çubuklu bir forma giyseydi, belkide bizde 2 maçla yırtacaktık

Sizin gibi gözlemciye ne diyeyim, gözlemeci bile olmaz bunlardan.Yukarda nedenler? niçinlerle başlayan bir sürü sordun ama bu sistemin içinde en büyük lobinin İstanbul'un 3 ezik takımına çalıştığını yazmadın.Yani bu ülkede futbolu temsil eden federasyon bünyesinde çalışan MHK, PFDK, Antrönerler derneği, Milli takım, basın, siyaset v.s. tüm birimler ile %80 bu camiaların adamlarından ve destekçilerinden oluşur.Odacı, çaycı, sekreter v.s. bunlarda buna dahildir.Hal böyle olunca bunların aleyhine kolay kolay cezalar çıkar mı? Ama Trabzon bu işlerde biraz uzak kaldığı için çok rahat bir şekilde kesiyorlar raconu...
Gözlemci olmasın demiyorum ama gözlemci raporu her şey olmasın diyorum.Ülkemizde maalesef göz göre göre haklar yeniliyor,gözlemci veya hakem görmedi deyip kapatıyoruz işi.
Oysa tv başında milyonlar her şeyi görüyorlar.
İtalya'da tv görüntüleri artık her şeyin önüne geçmeye başladı.
Bilerek elinle mi oynadın,hakemi aldatmaya yönelik hareket mi yaptın,rakibine yumruk attın da hakem görmedi mi hemen tv görüntülerini devreye sokup cezayı kesiyorlar.
Biz de bi kuru gözlemci raporuna bakıyor her şey.
Yahu kardeşim Tello her maç gizli yumruk mu vuruyor,Colman vurdu da hakem görmedi mi,Arda fb taraftarına maç öncesi terbiyesizce bir hareket mi yaptı veya maç içinde adam küfür ederken tv kameralarına mı yakalandı bas cezayı.
Gözlemci oturduğu yerden ne görecek ki ne yazacak.
Aha onun görmediğini adam çekmiş kameraya.Herkese MerhabaYorum
-
O Sivassporlulardan fotoğraf karelerinde belgeli olmasına rağmen kanıt yok denilerek ceza verilmeyenler vardı. Çünkü hepsine ceza verilse kurallara göre Sivasspor hükmen yenik sayılacaktı. Ceza alanlar da 1er maç aldı. Acaba sahaya giren taraftar olsada taraftarları tekme yumruk dövmek açıkça tribünlerdeki taraftarı tahrik etmek değil midir? Allah korusun yine taraftarımız sağduyulu çıktı
gs başkanı bence gerilimi sabit tutarak işte böyle olaylarda düşük ceza alabilmenin, saha içinde ise kayırılmanın düşüncesi içinde, ama çok yanlış
Örnek; Arda gidiyor yumruk sallıyor misafir tribününe. Nerde sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı? Bunun cezası nerde? Futbolcuya yumruk atmak 3 maç ceza mı sadece?En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.04.2009, 17:34.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Seyircisiz oynama+Saha kapatma haric tüm cezalar yerinde olmus.
En az 3 mac seyircisiz oynama verilmeliydi.
Yorum
-
Anlaşılan federasyonu çok fazla göreve çağırdık.
Aslında cezalar direk UEFAdan gelse çok tatlı olur...Yorum
-
bi an sahaya giren taraftarla bi olay yaşanmasını o kadar istedim ki....acaba ne yapcaklar diye...gerçi girmesi bile ayrı bi olay...fazla dikkat edemedim , giren taraftar için bişey verildi mi?
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
adnan polat plaket verdi sahaya girip tff, mhk, pfdk ve medyaya görünmeden sahadan ciktigi icin
Yorum
-
Yorum
-
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum