3 maç ceza verirler tahkime gider 2 olur arada kaynar.medya onların degil mi hangisine ceza verecekler...
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Göreceğiz federasyonu. Çok günaha gircem bu iş yüzünden. Ne sallıycam size şerefsizler.Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
Bizim maci sanki Israil misir savasi gösterenler burada da Uruguay türkiye savasi diye göstersinler. Serefsiz Hakem bizim macimizi bitirememisdi bu dünkü olaylar trabzondakinden daha berbatti ama hakem maci bitirdi. Bize birdahi hakemler maci bitirmeden cikmaya calisirsa bacagindan vuracaksin. bizim sucumuz Trabzonlu olmakmiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Arkadaşlar sivas sporlu taraftarlar bizim hakkımızda atıp tutuyorlar. Trabzonspordan şok açıklama diye başlık atmışlar otel paraları ile ilgili bizim hakkımızda atıp tutuyorlar forumlarını gezdim çakal sürülei bize sallamışlar.
Yokmu içimizde kimse şunların sitesini kısa süreliğine durdursun. Hatırlarsanız bir kesinde bizden birisi bunu yapmıştı.TRABZONSPOR
Eski Nickim : CriptoYorum
-
-
Adamlar Lazer ışını,ışın kılıcı ve hatta ışın karaca kullanıyor.
Teknoloji düzeyi yüksek taraftar kitlesi.Yorum
-
VOLKAN, ARDA'YI ARADI

Sadece sonucu ile değil, maç sonrası olayları ve kırmızı kartları ile tarihe geçen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananlar gündemi sarsmaya devam ediyor..
İki takımın futbolcuları arasında önce sahada başlayan, daha sonra da televizyon canlı yayınlarına yansıyan tartışmaların ardı arkası kesilmiyor..
Hürriyet'in haberine göre, Maç bitimi, ''Dışarıda bize abi diyen bazı Galatasaraylı oyuncular, Ali Sami Yen'de anamıza avradımıza küfür ediyorlar'' diyerek olayı başka bir boyuta taşıyan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e anında cevap veren Galatasaraylı Arda Turan, ''Onlara abi çekiyorsak saygımızdan yoksa korkumuzdan değil.. İster burada ister Kadıköy'de her yerde korkusuzca görüşürüz'' demesi bardağı taşırdı..
Arda'nın bu sözlerine sinirlenen Volkan'ın daha sonra genç futbolcuyu telefonla arayarak ''Madem böyle konuşuyorsun, madem korkmuyorsun gel o zaman buralara da erkekliğini görelim. Bu işler öyle televizyon kameraları önünde atıp tutmakla olmuyor'' dediği öğrenildi.. Arda'nın da Volkan'a ''Canın nereye istiyorsa gelirim'' diye cevap verdiği ifade edildi..
Maraton
Yorum
-
1.bizim sivas macında 1 seyirci sahaya girdi 5 mac seyircisiz 3 puan güme gitti.
2.sahaya giren taraftar dayak yedi sivaslı oyuncu ceza almadı
3.macın hakemi macın bitimine saniyeler kala macı bitirmedi.
şimdi gelelim dünkü maça maç başından sonuna kadar savaş biçiminde geçti.doğru dürüst bir hakem olsaydı o maçın başında fenerbahceli lugana ve galatasaraylı sabriyi atıp macı rahat bitirirdi.bu mactada sahaya seyirci girdi bakalım çok yürekli federasyon ne ceza verecek bizim sivas macından sonra yaygara koparan istanbul basını bakıyorum olayı örtbas etmeye çalışıyor.yok bir maç yok 2 maç ceza verilecek diye bizim macdan daha vahim olaylar oldu nerdeyse tribün yıkılacaktı ya o tribün çökseydide ölüm olsaydı ne olacaktı bunun hesabını kim verecekti bir futbol maçı için değermiydi ama istanbul basını bu olayı çok basit gibi gösterip ne kadar az çeza ile bu işi kapatırız diye yorumlar yapılıyor yazıklar olsun ve macın son dakikasaydı madem bu hakem bu kadar delikanlı idi macı niye bitirdi bizim macda saniyeler kala macı bitirdiler akşam daha vahim olaylar oldu ama maçı hakem oynadı.evet fatihin aslanları akşam türkiyeye çok önemli bir ders verdiler biz fatih terim hocamızdan kavgayı küfürü en yakın arkadaşaımıza vurmayı sövüp saymayı öğrendik.birde bunlardan türk futboluna hayır gelecekmiş varsın bunlardan gelen hayır yerin dipine batsın insan olmadıktan efendi dürüst olamadıktan yani atatürk ün söylediği gibi ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim ibaresini yerine getirmetikden sonra hep sporcu olsalar ne yazar yazık türk futboluna böyle ahlaksız topcular yetiştirdiği için .bekliyorum bu futbolcular ve takımlar kac mac ceza alacak.şimdi göreceğim o tahkim kurulunu ne ceza verecek diye .bizim maçlarda sahaya balon girse ceza veren tahkim kurulu bakalım ne ceza verecek eğer o istanbul basınının yazdığı gibi 1 2 maç ceza verecekse vay benim futbolumu yönetenlere vay asıl çıngarı ozaman biz çıkardaçağız bu böyle biline....imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...Yorum
-
Allah iyiliğini versin emi abi, ne güzel bir tespit yapmışsın1.bizim sivas macında 1 seyirci sahaya girdi 5 mac seyircisiz 3 puan güme gitti.
2.sahaya giren taraftar dayak yedi sivaslı oyuncu ceza almadı
3.macın hakemi macın bitimine saniyeler kala macı bitirmedi.
şimdi gelelim dünkü maça maç başından sonuna kadar savaş biçiminde geçti.doğru dürüst bir hakem olsaydı o maçın başında fenerbahceli lugana ve galatasaraylı sabriyi atıp macı rahat bitirirdi.bu mactada sahaya seyirci girdi bakalım çok yürekli federasyon ne ceza verecek bizim sivas macından sonra yaygara koparan istanbul basını bakıyorum olayı örtbas etmeye çalışıyor.yok bir maç yok 2 maç ceza verilecek diye bizim macdan daha vahim olaylar oldu nerdeyse tribün yıkılacaktı ya o tribün çökseydide ölüm olsaydı ne olacaktı bunun hesabını kim verecekti bir futbol maçı için değermiydi ama istanbul basını bu olayı çok basit gibi gösterip ne kadar az çeza ile bu işi kapatırız diye yorumlar yapılıyor yazıklar olsun ve macın son dakikasaydı madem bu hakem bu kadar delikanlı idi macı niye bitirdi bizim macda saniyeler kala macı bitirdiler akşam daha vahim olaylar oldu ama maçı hakem oynadı.evet fatihin aslanları akşam türkiyeye çok önemli bir ders verdiler biz fatih terim hocamızdan kavgayı küfürü en yakın arkadaşaımıza vurmayı sövüp saymayı öğrendik.birde bunlardan türk futboluna hayır gelecekmiş varsın bunlardan gelen hayır yerin dipine batsın insan olmadıktan efendi dürüst olamadıktan yani atatürk ün söylediği gibi ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim ibaresini yerine getirmetikden sonra hep sporcu olsalar ne yazar yazık türk futboluna böyle ahlaksız topcular yetiştirdiği için .bekliyorum bu futbolcular ve takımlar kac mac ceza alacak.şimdi göreceğim o tahkim kurulunu ne ceza verecek diye .bizim maçlarda sahaya balon girse ceza veren tahkim kurulu bakalım ne ceza verecek eğer o istanbul basınının yazdığı gibi 1 2 maç ceza verecekse vay benim futbolumu yönetenlere vay asıl çıngarı ozaman biz çıkardaçağız bu böyle biline....
TrabZonguldaklı...Yorum
-
Bunlar milli takımın vazgeçilmez futbolcuları.F.T.'in oluşturduğu kuşak.
Arda'nın bu sözlerine sinirlenen Volkan'ın daha sonra genç futbolcuyu telefonla arayarak ''Madem böyle konuşuyorsun, madem korkmuyorsun gel o zaman buralara da erkekliğini görelim. Bu işler öyle televizyon kameraları önünde atıp tutmakla olmuyor'' dediği öğrenildi.. Arda'nın da Volkan'a ''Canın nereye istiyorsa gelirim'' diye cevap verdiği ifade edildi..
Maraton
Özkan SÜMERYorum
-
Maçın sonlarına doğru sonu tansiyonu yükseltenlerden birisi de Volkan oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar bu harekete çıldırdı.
Volkan'ın bu hareketi çıldırttı
Volkan'ın bu hareketi çıldırttı
13 Nisan 2009 Pazartesi 13:07
Maçın sonlarına doğru sonu tansiyonu yükseltenlerden birisi de Volkan oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar bu harekete çıldırdı.
Galatasaray maçının ardından "Her zaman Ali Sami Yen'de bu olaylar oluyor" şeklinde açıklama yapan Volkan'ın son anlarda yaptığı bir hareketin tribünleri karıştırdığı ortaya çıktı.
Bunlar birde gencler icin örnek insan olacakFederasyon bunlara iyi bir ceza vermezsen bundan sonra cikan olaylarda federasyon sucludur ya adam gibi ceza verir yada bundan sonra cikan olaylar senin sorunun. Dünkü igrenclikler senin eserin zaten federasyon. Trabzona gelirken en iyi cezayi veren sen ama byzans takimlara ise seffaf davrandinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Bunlarin hepsi ayni kafadan, birbirlerini tutmuslardir yillarca. Ister TFF olsun ister Tahkim Kurulu olsun hepsi birbirinin adami. Simdi herkes ceza verilmesini bekliyor tabiki verilecek ama bizleri tatmin etmeyecek diye düsünüyorum.
TFF Baskani ufak bir pankarti yilin olayi diye lanse etmisti simdi görecegiz aciklamalarini.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPORYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum