Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • TSercaN
    • 07.02.2008
    • 3864
    • Trabzonu Olumune Sevmek
    • Avrupa Diğer

İlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi
    Ben olsam su karari verirdim. GS´nin 5 mac seyircisiz oynamasi (ayni bize verilen ceza gibi,kapatilmasi degil!), olaylara katilanlara her kimse TV görüntülere göre ceza verilmesine, ve her iki takimdanda 3 puan silinmesine (bizden 3.Puani son 30 sn. aldiklarina göre). Arti para cezasi verilmesine... Ama nerde hic sanmiyorum. Onlari bu cezalari hep bize keserler.

Bu arada nerede o sahislar, gazetelerin ve internet forum köselerinde yaziyorlardi, Trabzonspor´a büyük ceza verilmeli, hatta ligten atilmali diyenler, son 30 sn olaylar icin iskembeden konusanlar... nerdesiniz? Nerde o adaletli konustugunu iddia eden ve Trabzonsporsuz ligi daha temiz olacagini iddia edenler. Delikanlilik yapiyordunuz o zamanlar degil mi! Simdi de yapinda görelim. Odunu hep kendi tarafiniza yontuyorsunuz degil mi? Birde utanmadan konusuyorsunuz. yaziklar olsun!
    onlarin alayinin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppp
    Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• BALKAN 06
      • 18.04.2008
      • 3327
      • KÜ-BA PUB
      • Ankara

benim elimde yetki olsa

febe li Volkan
      febeli Emre
      febeli Lugano
      --------
      gs li Sabri
      gs li Emre
      direk lisanslarını iptal ederim,gücüm yetmezse en az 8 er maç ceza veririm.

pislik bunlar pislik,olan laylardan ziyade bizdekileri o kadar abartıp kendilerini sütten çıkmış ak kaşık zannetikleri için
      hele hele Volkan adisi dün daha diyorki niye bu olaylar bizim satadda olmaz diyor
      Allahım sen sabır ver yarabbim.
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ömer Kaya
        Cezalı Üye
        • 12.01.2009
        • 4235
        • Serbest Meslek:)

dün dünyaya rezil olduk

Yorum

• 28TS61
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 03.08.2006
          • 18702
          • Almanya

kimleri kimin federasyonuna sikayet ediyoruzki ?

ayrica türkiyemizden haric "dünya derbisi" diyen yok.
          madem bu cok onemli bir mac, neden ozaman "yabanci tv´ler" canli yayin icin satin almiyorlar veya "yabanci basin mensublari" maca gelmiyor?

bizim ülkede kendi kendine gelin güvey olmak cok kolay

Yorum

• SDanışmaz
            • 12.06.2004
            • 6945
            • Öğrenciden başka ne oLabiLir ki...
            • Zonguldak

İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi
            2 şer maça ceza alırlar tahkim 1 maça indirir
            Bende böyle düşünüyorum..
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• TSercaN
              • 07.02.2008
              • 3864
              • Trabzonu Olumune Sevmek
              • Avrupa Diğer

bunlar yuzsuzun tekidirler, birdahaki milli macta can ciger olurlar. biz baristik ozur diledik derler..

bana oyle kufur edeceksin sonra ozur dileyeceksin? Agzini burnunu kirarim o kisinin ben olsam.

yuzsuzluk hat safada ne de olsa istanbul medeniyeti iste... peh peh
              Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• Adem Erdoğan
                • 09.03.2005
                • 21546
                • Yazılım, Danışmanlık
                • İstanbul

2 maç cezayı hiçkimse indiremez.Direk kırmızı yediler çünkü.Bence 2 maç garanti daha fazla da olabilir.
                Özkan SÜMER

Yorum

• zendit
                  • 28.08.2008
                  • 84
                  • işçi
                  • Kırklareli

arkadaşlar seyircisiz mac cezası kaldırıldı o yüzden büyük ihtimalle para cezası ile gecişir olay.hani bi laf vardır it iti ısırmaz aynen o hesap bizim macı 2 sn oynatmayan hakem bunu nasıl oynattı hayret sahada türibinde hep olay vardı daha neyi gizleyecekler bunların yaptıkları centilmenlikmi fairplay mi hangisi bi an önce kesilsin cezalar.ve görünki bu cazalar lig bitince acıklanak.bunuda burdan söylerim...
                  trabzonsporlu olunmaz trabzonsporlu doğulur zenditli_muti

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
                    • 26.12.2005
                    • 16490
                    • Trabzon

Olaylara karışan futbolculara 7 şer maç ceza vereceksin ibretlik için ! Sezonu kapatacaklar !

Lugano kendi tezgahını kurdu ! Fenerbahçe Lugano'ya para cezası vermeli ! Nasılsa Fenerde oynamayacak diye ortalığı son dk karıştırmanın ne gereği vardı ! Bilerek yaptı !

Sabri'nin de özellikle Emre ile oynaması seyicisine oynamaktan başka birşey değildi !
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Alika87
                      • 27.05.2008
                      • 8714
                      • Bilgisayar Müh.
                      • Almanya

zaten herkes luganonun gitmek istedigini biliyor ve dünki olaylan kendi yolunu acmis oldu, adam baya akillimis
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• simavii
                        • 23.01.2008
                        • 292
                        • MEMUR
                        • Kütahya

lugano olayları kendisinin çıkardığını kabul etti 7 maç ceza gelmeli ama malesef az ceza alacak gs nin sahası kapatılmalı arkadaş Avni akerde yaşanan olaylardan daha kötü olaylar oldu arkadaşlar.GS ye çok ağır ceza gelmeli.

Yorum

• 28TS61
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 03.08.2006
                          • 18702
                          • Almanya

keske tribünde cokseydi diyorum

Yorum

• Cemalettin Taşkın
                            • 29.05.2004
                            • 2534
                            • Kütüphaneci
                            • İstanbul

ekstra ceza beklemeyin. kırmızı kartın cezası neyse onu verirler. 2 maç alırlar tahkim fenerlileri kesin 1 maça düşürür. hatta semihin cezasını hepten kaldırır çünkü daha önce de semihin 3 maçlık cezasını tahkim silmişti. galatasaraya 10 bin filan ceza gelir en fazla. kırmızı kart görenler ceza görsün yeter görüntülere bakarak kimseye ceza vermezler. yönetimlerde kırmızı kart gören futbolcularına sahip çıkar bence.

canlı yayında "bırakın futbol federasyonu başkanını yaa" diyen adnan polata ceza gelir mi? bence gündeme bile gelmez.

fırat aydınusta 1-2 hafta dinlenir en fazla 3 hafta sonra maça çıkar.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• ErtuGrul

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
                              bu iki resimde sahaya giren kisi ayni kisimi yoksa ?

Yukaridaki turunculu ile sagaidaki turunculu ikizmi yoksa ayni kisilermi...valla baya benziyorlar..
                              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• theo
                                • 29.04.2008
                                • 3205
                                • İstanbul

öyle fazla da ceza beklememek gerk...bizde dünkü olaylar olsaydı medyada ''katliam'' başlıkları atılırdı...ama şşimdi saha olayları deniyor...
                                futbolculara en az 2 maç ceza verilcek o kesin ama üstünü beklememek lazım!!!
                                eğer federasyon gerçekten DELİKANLIYSA gerekene gerekli cezayı verir!!!ama bence o kadar cesaret yok...sahi federasyon başkanının adını ilk anda hatırlayan var mı??

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...