Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-

Sadece bir başlangıçtı...

Sonunda Kan vardı olayda....Bizim maçta sadece M.yıldıza vurulmak istendi ...Aman yumruk falan dediler...VE 4 MAÇ YEDİK BRE İNSAFSIZLAR..BU NEDİRR....??

vE kurtarıcı küçük arda sahaya girdi...Ne oldu federasyon itleri trabzonda cangüvenliği yok diye..Maçı bıraktı hakeminiz sizde doğru dediniz ulan çatı ya çıktı adamlar alttakilerin canı yokmu ..Bu turuncu formalı adamın hesabını vermezseniz biz veririz...HESABI....

DAYAK YEME SIRASI şimdi mehmet topalda idi...Peki atanlar kimdi Milli takımda dostluk aşılayan fatih terimin talebeleri Emre ve Semih işbaşında...KAZIM ise üzülüyo ben vuramıyorum diye...Şimdi çıkıp ne diyeceksin ey terim....!!!!

Mehmet Topal altta kalırmı o da küfür etmeli idi elbette ...Ama tabiki bunun cezasını çekecekti ....Lugano ve çetesi işi bitirdi ve yumruğu salladı yine...Ama federasyon şimdi o el ayırmak için saLLandı der....
Devamı geliyo....Yorum
-
aynen katılıyorum. bu olaylar en çok medyaya yaradı. amaçları zaten rating. artık 2 haftalık malzemeleri var. bence emra ye 2 maç, semih e 2 maç, arda ya 3 maç, lugano ya 4 maç ceza verilir. hatta görüntülere göre de sabri, sanctis, ayhan, volkan ve belki guiza ya da ceza verilir. gs ye de sadece 1 maç saha kapatma ve bir miktar para cezası verilir.Medyanın aradığı bir göz Allah verdi iki göz.
Adamlar akşamdan beri o haklı bu haksız muhabbeti yapıyor.Görüntüleri tekrar tekrar verip ellerine geçen fırsatı iyi değerlendiriyorlar.
Birbirine yumruk atanları nerdeyse kahraman ilan edecekler.
Yok işte bu maçlar bundan dolayı büyükmüşte falan filan.
İstenen buydu olanda bu oldu.
İyi futboldan ziyade,bu tür olaylar için taraftarlar ve futbolcular yıllardır kışkırtılıyor.
Medya istediğini aldı.Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun;Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Cahit Sıtkı TarancıYorum
-

Terimin öğrenceileri birbirine ana avrat söverken Brezilyalılar sarılıyordu...Guiza ile Nonda da ayırıyordu..Teşekkürler terim gösterdeğin terbiyeden dolayı...Nasıl kardeşlik aşılamışsın......

İŞTE OLAYIN EN ÖNEMLİ SAHNESİ.....YAZIKTIR GÜNAHTIR...AYIPTIR...ABİ DEDİĞİN ADAMA BU YAPILIR MI ...Ne yaparsa yapsın....Ya sen semih orda o kadar insan var sana mı düştü ardayı ensesinden yaka paça çekmek önce git kendi adamını çek...Federasyon bunuda görmez kardeşler bile kavga ediyo doğaldır der....DESİN DE GÖREYİM..
Son maç şampiyonluk gider bizde fenerlileri döversek ceza verinde görelim diye pankart yaptırmyan.....

Görün bunları GÖRÜNN......
GÖRECEKSİNNN...GÖRMEZSEN ELBET GÖSTERMEYİ BİLİRİZ....En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 13.04.2009, 12:12.Yorum
-

hatırlayalım Bİ DAYAK YİYEN KİMDİ ACABA???

O TEKME Yİ ATAN KİMDİ ACABAA_????

Dayak yemiştiler değilmi....HİÇ GÜZEL BİRŞEY DEĞİL Dİ ANCAK BU REZALETSE O NEYDİ ...HESABI KESİN YOKSA KESMESİNİ BİLİRİZ!!!!!Yorum
-
İbretlik ceza vereceksinde milletin aklı başına gelecek, ama nerdeee bizim ülkemizde böyle şeyler üç takıma işlemez... Bu sefer düzelsin işler diyorum, beklemeye çekiliyorum...
Yorum
-
Yorum
-
Ben olsam su karari verirdim. GS´nin 5 mac seyircisiz oynamasi (ayni bize verilen ceza gibi,kapatilmasi degil!), olaylara katilanlara her kimse TV görüntülere göre ceza verilmesine, ve her iki takimdanda 3 puan silinmesine (bizden 3.Puani son 30 sn. aldiklarina göre). Arti para cezasi verilmesine... Ama nerde hic sanmiyorum. Onlari bu cezalari hep bize keserler.
Bu arada nerede o sahislar, gazetelerin ve internet forum köselerinde yaziyorlardi, Trabzonspor´a büyük ceza verilmeli, hatta ligten atilmali diyenler, son 30 sn olaylar icin iskembeden konusanlar... nerdesiniz? Nerde o adaletli konustugunu iddia eden ve Trabzonsporsuz ligi daha temiz olacagini iddia edenler. Delikanlilik yapiyordunuz o zamanlar degil mi! Simdi de yapinda görelim. Odunu hep kendi tarafiniza yontuyorsunuz degil mi? Birde utanmadan konusuyorsunuz. yaziklar olsun!Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))

Yorum