Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahvaltıdan geç çıktık, herkesin de işi vardı maça gidemedik....

Yorum

• olmadı be rize

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maça gidip destek vermenize sevindim,çok detay önemli değil ama biraz açarsan sevinirim.
        Neyse yinede olumsuz düşünmemekte fayda var,inşallah Rizespor çıkarda Bizde Suat Hocayı baştacı yaparız
        ya ben destek vermek konusunda kendime güvenirim.. ki bugünde ordakilere memnuniyet derecesini sormak lazım bizim verdiğimiz desteğin..

maçın başında kendi başımıza 30 kişi kadar dip tarafta önde bağırıyoduk, pek bağıramayan Rizelilerde bizim bağırdıklarımıza eşlik ediyodu.. sonra ısrar ısrar ortada onların bulunduğu bölüme geçtikk.. tribünün önünde demirinde duran vatandaşta gfb atkısı.. haydaaa dedik biz oturalım ya da en iyisi çıkalım.. Rizespor maçında bize fenerbahçe atkılı bi vatandaş bağırın diyecekse eğer.. o vatandaşta diyomuş ki ben çıkarıcaksam onlarda Trabzon atkısını çıkarsın vay anasını neyse çıktı atkı boğazdan bizde kaldığımız yerden devam. vs. vs. maç bitti.. kapıların açılmasını beklerken ufak ufak küfürlü bikaç şeyde olmak üzere çoğunlukla;

"Trabzon'la uğraşmak senin neyine,
        Ulan i.ne fenerbahçe,
        Elmi yaman beymi yaman,
        Kadıköyde Hodri Meydan.." bağıra durduk..

artık sinirden patlamış bi kaç vatandaş "yeter ulan, ne küfür ediyosunuz vs. vs." üstümüze iyiden iyiye gelmeleri sonucu 4-5 dakika kadar kavga ettik.. onu çekiyoruz öteki gidiyo, onu susturuyoruz öteki laf yapıyo.. Bi Rize maçında fenerliyle Trabzonlunun kavga etmesi kesinlikle onaylamadığımız bişe ama vatandaşın biri de çıkmış diyo ki Bura İstanbul be kardeşim bunların hiç biri Rizeden gelmedi ki anlayış gösterin.. biz Trabzondan mı geldik acep Allahına kadar Trabzon diyoruz.. ben samimi bulmadım Rizesporluların çok büyük bi bölümünü.. bizim olmasını istediğimiz gibi düşünenleri tribünün çok ufak bi bölümü.. neyse davalarında başarılar..
        Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Şadinin attığı gol güzeldi ama yetmedi..
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• hersey guzeldı bastan sona mac sonu olayları yakısmadı
            trabzonspor taraftarına tesekkur ederız bızım taraftarımızdan daha cok destekledı takımımızı..

SİZİN orda bir çok rizeliden daha çok bağırdınızdan eminiz bundan herhangi bir şüphemiz yok ama o gfb atkısıyını rizenin dağdibi tribüninde giymesi imkansız gibi birşey takmasını bırak takıp diğer kapılardan içeri girse bile maçı izlemeyi bırak dışarı atılır..zaten nerde bir rizeli kaltak g..fb varsa bizi buluyor önce kendi boklyklarını temizlesinler ondan sonra gelip rize-trabzon kardeşliğini sebeb bulsunlar önersinler..!

normalde yazmıyorum ama olayın tam ortasındaydım ...
            bi acıklama yapacagım bu da neden bu olayların cıktıgının en iyi gostergesi...
            normalde trabzonlu arkadaslarla cok iyi giden bi mactı mac sonunda bizim moralimiz bozuk oldugundan trabzonlu arkadaslarda bagırmasaydı pek sınıntı olmayacaktı fakat herkes bunu da hos gordu orayakadar gelip en az bialer kadar destek verdiler cunku...

bize hiç yakışmadı trabzon riza kardeştir onlar oraya bizi desteklemeye geldiler ama bazı kardeşlermiz fenerbahçe atkısı çıkarınca sinirlendirlar normal bişey..

Rizespor Mekansızlar taraftar grubu sitesindeki bi kaç arkadaş yazmıs... neyse diyelim
            Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Maalesef arada birkaç provokatör çıkabiliyor,genele maletmemek lazım.
              Rizespora destek veren arkadaşlara teşekkürler.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• çok değil az kaldı, 1-2 sene içinde hepimizin katkısıyla tek kültür iki şehir olgusu yerleşecek ve hiçbir güç aramızı bozamayacak...

Yorum

• Hüseyin maçlara gidiyorsunuz ama ara sıra da görüşsek iyi olmaz mı ?

Yorum

• özeldenmı yazsaydım bilmiyorum da abi görüşelim ne demek
                    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• 'Her Türlü Tedbiri Alacağız'

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Güngören Belediyespor'a 2-1 yenilen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Suat Kaya, eksikleri ilk maçta görmenin kendileri için bir şans olduğunu söyledi. Kaya, Rize'ye galip bir takımın hocası olarak gelmek istediğini belirterek, ''Ancak bu olmadı. Maalesef takımı 11 günlük antrenman programına göre kurmak zorundaydık. Tek hazırlık maçı yapmamız bizim için dezavantajdı. Antalya'da hiç hazırlık maçı programı yapılmaması bizi olumsuz etkiledi'' dedi.

Güngören Belediyespor maçında eksiklikleri tespit ettiklerini ifade eden Kaya, ''Eksikleri ilk maçtan görmemiz bizim için bir şans. Maç sonrası gerekli görüşmeleri ve girişimleri yaptık. Her türlü tedbiri alacağız. Önümüzdeki hafta her şey çok daha farklı olacak'' diye konuştu.

Öte yandan, bugünü izinli geçiren yeşil-mavili ekip, Manisaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Spor61

Yorum

• Kürşat Duymuş gitti!

Çaykur Rizespor'da yeni yıla afla giren takım kaptanı Kürşat Duymuş'un sözleşmesi feshedildi.. Asbaşkan Şükrü Cevahir ve Kürşat ise konuyu değerlendirdi..

Kulüp Asbaşkanı Şükrü Cevahir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kürşat'ın ilk yarıda da kadro dışı bırakıldığını belirterek, ''Kürşat, kadro dışı bırakıldıktan sonra altyapıyla birlikte çalışıyordu. Devre arasında affedilip takıma katılmıştı. Bir kan uyuşmazlığından dolayı karşılıklı oturup konuştuk. İyi niyet çerçevesi içinde kulübün ve Kürşat'ın menfaatlerini de göz önünde bulundurup, koruyarak yollarımız ayrıldı'' dedi.

Cevahir, takıma transfer yapılması konusunda, teknik direktör Suat Kaya'nın isteği doğrultusunda hareket edildiğini sözlerine ekledi.

-KÜRŞAT: ''ÇAYKUR RİZESPOR'UN BENDE HER ZAMAN AYRI BİR YERİ VAR''-

Kürşat ise kararın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, ''Yapmış olduğumuz görüşmeler çerçevesinde karşılıklı olarak sözleşmemi feshettik. Ayrılıklar olabilir. Çaykur Rizespor'un bende her zaman ayrı bir yeri var'' dedi.

Kürşat, bazı takımların Çaykur Rizespor'da kadro dışı kaldığı dönemde kendisine transfer teklifinde bulunduğunu belirterek, bir kaç gün içerisinde transferinin netlik kazanacağını söyledi.

Madem Kürşatı gözden çıkardınız Metin Hocanın başını niye yediniz.Yanlışların ardı arkası kesilmiyor.

Metin Diyadinin ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ergin Rizespor'a gidici gibi. Yerel basın öyle söylüyor.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Metin Diyadini göndermeleri bence başından beri hataydı.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Metin Diyadini göndermeleri bence başından beri hataydı.
                              iyi de Burçak Metin Diyadin nasıl hocadır ki her gittiği takımdan sezonu tamamlamadan kovuluyor, ben artık kabahati onda aramaya başladım....

Yorum

• rizeli bi adam yokmudur bu takıma hoca olacak
                                TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X