Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizeli arkadaşlar ve onlara destek verenler haklı. Bu forum Rizeye destek için açılmış bir forum. Burada Rizesporu kötüleyen değil övücü mesajlar yazalım. Bende bu hatayı yaptım. Özür dilerim. Kendi kendime karar aldım. Artık bu sayfaya eleştiri yazmayacam. Sevmeyenlerde bu fikirlerini en azından bu forumda başta ben olmak üzere dile getirmesin.
    Ne diyelim. Umarım daha çok çalışırlar, şehir olarak takımlarına sahip çıkarlar ve bütünleşirler. Geçmişten ders alırlar ve Süper lige çıkarlar. Bu sefer düşmemeye değil üst sıraları hedefleyip ona göre oynarlar.

Yorum

• Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Türkcell Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği OFTAŞ
      Spor Kulübü'nün aynı olduğunu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü'nün ligden ihraç edilmesi gerektiğini iddia etti. Çakır, açıklamada, 1989 yılında Bursaspor Kulübü'nün ikinci takımının lige çıkmayı hak ettiğini, fakat aynı ligde iki takım bulundurulmayacağı için dönemin Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmediğini anımsattı.

OFTAŞ'ın sadece Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü'nde sponsor firma olduğunu belirten Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:
      ''Bu firmanın sahibinin de Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz olduğunu öğrendik. Akyüz, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü ile ilgili bir çok beyanat vermiştir. Futbolcular sezon içerisinde iki ekip arasında bedelsiz kulüp değiştirmiştir. OFTAŞ Kulübü yöneticileri aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü'nde delege veya yönetim kurulunda görev yapmaktadır. Forma renkleri dahi aynı. Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü aynıdır, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü'nün ligden ihraç edilmesi gerekir.''

Kulüp avukatları aracılığı ile çalışmalara başladıklarını kaydeden Çakır, şöyle devam etti:
      ''Altay ve Malatyaspor kulüpleri, Futbol Federasyonu yönetmeliklerinde belirtilen 'Müsabakalara katılacak kulüplerin federasyonca tescil edilmiş olması zorunludur. Her kulübün yerel amatör kümelerde yalnız bir takımı bulunur' ifadesi nedeni ile federasyona, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor yerine kendilerinin lige alınması yönünde müracaat etmişti. Fakat bir sonuç çıkmamıştı. Biz de gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Haklı gerekçelerimizi bir rapor halinde hazırlayarak FIFA'ya şikayetimizi ulaştıracağız. FIFA'nın vereceği karar Futbol Federasyonu tarafından bağlayıcı özellik taşıyor. En doğru kararın verileceğine inanıyoruz.''

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• Bu habere yorum yazacaktım ama değmez. Bu forumda Rizeli arkadaşlarımı daha fazla üzmek istemem..

Yorum

• Her defasinda Rizeliyim diye övünen serefsizin basta gideni abdürahhim midir nedir soy ismi albayrak...zaten bu albayrak soy isminden bile nefret ediyorum..orda burda gs icin dans edecegine o cok sevdigi rizesine niye sahip cikmadi...her defasinda yok TS söyle yapti yok böyle yapti...Kardesim siz kendiniz icin ne yaptiniz ilk önce????

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rizeli arkadaşlar ve onlara destek verenler haklı. Bu forum Rizeye destek için açılmış bir forum. Burada Rizesporu kötüleyen değil övücü mesajlar yazalım. Bende bu hatayı yaptım. Özür dilerim. Kendi kendime karar aldım. Artık bu sayfaya eleştiri yazmayacam. Sevmeyenlerde bu fikirlerini en azından bu forumda başta ben olmak üzere dile getirmesin.
            Ne diyelim. Umarım daha çok çalışırlar, şehir olarak takımlarına sahip çıkarlar ve bütünleşirler. Geçmişten ders alırlar ve Süper lige çıkarlar. Bu sefer düşmemeye değil üst sıraları hedefleyip ona göre oynarlar.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Arkadaşlar İsko arkadaşımızın koymuş olduğu haberi Rizespor başkanı yalanlamıştır.Kesinlikle böyle bir beyanatının olmadığını söyledi.Yorumlarınızı ona göre yazın.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu habere yorum yazacaktım ama değmez. Bu forumda Rizeli arkadaşlarımı daha fazla üzmek istemem..
                Yorum yapılacak yerde yorumumuzu yapacağız,eleştirilecek noktada yapıcı eleştirimizi esirgemiyeceğiz,
                Eleştirip yorum yapacağızki rizespor ve rizespor yönetimi doğruları görsün,rizespora hizmet edebilecek insanlar rizespora sahip çıksın.
                Sizin "rizeli arkadaşlar üzülecek" dediğiniz nokta rize-trabzon kardeşliğine geçmişi bilmeden yapılan ağır eleştirilerdir.
                Bunuda sanırım hiçbir karadenizli kaldıramaz.
                Sizin yorum yapmıyayımd ediğiniz habere ben küçük bir yorumda bulunayım.
                Sn Başkan Çakır Bey,
                Rizesporu kümeye gönderdiğinizdemi aklınız başınıza geldi !!!
                Bugüne kadar neredeydiniz,arıca gibi birini takımın başına getirip bu takımı kümedemi tutabileceğinizi sandınız.
                Varsayalım UEFA haklı olduğunuza kara verdi ve oftaşı düşürüp rizesporu ligde bıraktı,sizde pişkin pişkin ligde kaldık diyebilecekmisiniz ? Bunu kendinize yedirebilecekmisiniz ?
                Ben hiçbir rizelinin böyle bir oluşuma ve hayale sıcak bakacağını sanmıyorum.
                Rizesporun yapacağı şey çok basit,
                1-Yönetim derhal istifa edecek
                2-Yeni ev güçlü-birleştirici bir yönetim gelecek (Bu tür insanlar fazlasıyla mevcuttur)
                3-Gidenler gönderilecek,yeni ve diri bir kadro kurulacak.
                4-Bu oluşumlar ciddi ve hızlı bir şekilde hayata geçirilirse taraftarda takımına sahip çıkacaktır.
                Yok eğer,
                Bunlar gerçekleşmez sn çakır gibi abuk sabuk işlerin peşinden koşmaya devam edilirse rizespor bırakın süper ligi 2 nci ligde bile tutunamaz,
                Rizeli ve rizesporu seven insanları buradan göreve davet ediyorum.
                Lütfen rizesporumuza sahip çıkın,
                Rizespor taraftarları,lütfen takımınıza sahip çıkın.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Önce dedilerki Karadeniz derbisi.

Yalan.

Böyle bir rekabet yok,olmadı da.

Şartlar hiç oluşmadı.

Kavgaya çekildi iki şehir.

Ama anlaşıldıki bu bir oyun,senaryo.Aldatmaca.
                  Birilerinin tezgahı bu derbi.
                  Hangi konuda yarışıyordukki Rize ile.

Galbiyet,mağlubiyet,goller,ne?
                  Yoksa şampiyonluk,kupalar,finallermi ne?

Rİze küme düştü evet.

Ama 3 takıma sempati duyanların mezesi küme düştü.

Şimdi çıkmak için hep beraber bu istanbul artıklarını reddetmek gerekiyor.

İşe de futbolcu takası ile başlamak gerekiyor.

Bunda gocunacak hiçbirşey yoktur.

Rize Trabzonspor'un futbolcu katkılarıyla lige çıkmalıdır.

Yorum

• Arkadaşlar rize 1 lige düştü ,ama orada 5 tane daha karadeniz takımı var bence trabzon hepsine futbolcu vermeli, yine diyorum süper lig'te ne kadar karadeniz takımı olursa trabzon için o kadar iyi.
                    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar İsko arkadaşımızın koymuş olduğu haberi Rizespor başkanı yalanlamıştır.Kesinlikle böyle bir beyanatının olmadığını söyledi.Yorumlarınızı ona göre yazın.
                      Arkadaşım ajansspordan okuyup haberi alıntı yaptım. Kafamdan uydurmadım.
                      Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar rize 1 lige düştü ,ama orada 5 tane daha karadeniz takımı var bence trabzon hepsine futbolcu vermeli, yine diyorum süper lig'te ne kadar karadeniz takımı olursa trabzon için o kadar iyi.
                        suanki futbolculari verirsek 1. lig'den de düserler

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yorum yapılacak yerde yorumumuzu yapacağız,eleştirilecek noktada yapıcı eleştirimizi esirgemiyeceğiz,
                          Eleştirip yorum yapacağızki rizespor ve rizespor yönetimi doğruları görsün,rizespora hizmet edebilecek insanlar rizespora sahip çıksın.
                          Sizin "rizeli arkadaşlar üzülecek" dediğiniz nokta rize-trabzon kardeşliğine geçmişi bilmeden yapılan ağır eleştirilerdir.
                          Bunuda sanırım hiçbir karadenizli kaldıramaz.
                          Sizin yorum yapmıyayımd ediğiniz habere ben küçük bir yorumda bulunayım.
                          Sn Başkan Çakır Bey,
                          Rizesporu kümeye gönderdiğinizdemi aklınız başınıza geldi !!!
                          Bugüne kadar neredeydiniz,arıca gibi birini takımın başına getirip bu takımı kümedemi tutabileceğinizi sandınız.
                          Varsayalım UEFA haklı olduğunuza kara verdi ve oftaşı düşürüp rizesporu ligde bıraktı,sizde pişkin pişkin ligde kaldık diyebilecekmisiniz ? Bunu kendinize yedirebilecekmisiniz ?
                          Ben hiçbir rizelinin böyle bir oluşuma ve hayale sıcak bakacağını sanmıyorum.
                          Rizesporun yapacağı şey çok basit,
                          1-Yönetim derhal istifa edecek
                          2-Yeni ev güçlü-birleştirici bir yönetim gelecek (Bu tür insanlar fazlasıyla mevcuttur)
                          3-Gidenler gönderilecek,yeni ve diri bir kadro kurulacak.
                          4-Bu oluşumlar ciddi ve hızlı bir şekilde hayata geçirilirse taraftarda takımına sahip çıkacaktır.
                          Yok eğer,
                          Bunlar gerçekleşmez sn çakır gibi abuk sabuk işlerin peşinden koşmaya devam edilirse rizespor bırakın süper ligi 2 nci ligde bile tutunamaz,
                          Rizeli ve rizesporu seven insanları buradan göreve davet ediyorum.
                          Lütfen rizesporumuza sahip çıkın,
                          Rizespor taraftarları,lütfen takımınıza sahip çıkın.
                          Aşağı yukarı içimden geçen düşünceleri yazmışsınız. Hatta yazınızda fazlası var eksiği yok.

Yorum

• Fî tarihinde aşağıdaki linkten okuyabileceğiniz yazıyı yazmıştım. O zamanlar şimdi olduğu gibi dostluğun, kardeşliğin esamesi bile okunmuyordu. Az zamanda çok mesafe katettik vesselam...

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fî tarihinde aşağıdaki linkten okuyabileceğiniz yazıyı yazmıştım. O zamanlar şimdi olduğu gibi dostluğun, kardeşliğin esamesi bile okunmuyordu. Az zamanda çok mesafe katettik vesselam...

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=309
                              Güzel ve düşündürücü bir yazı yazmışsın,tüm satırlarını dikkatle okudum.
                              Gönlüm sadece linkine bakmaya elvermedi,tamamını alıntı yapma gereği duydum.

Bir Rizeli'nin anlattıkları...
                              Sevgili Arkadaslar,

Bu Rizeli, Kabatas Erkek Lisesi'nden arkadasimdir ve kendisiyle tam 20 senenin üzerine geçen cumartesi günü görüstük. O'nun ne kadar degerli bir insan oldugunu, Karadeniz için ne kadar anlamli ve önemli bir örnek teskil ettigini, asagida yazdiklarimdan sonra zannediyorum siz de teslim edeceksiniz. "<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Esir Sehrin Insanlari[/b]"nin son bölümüne kaynaklik da edecek öneme sahip olmasi hasebiyle bu yaziyi kaleme aliyor ve sonuna kadar sabirla okumanizi rica ediyorum.

Bu arkadasim, lise birinci sinifta F. Bahçe adli bir kulübün taraftariydi. Istanbul'da dogup büyümüs filan degil, bilâkis, Rize'den dogruca tahsil için Istanbul'a gelmis birisiydi. Elbette O'nun "<B style="mso-bidi-font-weight: normal">yanlis[/b]" kulübü tutmasi beni ziyadesiyle üzüyordu ve üstüne üstlük malûm "<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Rize-Trabzon zitlasmasi[/b]" nedeniyle iflah olacagindan da en ufak bir umudum yoktu. Ilerleyen yillarda O'nu Trabzonspor tribünlerinde gördüm, çok sasirdim ama bu büyük degisimin nasil ve neden gerçeklestigini kendisine soramadan birbirimizi kaybettik.

Iste geçen cumartesi günü, 20 yildir içimi yakan soruyu ona sordum: Nasil ve neden olmustu bu kansiz devrim? Anlatti:

"Benim gibi F. Bahçeli olan amcaoglu ile birlikte bir F.Bahçe-Trabzonspor maçina gitmistik. Henüz maç baslamadan, taraftarlar arasinda kavga çikti. Okulda bizim sinifta olan ve o anda orada bulunan bir iyi aile çocugu, bizi isaret ederek 'Sunlara da vurun! Onlar casus!' gibi bir seyler söyledi ve millet üstümüze yürüdü. Allah'tan oradaki birisi 'Deli misiniz siz? Hiç bir Trabzonsporlu F.Bahçe kaskolu takar mi?' dedi de paçayi kurtardik. Sive de kaçiyor tabii. O olay beni çok düsündürdü. 'Demek ki' dedim, 'bu adamlarin gözünde bizim bir farkimiz yok'. Evet, gerçekten farkimiz yoktu. 1923'ten önce biz zaten ayni sehrin insanlari degil miydik? Bizi farkli kilan, Faik Resit Unat'in Türkiye Siyasi Haritasi miydi? O zaman kararimi verdim ve Trabzonsporlu oldum."

Arkadasimin anlattiklari bununla kalmadi. Ibret verici seyler söyledi. Kulak verelim:

"Ben yasim itibariyle Trabzonspor'un 1. Lig'e çiktigi günleri çok iyi hatirliyorum ve o zamanlar Rize'deydim. Orada istisnasiz herkes, daha önce tuttugu takimi birakmis ve Trabzonsporlu olmustu. Ben yine F. Bahçeli kaldim. Aradan uzun yillar geçti, ben biraz önce anlattigim olay üzerine Trabzonspor saflarina geçtim. Sonra Rize'ye gittigimde bir de baktim ki, o Trabzonspor'un 1. Lig'e çiktigi günlerde Trabzonspor taraftari olanlarin çogu eski takimlarina dönmüs... Bu bilinçli bir politikanin ürünüydü. Provokasyona son derece müsait bir yapiya sahip olan bizim insanimiz 'o seni küme düsürdü', 'o senin kafani yardi' gibi kiskirtmalar sonucu birbirine düsman oldu. Yoksa bütün bir Karadeniz Trabzonspor'u destekleseydi, çok büyük bir güç odagi ortaya çikacakti ve malûm güçler böyle bir gelismeye razi olmadilar."

Ne kadar düsündürücü degil mi? Rizeliler'in, Giresunlular'in, Ordulular'in, Artvinliler'in ve hâttâ Samsunlular'in büyük çogunlugunun Trabzonsporlu oldugu bir ortami tahayyül edebiliyor musunuz? Fakat maateessüf, denize pike yapan martinin kuyrugunun suya degip degmedigi konusunu bile cinayet sebebi yapan Karadeniz insani dereleri tersine akitmayi basarmis, önüne kurulan çakal tuzagina düsmüs, kendisini adam yerine dahi koymayan malûm kulüpleri; ayni radyasyonu gövdeye çektigi, ayni denize lagim akittigi, ayni havayi soludugu bir sehrin kulübüne tercih etmistir.

Bütün bu süreçte Trabzonlular'in hiç mi kabahati yoktur? Elbette vardir. Ancak bugüne kadar ne olmussa olmustur ve bundan sonra yapilmasi gereken, Trabzon disindaki Karadenizliler'in kazanilmaya çalisilmasidir.

Münasip görürseniz bu ve benzer konularin devamini "Esir Sehrin Insanlari"nin son bölümüne birakalim. Yalniz yeri gelmisken genç kardeslerime bir agabey tavsiyesinde bulunmak istiyorum: Lisede, mahallede, dershanede, üniversitede, askerde edindiginiz dostlarinizi kesinlikle kaybetmeyin. Mutlaka telefon ve adreslerini alin ve böyle bizim gibi ortalama bir insan ömrünün üçte birini degerli dostlarinizdan ayri geçirmeyin. Insan bu yaslarda dostlugun, arkadasligin, vefanin degerini daha iyi anliyor ama giden yillar geri gelmiyor...

Simdilik hosçakalin, saglicakla kalin... Görüsmek üzere...
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar rize 1 lige düştü ,ama orada 5 tane daha karadeniz takımı var bence trabzon hepsine futbolcu vermeli, yine diyorum süper lig'te ne kadar karadeniz takımı olursa trabzon için o kadar iyi.
                                Al bir Rizespor düşmanı daha,erdinç'i hüseyin'i yanına da birkaç kişiyi daha ver,rizespor seneye 3 ncü ligde
                                Sanırım arkadaşımız şu anki kadrdan kolaydan kurtulma yolunu çözmüş
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X