Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Cem Balcı
    Forum Yöneticisi
    • 16.09.2007
    • 14214
    • Mağaza yöneticisi
    • Ankara

İlk olarak Adebisi tarafından gönderildi
    rize düşerse bizim yüzümüzden düşecek 1 puan vermeseydik gençlere rize tek maçta üstüne çıkabilecekti ama şimdi ikili averajda kötü olduğu için gençler 2 maç takılıp rize iki maç alacak çok zor
    kimsenin yüzünden düşmicek...

kendi yüzünden düşücek.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Külünkoğlu
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 16.07.1999
      • 24305
      • İstanbul

Her sene aynı senaryo.. yeter da !
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Koray
        • 05.03.2007
        • 16972
        • İstanbul

İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi
        niye bizim yuzumuzden olsunkiRizede zamaninda kazansaydi maclarinida bu durumda olmasaydivalla biz kurtarici degiliz bizim durumumuzda belli.

valla öyle ya,dilenci dilenciden para ister mi hiç ?!
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İHSAN
          • 07.11.2005
          • 2755
          • Kocaeli

Bizim yüzümden düşmeyecekler. Böyle bir gerekçe olamaz; ama şunu da eklemek lazım ki; HİÇ DE VEFALI OLDUĞUMUZ SÖYLENEMEZ. Hangi maçımızda az da olsa Rize için gayretli oynadık, bir düşünmek lazım.

Bizim ruhsuz oyuncularımız , takım için oynamıyorlar, taraftar için oynamıyorlar hiç olmazsa Rize için biraz istekli olsalardı. Benim en büyük beklentim ( ruhsuz oyuncularımızdan) bizi düşünmediklerini bildiğim için; "ulan bari Rizemiz için oynasalar" dedim durdum. Yoooook yok.

Ufak bir hatırlatma: Hangi sezondu tam hatırlayamayacağım; ama 2-3 sezon önce olmalı. Ankaragücü küme düşme hattında çırpınırken, rahat bir konuda olan Gençlerbirliği kulübünün başkanı Açıklaması aynen şöyleydi: " Bu saatten sonra artık Ankaragücü için oynayacağız." ve iddiasız GB şampiyonluk mücadelesi verircesine istekli oynadı ve An.Gücünün ligde kalmasında büyük pay sahibi oldu. Yorum sizindir....
          En son İHSAN tarafından düzenlendi; 20.04.2008, 19:09.
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• samts
            • 10.12.2004
            • 251

rize mize farketmez TRABZONUM tek gercek bizi rumdiye hitap eden taraftar gurubuna şimdi destek verceme küme düşmeleri için ve ligde gs fb canlısının azalması için dua edecem kusurabakmayın benim görüşümde bu

Yorum

• İsmail Alkan
              • 13.04.2007
              • 7126
              • SERBEST
              • Trabzon

İlk olarak samts tarafından gönderildi
              rize mize farketmez TRABZONUM tek gercek bizi rumdiye hitap eden taraftar gurubuna şimdi destek verceme küme düşmeleri için ve ligde gs fb canlısının azalması için dua edecem kusurabakmayın benim görüşümde bu
              Bu nacizane !!! görüşünü sen kendine sakla !!! Buradakilerin ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
              Senin bu düşünce tarzının modası geçti,bu başlığın amacına ise tamamen ters.
              Bilmem anlatabildimmi.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• samts
                • 10.12.2004
                • 251

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
                Bu nacizane !!! görüşünü sen kendine sakla !!! Buradakilerin ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
                Senin bu düşünce tarzının modası geçti,bu başlığın amacına ise tamamen ters.
                Bilmem anlatabildimmi.
                oda senin görüşün saygı duyarım

Yorum

• İsmail Alkan
                  • 13.04.2007
                  • 7126
                  • SERBEST
                  • Trabzon

İlk olarak samts tarafından gönderildi
                  oda senin görüşün saygı duyarım
                  Madem dostluğa önem vermiyorsun,bari paylaşıpta bu kötü günde germe insanı.
                  Kapattım.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• AyhanPe
                    • 17.07.2005
                    • 12712
                    • Almanya

trabzonspor yenilmis kadar üzüldüm.rizenin hala sansi var ama bundan sonra 3 mactan iki galibiyet bir beraberlik almalilar..gencler daha zorlu maclara cikiyor..iki kere kaybetme sanslari yüksek.fb ve sivas yener gencleri.rizespor yenildikce hic bir anlamida kalmiyor tabi.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İskender66
                      • 11.03.2005
                      • 5015
                      • Memur
                      • Ankara

İlk olarak beramoz tarafından gönderildi
                      hangisini istersiniz
                      son hafta gb sivası yenerse kümede kalıyor ,rize düşüyor
                      sivas gb yenerse şampiyon oluyor,gb küme düşüyor
                      Allah korusun. Zor bir durum. Bu sene iki dileğim var. 1. dileğim Ankara takımları, özellikle de Gençlerbirliği düşmesin. 2. dileğim Sivasspor şampiyon olsun. Eğer Gençlerbirliği son hafta kümede kalmayı garantilerse son maçta Ankarada Trabzonspor formamla Sivası destekleyecem
                      Tabi siz benim düşüncemin tam tersini düşünüyorsunuzdur kesin
                      En son İskender66 tarafından düzenlendi; 20.04.2008, 20:40.

Yorum

• efulim67
                        • 29.12.2005
                        • 1529
                        • Samsun

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi
                        kimsenin yüzünden düşmicek...

kendi yüzünden düşücek.
                        Kesinlikle! KAtılıyorum.
                        Haftalarca alınabilecek maçları berabere bitiriyorlardı. Vestele yenilmeyeceklerdi.
                        Rizeli Hemşehrime 2 ayayakındır söylüuorum:"1 Puanla olmaz bu iş"
                        İnşaallah Sürpriz yaparlarda ligde kalırlar.
                        Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                        O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Adem Erdoğan
                          • 09.03.2005
                          • 21546
                          • Yazılım, Danışmanlık
                          • İstanbul

Gençlerbirliği-İstanbul BB
                          Kayserispor-Ç.Rizespor

Ç.Rizespor-Ankaraspor
                          Fenerbahçe-Gençlerbirliği

Gençlerbirliği-Sivasspor
                          Denizlispor-Ç.Rizespor

Kalan maçlar bunlar.Rizenin rakipleri ligde rahat.Gençlerin işi biraz daha zor.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• AyhanPe
                            • 17.07.2005
                            • 12712
                            • Almanya

İlk olarak isko tarafından gönderildi
                            Allah korusun. Zor bir durum. Bu sene iki dileğim var. 1. dileğim Ankara takımları, özellikle de Gençlerbirliği düşmesin. 2. dileğim Sivasspor şampiyon olsun. Eğer Gençlerbirliği son hafta kümede kalmayı garantilerse son maçta Ankarada Trabzonspor formamla Sivası destekleyecem
                            Tabi siz benim düşüncemin tam tersini düşünüyorsunuzdur kesin
                            trabzonspor formasiyla rizesporu desteklemek daha iyi olurdu bence.benim iki dilegim kaldi bu sene icin..1.rizespor düsmesin..2.orduspor birinci lige ciksin..sampiyonluk umrumda degil.normal sartlarda sivasspor sampiyon olsun isterdim ama trabzonsporu yok sayan tüm takimlarin küme düsmesini istiyorum artik..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Misina
                              • 20.07.2006
                              • 8291
                              • İşçi
                              • Trabzon

Bu saatten sonra rizenin ligde kalması gerçekten mucize olur.

Daha öncede demiştim bizde olan istek kadar rizelilerde istek olsaydı rizespor bu duruma düşmezdi.

İstanbul eziklerini desteklemeye devam etsinler.Bu kafayla 2.ligdende düşerler.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İsmail Alkan
                                • 13.04.2007
                                • 7126
                                • SERBEST
                                • Trabzon

Şimdi biraz gerçekçi olmakta fayda var...
                                Bu yıl ki rizespor,son yıllardaki en kötü rizespor.Kalan maçlarda rizesporun bırakın galbiyet beraberlik bile alabileceğini sanmıyorum.
                                İkinci yarıda bütün rakiplerine cömertçe puan veren bir takım,son 3 maçtamı 7 veya 9 puan çıkaracak.
                                Ben inanmıyorum,bu yüzden gerçekçi olmak gerek diyorum.
                                Rizesporun önümüzdeki sezon için şimdiden planlama yapıp tekrar süper lige nasıl çıkabilirim diye onun hesaplarını yapmasının zamanıdır diye düşünüyorum.
                                Rizesporu çok seven biri olarak ve üzülerek yapılacak en doğru şeyin bu olduğuna inanıyorum.
                                Keşke ben yanılırımda bu takım ligde kalır.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...