Beraberliği sağldı rize 1-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
işte şimdi rize adına iyi bir skor.deplasman golü farkı...İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraberliği sağldı rize 1-1
Yorum
-
Rize akıllı oynayıp tamamen geriye çekilmezse tur atlar.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraberliği sağldı rize 1-1
Tamamen geriye çekilmemeleri lazım çünkü defans yapmayı bilmiyorlar.
orta sahada pres yapsalar götürürler bu işi..bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Beşiktaş: 1 - Çaykur Rizespor: 1 (Maç devam ediyor)
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş ile Ç.Rizespor karşı karşıya geliyor.
Karşılaşma başlamadan önce şehitlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Karşılaşma tempolu başladı.
4. dakikada Beşiktaş rakip kalede baskı kurmaya çalışıyor dakikalar ilerledikçe.
5. dakikada Beşiktaş özellikle Mehmet Yozgatlı ile sağ kanadı kullanmaya çalışıyor.
6. dakikada Tello falsolu kaleye doğru gönderdi ancak Gonzalez gole izin vermedi çıktı ve aldı topu.
9. dakikada maçta tempo gittikçe artıyor. Beşiktaş rakip kalede baskı kurdu.
11. dakikada Suat Usta'nın uzaktan şutu auta çıktı.
14. dakikada maçın en heyecanlı dakikası yaşandı. Çaykur Rizespor gole çok yaklaşmıştı ancak kale direği gole izin vermedi. Mustafa Çiçek'in ceza alanının dışından şutu direkten döndü.
15. dakikada Cisse oyuna devam edemedi ve Baki oyuna girdi.
19. dakikada Beşiktaş Holosko ile 1-0 öne geçti. Baki'nin pasında Holosko kaleci Gonzalez ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi.
26. dakikada Çaykur Rizespor Suat Usta'nın golüyle skora eşitlik getirdi: 1-1. Ç.Rizespor. Victoria'nın pasında Suat ceza yayı üstünden vurdu ve Hakan'ı avladı.
31. dakikada Beşiktaş'ta Gordon da oyundan alındı ve Ricardinho oyuna girdi.
35. dakikada maçta ilk sarı kartı İbrahim Üzülmez gördü.
43. dakikada Mustafa Çiçek'in serbest vuruşunda İbrahim Kaş ön direkte topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.
En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 16:54.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı Lig Radyo vermiyormu?
Şuan devre arasındamı.Çözemedim işi.
radyo vermiyo olabilir daha ilk yarı bitmedi.
Yorum
-
ilk yarı bitmek üzereİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı Lig Radyo vermiyormu?
Şuan devre arasındamı.Çözemedim işi.Özkan SÜMER
Yorum
-
İkinci yarı
49. dakikada Tello'nun ortası direk kaleye gitti Gonzalez son anda yumrukladı dönen topta Delgado'nun kafa vuruşu dışarı çıktı.
59. dakikada Beşiktaş Tello'nun golüyle durumu 2-1 yaptı. Delgado'nun akıl dolu pasında Tello sol çaprazdan vuruşunda top ağlara gitti.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
GOL 59. Dakikada Delgado ile hızlı gelişen Beşiktaş atağında, gerilerden hızla atağa katılan ve Delgado'nun pasıyla Ç.Rizespor ceza sahasında buluşan Tello'nun sert şutunda top Gonzales'in yanından ağlarla buluştu. 2-1Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum