Rize özellikle savunmada yaptığı çok büyük hatalar ile buralara geldi.Altan,emrah,fahri gibi küme düşmeyi engelleyebilecek oyuncuları var.Emrah'ı özellikle takip ediyorum,sağ açıkta oynuyor ve Yattaradan çok şey öğrenmiş.Rize'nin kaderini bu hafta yapacağı manisa maçı belirler gibime geliyor.Malesef Rizenin çok zor işi var.Samsun düştü acaba şimdi sırada Rize mi var?İnşallah nasıl bir durumda olduklarının camia olarak farkına varırlar ve bu durumdan kurtulurlar.Son maçtan sonra taraftarın yaptığı(taşlama-yuhalama) bu durumda hiç iç açıcı şeyler değil...
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
walla kadro olunca da başarı pek gelmiyor
Bknz... Kel ziya
McLas was HereYorum
-
bence rizespor düşmeyecek, susiçi göndermekle de hata yaptılar bana göre, kadroları da gayet iyi, kaliteli topçulara sahipler, defans bölgesinde sıkıntıları var, kaleci de nedense yabancı kaleciyi oynatmadılar ve bu hale geldiler. Türk kaleci özden sanırım çok kötü. En önemlisi taraftar da sahip çıkamadı, içerdeki maçlarda köstek oldular bizim ki gibi, demek ki karadenizin genel sorunu bu. Yine çok önemli bir şey de rizelilerin ölümüne istanbul sempatizanlığı(hepsi için geçerli değil tabi) Bu şartlar Rizenin bu hale gelmesinde faktör ama ben inanıyorum ki Rize ligde kalacak, Altan, Fahri gibi kaliteli oyuncular var. İnşallah da kalır, ben Rizeyi seviyorum onlar Trabzonu sevmese de...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)Yorum
-
zor ama imkansiz degil.zoru basarmak daha güzeldir.ankarasporu yenmekle rize li hemserilerimize en büyük destegi vermis olacagiz.sayet kaybedersek rize nin de manisada kazanamama ihtimaline karsilik puan farkini ankaraspor rizeye karsi 4 e cikartmis olacak.bu durum rize nin isini bir hayli zorlastirir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Yaw önceden çok istiyorum malum sebeplerden dolayı düşsün diye. Ama kendimi dinlediğim de bunu kalpten istemiyormuşum
İnşallah düşmezsin Rize akıllı olsan azcık bunu başarabilirsin ama ... neyse şansın bol olsun
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
Elif Hanımki arkamızda,artık sırtımız yere gelmez

Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
burçak sana zahmet bazı gereksiz mesajları silermisin .öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Rizesporu kimse zorla sevmek zorunda değil. Tıpkı bir Rizelinin zorla Trabzonsporu sevmek zorunda olmadığı gibi.
ama bu dostluğa kimsede gölge düşüremez bu saatten sonra. bu başlığa yazmayın artık.
Burası gerçek Rizesporlular ve onu sevenlerin başlığı.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Gönül ister ki Rizespor düşmesin. Ankarada doğup büyüdüğüm ve Ankaranın ekmeğini yediğim için öncelikli olarak Ankara takımlarının küme düşmemesini isterim. Böylelikle Trabzonsporumuzu 4 kez izleyebiliyoruz. Öncelikle Ankara takımları düşmesin, sonra da Rizespor diyelim
Kasımpaşa, Manisa ve Bursa düşsün bari
Yorum
-
Sn,Mekansız Kardeşim,
Hemşo doğru diyorsunda sahaya çıkıp bizim oynayacak halimiz yok,rizesporumuz geçen hafta o kritik maçta nasılki kendi sahasında yenemedi,trabzonsporumuzda yenildi ne yapalım,
Burada rizesporu kurtaracak olan trabzonspor değildir bizzat rizesporun kendi oyuncularıdır,trabzonspor inanıyorumki rizesporuda düşünerek oynamıştır ama futbolcularda hedef ve ruh kalmadığı için yenildiler,
Bu topiğin başlığı "kardeş rizespor ve taraftarlarına destek" tir,kardeş rizesporun rakiplerini yenelim topiği değil,öyle olmasıda doğru olmaz zaten.
Trabzonspor taraftarlarının rizespora verebileceği yegane destek,manevi destektir ki bu desteğinde verildiğini çarşı grubu bile biliyor
Lütfen yazı ve yorumlarımızı itidalli şekilde yazalım,çünkü hassas bir başlığa yazıyoruz.En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 19:27.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Lütfen dikkat !!
Sayın yönetici arkadaşlar,
Bu topiğe yazılan yazı ve yorumları lütfen sürekli kontrol altında tutalım,
Ancak,
Mesaj silmede birazdaha dikkatli olalım diyorum,
Rencide edici-kırıcı veya bizi geçmişe götürecek türden yazı ve yorumları silelim,eleştiri dozu düşük olan yorumlarda bırakın kalsın,
Birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olur,çok katı ve itici olmak yanımaza çekebileceğimiz muhalif arkadaşları dahada uç noktaya sürükler diye düşünüyorum.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum