Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cekismeli Mac oluyor. Bravo vallahi
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Hadi Beşiktaş bir gol daha bee..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Neden bjk tur atlasin? Genclerbirligi,Rizespor(Rize cikarsa yari finale ) haric, Kayserisporun veya bu aksamki macin galibinin kupayi almasi avrupa umidimizi devam ettiriyor bildigim kadariyla.

Yorum

• İkinci yarı

49. dakikada Tello'nun ortası direk kaleye gitti Gonzalez son anda yumrukladı dönen topta Delgado'nun kafa vuruşu dışarı çıktı.
          59. dakikada Beşiktaş Tello'nun golüyle durumu 2-1 yaptı. Delgado'nun akıl dolu pasında Tello sol çaprazdan vuruşunda top ağlara gitti.
          65. dakikada Çaykur Rizespor Riberio ile skora yine eşitlik getirdi: 2-2.
          Beşiktaş'ta golün ardından Mehmet Yozgatlı çıktı, Batuhan oyuna girdi.
          75. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Gol Nobrel'den geldi: 3-2. Tello'nun ortasında Holosko'dan seken top Nobre'nin önüne düştü onun vuruşunda kaleci Gonzalez topu içerden çıkardı ve Halis Özkahya yardımcısından aldığı bilgiyle golü verdi.
          81. dakikada Tello'nun ortasında Batuhan kafayı vurdu, son anda Gonzalez çıkardı ancak hakem ofsayt bayrağını önceden kaldırmıştı.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hadi be rizem dayan be
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Kayseri Kupayi alirsa bizim Ümidimiz bitiyor.

1 ve iki Sampiyonlar Ligine, 3 ve Kayseri Uefa'ya.
              5. Inter Totoya. Bu durumda Sivasi gecmemiz lazim ve buda zor.

Dogrumu biliyorum Arkadaslar?

Yorum

• son 4 dakika hadi be rize uzatmaları saymazsak
                ~Twitter ~

Yorum

• riberio çıkıyor anderson giriyor
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseri Kupayi alirsa bizim Ümidimiz bitiyor.

1 ve iki Sampiyonlar Ligine, 3 Kayseri Uefa'ya.
                    5. Inter Totoya. Bu durumda Sivasi gecmemiz lazim ve buda zor.

Dogrumu biliyorum Arkadaslar?
                    Benim bildigim 3. ve kupayi alan gidiyor uefaya. Trabzonspor"un avrupaya gitmesi icin oncelikle 5. olmasi lazim, sonra ust siradakakilerden birisi kupayi alinca inter totoya 5.gidiyor

Yorum

• Haftasonu GS BJK'yi yenerse ve bugün BJK Kupadan elenirse Ertugrul Hocanin isi zor.

Basin yer onu vallahi!

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildigim 3. ve kupayi alan gidiyor uefaya. Trabzonspor"un avrupaya gitmesi icin oncelikle 5. olmasi lazim, sonra ust siradakakilerden birisi kupayi alinca inter totoya 5.gidiyor

Kayseri Kupayi alirsa Ligdeki konumlari önemsiz kaliyor.
                        3 ezigin ikisi Sampiyonlar Ligine, biri UEFA'ya gidecek.
                        Kayseride UEFA'ya gitmis olacak. Yani biz Sivasi gecmemeiz lazim ve buda zor

Yorum

• aslanım rize be
                          yürü be kupayı alında ligden düşmeyin
                          ~Twitter ~

Yorum

• şu durumda feybe veya gayse nin kupayı alması ve bizimde kayseriyi geçmemiz lazım

Yorum

• Rize yari finalde. ayrica bosuna hic Avrupa hesabi yapmayin, aradaki puan farki ve rakiplerin performansi bunu imkansiz kiliyor...

Yorum

• Rize Tur atladi.
                                Tebrik ederim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X