Cekismeli Mac oluyor. Bravo vallahi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İkinci yarı
49. dakikada Tello'nun ortası direk kaleye gitti Gonzalez son anda yumrukladı dönen topta Delgado'nun kafa vuruşu dışarı çıktı.
59. dakikada Beşiktaş Tello'nun golüyle durumu 2-1 yaptı. Delgado'nun akıl dolu pasında Tello sol çaprazdan vuruşunda top ağlara gitti.
65. dakikada Çaykur Rizespor Riberio ile skora yine eşitlik getirdi: 2-2.
Beşiktaş'ta golün ardından Mehmet Yozgatlı çıktı, Batuhan oyuna girdi.
75. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Gol Nobrel'den geldi: 3-2. Tello'nun ortasında Holosko'dan seken top Nobre'nin önüne düştü onun vuruşunda kaleci Gonzalez topu içerden çıkardı ve Halis Özkahya yardımcısından aldığı bilgiyle golü verdi.
81. dakikada Tello'nun ortasında Batuhan kafayı vurdu, son anda Gonzalez çıkardı ancak hakem ofsayt bayrağını önceden kaldırmıştı.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Benim bildigim 3. ve kupayi alan gidiyor uefaya. Trabzonspor"un avrupaya gitmesi icin oncelikle 5. olmasi lazim, sonra ust siradakakilerden birisi kupayi alinca inter totoya 5.gidiyorİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri Kupayi alirsa bizim Ümidimiz bitiyor.
1 ve iki Sampiyonlar Ligine, 3 Kayseri Uefa'ya.
5. Inter Totoya. Bu durumda Sivasi gecmemiz lazim ve buda zor.
Dogrumu biliyorum Arkadaslar?
Yorum
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildigim 3. ve kupayi alan gidiyor uefaya. Trabzonspor"un avrupaya gitmesi icin oncelikle 5. olmasi lazim, sonra ust siradakakilerden birisi kupayi alinca inter totoya 5.gidiyor
Kayseri Kupayi alirsa Ligdeki konumlari önemsiz kaliyor.
3 ezigin ikisi Sampiyonlar Ligine, biri UEFA'ya gidecek.
Kayseride UEFA'ya gitmis olacak. Yani biz Sivasi gecmemeiz lazim ve buda zor
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum