Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

rizeli arkadaşlar ne yapabiliriz çözüm önerileriniz var mı bilgi verin ne yapabilirsek yapalım şener başkana yapabileceklerimiz ile mailler atalım rizeyi düşürmeyeceğiz kimse umudunu kesmesin beraber tutalım ipin ucundan
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

manisa macında rıze ıcın oyna dıye bagırabılır hem manısa rızenın en buyuk rakıplerınden

Yorum

ben rizenin sivasi yenecegıne inanıyorum rize ne zorlukların ustesınden geldı bununmu gelemıyecek

Yorum

Rize de o kaleci varken çok daha yer. İnşallah yediklerinden fazlasını atarlar..Haydi Rize !!!

Yorum

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rizeli arkadaşlar ne yapabiliriz çözüm önerileriniz var mı bilgi verin ne yapabilirsek yapalım şener başkana yapabileceklerimiz ile mailler atalım rizeyi düşürmeyeceğiz kimse umudunu kesmesin beraber tutalım ipin ucundan
            Benim bir önerim var,
            Trabzonsporun tüm türkiyede muazzam taraftar topluluğu var,rizesporun deplasman maçlarına trabzonlu arkadaşlar alsınlar bordo-mavi bayraklarını rizespora destek versinler,kardeşlik böyle zor zamanlar içindir
            İnanın bana futbolcularda doping etkisi yapacaktır...,
            bizlerde trabzondan rizeye destek için her hafta gideriz bordo mavi bayrağımızı asarız Atatürk stadyumuna
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Güzel fikir aslında da örgütlenmek lazım Rize için sonuçta hepimiz Karadenizimizin havasını ortak soluyoruz...
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel fikir aslında da örgütlenmek lazım Rize için sonuçta hepimiz Karadenizimizin havasını ortak soluyoruz...
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Bursa bu hafta garanti febe deplasmanında puan kaybeder.Rizenin de bursayı yakalayıp geçmesi için bu haftayı kayıpsız atlatması lazım.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Rize düşmez...Yeterki takıma baskı yapmayın...Kötü gününde yanında olun başarı gelir...

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadece karadeniz takimlariyle sinirli kalmamali butun anadolu takimlariyla kardes olmaliyiz
                      işte olay budur
                      7rmeyiz!7rmeyeceğiz!

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bir önerim var,
                        Trabzonsporun tüm türkiyede muazzam taraftar topluluğu var,rizesporun deplasman maçlarına trabzonlu arkadaşlar alsınlar bordo-mavi bayraklarını rizespora destek versinler,kardeşlik böyle zor zamanlar içindir
                        İnanın bana futbolcularda doping etkisi yapacaktır...,
                        bizlerde trabzondan rizeye destek için her hafta gideriz bordo mavi bayrağımızı asarız Atatürk stadyumuna
                        Rize Atatürk satadında BMN bayrağı rizee bayrağı trabzon bayrağı yanyana..rizenin enazından iç saha maçlarına gidilmelidir.organizasyon yapılırsa ben varım
                        7rmeyiz!7rmeyeceğiz!

Yorum

• İlk olarak ilkonbir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rize Atatürk satadında BMN bayrağı rizee bayrağı trabzon bayrağı yanyana..rizenin enazından iç saha maçlarına gidilmelidir.organizasyon yapılırsa ben varım
                          BMN nin organizasyonunu bekliyoruz,eminim bizim gibi bir sürü arkadaşımız gelecektir
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• çok zor bir maç ben rizenin eğer savunması gününde olursa kazanacağını yoksa fark yiyeceğini düşünüyorum

Yorum

• Düşmesin tabiki rize sonuna kadar desteğe varız ankaradaki maçlara gelirim bir organizasyon yapılırsa
                              varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Trabzonspor'un Rizespor için yapabileceği en büyük iyilik alt sıralardaki takımlara puan kaptırmamasıdır.
                                Rizespor'da en azından bu maçları koparsa bu seneyi rahat atlatırlar Allah'ın izniyle.

Ama asıl iş seneye.
                                Artık Rize'yi alt sıralarda görmek istemiyoruz...
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X