rizeli arkadaşlar ne yapabiliriz çözüm önerileriniz var mı bilgi verin ne yapabilirsek yapalım şener başkana yapabileceklerimiz ile mailler atalım rizeyi düşürmeyeceğiz kimse umudunu kesmesin beraber tutalım ipin ucundan
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR..... -
ben rizenin sivasi yenecegıne inanıyorum rize ne zorlukların ustesınden geldı bununmu gelemıyecekYorum
-
Benim bir önerim var,
Trabzonsporun tüm türkiyede muazzam taraftar topluluğu var,rizesporun deplasman maçlarına trabzonlu arkadaşlar alsınlar bordo-mavi bayraklarını rizespora destek versinler,kardeşlik böyle zor zamanlar içindir
İnanın bana futbolcularda doping etkisi yapacaktır...,
bizlerde trabzondan rizeye destek için her hafta gideriz bordo mavi bayrağımızı asarız Atatürk stadyumunaSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Güzel fikir aslında da örgütlenmek lazım Rize için sonuçta hepimiz Karadenizimizin havasını ortak soluyoruz...Yorum
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Rize düşmez...Yeterki takıma baskı yapmayın...Kötü gününde yanında olun başarı gelir...BizLer UmutsuzLuğun oLduğu Yerde,Umudumuzu Kaybetmeden Yürümeyi BiLiriz.Her Yürüdüğümüz YoLda ÇakıLLar,Her Durduğumuz yerde ÇakaLLar oLsa ne Yazar!Ya Ölümüne Severiz,Yada Tek KaLemde SiLeriz!Tarihi Biz Yazdık Tarihtende Biz SiLeriz!aLayına İsyan ÖLÜMÜNE TRABZON!!!Yorum
-
Rize Atatürk satadında BMN bayrağı rizee bayrağı trabzon bayrağı yanyana..Benim bir önerim var,
Trabzonsporun tüm türkiyede muazzam taraftar topluluğu var,rizesporun deplasman maçlarına trabzonlu arkadaşlar alsınlar bordo-mavi bayraklarını rizespora destek versinler,kardeşlik böyle zor zamanlar içindir
İnanın bana futbolcularda doping etkisi yapacaktır...,
bizlerde trabzondan rizeye destek için her hafta gideriz bordo mavi bayrağımızı asarız Atatürk stadyumuna
rizenin enazından iç saha maçlarına gidilmelidir.organizasyon yapılırsa ben varım
7rmeyiz!7rmeyeceğiz!Yorum
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
-
Trabzonspor'un Rizespor için yapabileceği en büyük iyilik alt sıralardaki takımlara puan kaptırmamasıdır.
Rizespor'da en azından bu maçları koparsa bu seneyi rahat atlatırlar Allah'ın izniyle.
Ama asıl iş seneye.
Artık Rize'yi alt sıralarda görmek istemiyoruz....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum