İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham'dan umudu kes artık, Silva ile kıyaslamayı bıraktın, şimdi Maxim ile kıyaslıyorsun( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya bjk nin fb karşısında alacağı puan/puanlar belirleyici olabilir..
Hiç sanmam, Çöptaş deplasmanlarda kayıp.
Febeş ilk yarıdan 10 kişi kalırsa belki...
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerafa ile kıyaslamadım ama maxim'den de iyi olsun ya.
Maxim'i küçümseme, gayet iyi oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun iki oldu.. bodrum için çanlar çalıyor..
en kolay fikstür sivasta. hem alanya (dep), hem bodrumla oynayacak. alanya ve bodrumun trabzon, beşiktaş, kayseri maçları var.( ゚д゚)
Yorum
-
En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 26.04.2025, 20:20.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
bir ara adrian hep ortaya vururdu, o zaman tabi ekranda nereye vuruyor göstermezdi. şimdi penaltı öncesi gösteriyor, tahminim 6-7 penaltının tamamını aynı yere vurdu. analisti falan geçtim, bunlar maç da izlemiyor herhalde. iş ahlakı olmayan takım puanı hak etmiyor.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ara adrian hep ortaya vururdu, o zaman tabi ekranda nereye vuruyor göstermezdi. şimdi penaltı öncesi gösteriyor, tahminim 6-7 penaltının tamamını aynı yere vurdu. analisti falan geçtim, bunlar maç da izlemiyor herhalde. iş ahlakı olmayan takım puanı hak etmiyor.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nasıl penaltı lan
Ayni bizim senaryo !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum