Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İho fbyi şampiyon yapmak, TS yi de en dibe yollamak için elinden gelen herşeyi yapıyor. Bakalım sene nasıl bitecek.
    Fb bu kadar kollamaya rağmen yine başarısız olacaktır.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında sadece bu seneye ozgu bir durum değil. Geçen sene de çok bariz lehine hatalar yapildi. Önceki yıllarda da. Ama adamlar tam aksi yönde algı oluşturmayı başarıyorlar. İnsanı sinir eden bu konu.
      Bu sezonun farkı bence şu,5 puan gerideyken bile Tff ve Mhk'ya laf etmediler.Yabancı hakem lafını ağızlarını almadılar.Neye,kime güveniyorlar?Medyadaki,hiç olmadığı kadar,büyük güçleri ile yapı vs.gibi ne kastedildiği belli olmayan bir algı yaratma üzerinden manipülasyon peşindeler.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 03.12.2024, 10:49.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• bir köşe vuruşunda üç tane penaltı yapıyor şikeci oçocukları
        ne hakem görüyor ne var görüyor
        ve bu pislik hırsızlar lehimize üç tane hatalı karar üzerinden bağırta bağırta şampiyon olduğumuz sene afkurdu durdular
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• fb asbaşkanı;(Eyüpspor'un gs'ye attığı ilk golünün öncesindeki faul konusunda)Ben Avrupa'da, karşı sahada yapılan faulden sonra dönüp gol olan pozisyonda hiç gol iptali görmedim.

Avrupa'ya kadar gitmene gerek yok,burada faul olmayan pozisyonda bile iptal ediliyor.Bakınız Gaziantep-Trabzonspor maçındaki Trabzonspor'un Var eliyle iptal edilen nizami golü.Daha onlarca örneği var.

Milletin aklıyla alay etmeyin bari.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 05.12.2024, 13:44.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fb asbaşkanı;(Eyüpspor'un gs'ye attığı ilk golünün öncesindeki faul konusunda)Ben Avrupa'da, karşı sahada yapılan faulden sonra dönüp gol olan pozisyonda hiç gol iptali görmedim.

Avrupa'ya kadar gitmene gerek yok,burada faul olmayan pozisyonda bile iptal ediliyor.Bakınız Gaziantep-Trabzonspor maçındaki Trabzonspor'un Var eliyle iptal edilen nizami golü.Daha onlarca örneği var.

Milletin aklıyla alay etmeyin bari.
            Fbliler de ahlak ne arar. Bir insan böyle açıklama yapmaya utanir.
            Bir pozisyon isterse tam başlangıç aşamasında faul ise fauldur. Nerede olduğunun ne onemi var.
            Biz bu sene kotuyuz ancak hakemler de enazindan enaz 6 puanımızı çaldılar. Antep 2 puan, FB enaz 1 puan, Alanya 3 puan.
            Her sezon olduğu gibi encok kollanan takım yine FB. Yine çok alıyor FB. Bakalım iho fbsini şampiyon yapmayı başaracak mi, ve tsyi küme dusurebilecek mi. Koç iyi bir aferin çeker bunları yapabilirse.
            Sonra Mourinho büyük hoca. Bu kadar kıyak yapılan bir takıma ben bile hocalık yapabilirim, abartmıyorum. Her maç enaz 2 lehine hata kesin var.
            İnsanın özellikle FB maclarini izleyesi gelmiyor, insanın midesi kaldırmıyor artık .

Yorum

• becao kalası samet gibi itin şeyine sokulacakken kahraman oldu

zorla, ahmakça, peş peşe yaptığı hareketlerle rakibe penaltı hediye edep takımını puandan edecekken
              hakemin, varın yardımıyla görmezden gelindi
              gitti duran toptan gol attı maçı kazandırdı

hırçın stoper, tatlı-sert stoper, gol atan stoper denerek konuşuldu konuşuluyor
              penaltı pozisyonlarında kimse bunun ahmaklığını konuşmuyor.
              konuşulan varsa yoksa hakem, verilmemiş pozisyon tabi, olmuş, bitmiş, herkes atıp tutuyor.
              şurda penaltı verilse, kartı görse, daha başka yaptığı pek çok kural dışı hareket görülse, bunların yarısından ceza alsa zaten sezonun çoğunu oynamadan, kadroya giremeden geçirecek
              ama görmüyorlar kolluyorlar kahraman yaratıyorlar
              yıllardır tıkır tıkır işleyen sistem
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                becao kalası samet gibi itin şeyine sokulacakken kahraman oldu

zorla, ahmakça, peş peşe yaptığı hareketlerle rakibe penaltı hediye edep takımını puandan edecekken
                hakemin, varın yardımıyla görmezden gelindi
                gitti duran toptan gol attı maçı kazandırdı

hırçın stoper, tatlı-sert stoper, gol atan stoper denerek konuşuldu konuşuluyor
                penaltı pozisyonlarında kimse bunun ahmaklığını konuşmuyor.
                konuşulan varsa yoksa hakem, verilmemiş pozisyon tabi, olmuş, bitmiş, herkes atıp tutuyor.
                şurda penaltı verilse, kartı görse, daha başka yaptığı pek çok kural dışı hareket görülse, bunların yarısından ceza alsa zaten sezonun çoğunu oynamadan, kadroya giremeden geçirecek
                ama görmüyorlar kolluyorlar kahraman yaratıyorlar
                yıllardır tıkır tıkır işleyen sistem
                yeni lugano, tam fb isleri, dedigin gibi tikir tikir isleyen sistem, fuski yiyenin usaklari
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İho bu akşam FB camiasıni, başkanını, tarftarini epey övdü. Eyupsporun hakkı yenildi diyerek de tarafını belli etmiş oldu. Bu adam resmen amaçlı gelmiş. GS camiası bu adamı yer. Ve yemeli de. Bizim bir gucumuz yok ,bari GS indirsin bunu aşağıya.
                  Ben iho dan yıllardır fbnin hakkı yeniliyor, zaten 2011 de de şike magduru oldular demesini de bekliyorum. Bakalım ne zaman bu cümleleri kullanacak.
                  Böyle adamlar TS de başkanlık yaptı işte.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İho bu akşam FB camiasıni, başkanını, tarftarini epey övdü. Eyupsporun hakkı yenildi diyerek de tarafını belli etmiş oldu. Bu adam resmen amaçlı gelmiş. GS camiası bu adamı yer. Ve yemeli de. Bizim bir gucumuz yok ,bari GS indirsin bunu aşağıya.
                    Ben iho dan yıllardır fbnin hakkı yeniliyor, zaten 2011 de de şike magduru oldular demesini de bekliyorum. Bakalım ne zaman bu cümleleri kullanacak.
                    Böyle adamlar TS de başkanlık yaptı işte.
                    Bizim de yardımcı olmamız lazım. Hem biz hem gs sene başından beri doğranıyor. Bunlar planlı hep. Bu hacıosman’da gram gurur yokmuş yazıklar olsun.

Yorum

• Mevzu salt Hacıosmanoğlu değil. Böyle bakınca, Büyükekşi'nin yaptıklarını unuturuz. TFF Başkanının seçim yöntemi, yetkileri, tavrı, yönetimine adam sokma lobiciliği vb. çok boyutlu tartışılmalı.

Ligin internet sitesi yok. Ligin Kurumsal yapısı yok. Bir kişi çıkıp bugün "genç hakem" diyecek, yarın "yabancı VAR"... Belçika, Portekiz gibi göreceli küçük ülkelerin daha yüksek katma değer üretmesini incelemek lazım. Beş büyük ligi geçtim. Biz kendimizi onlardan iyi zannediyoruz fakat Belçika - Portekiz bile değiliz lig olarak.

Geçenlerde yorumcu kalitesizlğine değinmiştim. Bir haber gördüm bununla ilgili:

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 10:16.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mevzu salt Hacıosmanoğlu değil. Böyle bakınca, Büyükekşi'nin yaptıklarını unuturuz. TFF Başkanının seçim yöntemi, yetkileri, tavrı, yönetimine adam sokma lobiciliği vb. çok boyutlu tartışılmalı.

Ligin internet sitesi yok. Ligin Kurumsal yapısı yok. Bir kişi çıkıp bugün "genç hakem" diyecek, yarın "yabancı VAR"... Belçika, Portekiz gibi göreceli küçük ülkelerin daha yüksek katma değer üretmesini incelemek lazım. Beş büyük ligi geçtim. Biz kendimizi onlardan iyi zannediyoruz fakat Belçika - Portekiz bile değiliz lig olarak.

Geçenlerde yorumcu kalitesizlğine değinmiştim. Bir haber gördüm bununla ilgili:

https://medyabar.com/foto/22667010/g...i-arttiriyor?3
                        Birkaç hafta önce TFF başkanlığına Mesut Özil'in düşünüldüğü yönünde bir yazı okudum.TFF başkanlığı seçimle olmuyor mu demeyin bu hiç yabana atılacak bir iddia değil.Seçim zaten işin detayı,yasal olarak yapılması gereken bir şey.

Yeni Türkiye'de biliyoruzki önemli olan göreve iş yapacak,hak eden kişinin getirilmesi değil, önemli olan vitrin.Şöyle bir benzetme yaparsak önemli olan dünyanın en büyük adliye binasını yapmak,içinde ne olup bittiği pek önemli değil.

Kurumların başına"seçimle" geçenler için de bu geçerli.

TBF başkanının Hidayet Türkoğlu olduğu yerde TFF başkanlığı da Alman milli takımını seçen Mesut Özil'e yakışır(!).

Yeter ki "o"istesin.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 13:52.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim de yardımcı olmamız lazım. Hem biz hem gs sene başından beri doğranıyor. Bunlar planlı hep. Bu hacıosman’da gram gurur yokmuş yazıklar olsun.

GS doğranıyor derken hangi maçta doğranmış? Biz bariz doğranıyoruz ama. Galatasaray lobisi Fenerbahçe'den de sağlamdır hiç merak etmeyin indirmek isterseler indirirler. Biz kendimize bakalım, kendi haklarımızı savunalım. Onların ne hali varsa görsünler.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Fred bayadır kötü, bugün uzaklardan bir gol bekliyorum.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Rafa önüne müthiş aldı ama vuruşu berbat. Çok net kaçırdı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X