Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir mucize olur da Bodrum son anda gol atarsa GS kaleciyle 2ye tek kalıp kaçırdığı pozisyonlara çok yanar.

Yorum

• Mucize oluyordu,direkten döndü.

Yorum

• gündüz birineee
        akşam birine

bir allahın kulu da çıkıp bu rezillik nedir demiyor artarak devam ediyor

şampiyon olduğumuz sene tüm sezon boyunca lehimize olan hatalar şikeciler ve fetöcüler için bir maçın tek yarısında oluyor
        o gün tek tük hata için afkuran köpekleşenler bugün yine haklıymış mağdurmuş gibi afkurup köpekleşiyor
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gündüz birineee
          akşam birine

bir allahın kulu da çıkıp bu rezillik nedir demiyor artarak devam ediyor

şampiyon olduğumuz sene tüm sezon boyunca lehimize olan hatalar şikeciler ve fetöcüler için bir maçın tek yarısında oluyor
          o gün tek tük hata için afkuran köpekleşenler bugün yine haklıymış mağdurmuş gibi afkurup köpekleşiyor
          O sezon aleyhimize olan tüm hataları gözardı edip lehimize olan bir kaç hatayı, hatta hatalı olmayan lehimize kararları dahi abarttıkça abartıp kuduz köpek gibi havladılardı. Başakşehir maçında rakip futbolcu topu koluyla kornere attığında bile kimsenin gıkı çıkmadıydı. 3 sülüklerin hepsi aynıdır.
          “Beşiktaş için canımı veririm.”
          —Şenol Güneş

Yorum

• İho’nu yönettiği federasyon her türlü rezilliği görmezden geliyor.

Yorum

• Göztepe'ye imrendim, çatır çatır oynadılar ilk yarı.
              Maça da baya şanssız başladılar ama Barça gibi bambam attılar golleri.İkinci yarı bir aksilik olmazsa, 2-4 kazanır Göztepe.

Yorum

• Göztepe'de bizim yetersiz görerek gönderdiğimiz İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş filan ilk 11 oynuyor ve taş gibi takım.
                —Şenol Güneş

Yorum

• Sene başında Beşiktaş çok iyi giderken bu Beşiktaş şampiyonluk yarışında olamaz. GS ve FB arasında geçer demiştim bizim gerimizde bitirir demiştim. Bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin edememiştim ama BJK de geçen yıldan iyi değil.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Göztepe'ye imrendim, çatır çatır oynadılar ilk yarı.
                    Maça da baya şanssız başladılar ama Barça gibi bambam attılar golleri.İkinci yarı bir aksilik olmazsa, 2-4 kazanır Göztepe.
                    vay
                    İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Göztepe'de bizim yetersiz görerek gönderdiğimiz İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş filan ilk 11 oynuyor ve taş gibi takım.
                    Köybasi > Elmali
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Göztepe'ye imrendim, çatır çatır oynadılar ilk yarı.
                      Yıllardır istediğimiz şeyi yapıyorlar. Puan kaybetseler bile kapasiteleri ölçüsünde çatır çatır oynamaya çalışıyorlar. İmrenmemek elde değil...

İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sene başında Beşiktaş çok iyi giderken bu Beşiktaş şampiyonluk yarışında olamaz. GS ve FB arasında geçer demiştim bizim gerimizde bitirir demiştim. Bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin edememiştim ama BJK de geçen yıldan iyi değil.
                      BJK'yi sezon başında tek başına taşıyan Rafa Silva'ydı. Üstüne her maçta aralıksız penaltılar gelince bir yere kadar iyi puan topladılar. Gio'nun bizim ligimizde olmayacağı aşikardı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bjk başkanı şu an ilk gerçek sınavına çıkıyor. Bakalım Gio'yu kovabilecek mi. Bizim böyük başgan olsa "2-0'dan maç verilmez" diyerek kovardı. Bir Erto kolay yetişmiyor
                        —Şenol Güneş

Yorum

• 24 Kasım(2-4)

Skoru bilmem tesadüf değil, BJK cidden takım savunması olmayan bir takım.İyi stoperlerle olmaz o iş, Rashica falan çöp.
                          Bekler zaten nerde duracağını bilmediği gibi , hücuma katkıları çok az.Masuaku mal gibi çalımlarla topu kaptırıyor

Yorum

• Göztepe bu sene yenildigimize üzülsem de çok sinir olmadigim maçti, zerre saygisizlik yapmadilar sdce biraz fazla abartili sevindiler isiklandirmalarla falan ama onu da büyük takimi yendiklerine yorarsak tamamdir... 0 küfürlü tezâhüratla bitirdiler maçi...

bizim yalaka kere yalakalar, ökküz kere ökküzler 2.devre sansa bala yensek de farkli yensek de bunun karsiligini "koyduk mu" diye bagirarak verecektir at fava bekle...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim yalaka kere yalakalar, ökküz kere ökküzler 2.devre sansa bala yensek de farkli yensek de bunun karsiligini "koyduk mu" diye bagirarak verecektir at fava bekle...
                              1461'i yensek u19 takımını yensek yine aynı şeyleri duyarız tribün mü var bizde her anlamda çökmüşüz. adamlar 10 numara tribün yapıyor hem evinde hem deplasmanda

Yorum

• bjk göztepe maçının hakemi harikaydı, 29 yaşındaymış, alper akarsu , ligin şu anda en iyi hakemi diyebilirim

gioyu övdükten sonra gio nun hızla düşmesine şaşırmıyorum övdüğüm fazla yaşamıyor
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X