Bir mucize olur da Bodrum son anda gol atarsa GS kaleciyle 2ye tek kalıp kaçırdığı pozisyonlara çok yanar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
gündüz birineee
akşam birine
bir allahın kulu da çıkıp bu rezillik nedir demiyor artarak devam ediyor
şampiyon olduğumuz sene tüm sezon boyunca lehimize olan hatalar şikeciler ve fetöcüler için bir maçın tek yarısında oluyor
o gün tek tük hata için afkuran köpekleşenler bugün yine haklıymış mağdurmuş gibi afkurup köpekleşiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegündüz birineee
akşam birine
bir allahın kulu da çıkıp bu rezillik nedir demiyor artarak devam ediyor
şampiyon olduğumuz sene tüm sezon boyunca lehimize olan hatalar şikeciler ve fetöcüler için bir maçın tek yarısında oluyor
o gün tek tük hata için afkuran köpekleşenler bugün yine haklıymış mağdurmuş gibi afkurup köpekleşiyor“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe'ye imrendim, çatır çatır oynadılar ilk yarı.
Maça da baya şanssız başladılar ama Barça gibi bambam attılar golleri.İkinci yarı bir aksilik olmazsa, 2-4 kazanır Göztepe.
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe'de bizim yetersiz görerek gönderdiğimiz İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş filan ilk 11 oynuyor ve taş gibi takım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe'ye imrendim, çatır çatır oynadılar ilk yarı.
Maça da baya şanssız başladılar ama Barça gibi bambam attılar golleri.İkinci yarı bir aksilik olmazsa, 2-4 kazanır Göztepe.
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında Beşiktaş çok iyi giderken bu Beşiktaş şampiyonluk yarışında olamaz. GS ve FB arasında geçer demiştim bizim gerimizde bitirir demiştim. Bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin edememiştim ama BJK de geçen yıldan iyi değil.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Göztepe bu sene yenildigimize üzülsem de çok sinir olmadigim maçti, zerre saygisizlik yapmadilar sdce biraz fazla abartili sevindiler isiklandirmalarla falan ama onu da büyük takimi yendiklerine yorarsak tamamdir... 0 küfürlü tezâhüratla bitirdiler maçi...
bizim yalaka kere yalakalar, ökküz kere ökküzler 2.devre sansa bala yensek de farkli yensek de bunun karsiligini "koyduk mu" diye bagirarak verecektir at fava bekle...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yalaka kere yalakalar, ökküz kere ökküzler 2.devre sansa bala yensek de farkli yensek de bunun karsiligini "koyduk mu" diye bagirarak verecektir at fava bekle...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum