Alan tek başına golü attırdı...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Kaleciyle baş başa kalınan pozisyon kaçmasa Braga turu alacaktı.
Ne ballı takım şu bejeke. Evinde 90 dk rezil oynadı.
Fernandes'i çıkar dümdüz takım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
Aynen öyle abi . Braga çok kaçırdı ben 1-0 ı görünce şüphelenip açtım maçı Braga iyi oynadı ama olmadı . Yine de Beşiktaş'ın tur atlaması işimize gelir yolun açık olsun Beşiktaş . Atl. Madrid karşısında başarılarBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalımYorum
-
Bizim maçta ve Braga ilk maçında çıktıkları santraforsuz takımın o maçları şansa aldıklarını görmeden bu akşam yine aynı kadroyla sahaya çıkmak az kalsın Bjk'In elenmesine neden olacaktı.
30. dakikada yapılan Necip- Almeida değişikliği Bjk'In tur atlamasını sağlamıştır.
Çok ortasaha veya çok defans oyunucusu ile oynamanın, oyunu tutmada işe yaramadığını bu akşam bir kez daha görmüş olduk.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
-
Bu akşam bjk nın avrupadaki maçında başarı diliyorum..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..Yorum
-
sonuç olarak elenir bjk ama inşallah kolay geçmelerine izin vermezler turu, başarılar, bu arada yayın nerde??? azeri kanalımı yine
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
-
Haydi Ateltico. 2-0 veya 2-1 biter bence.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum