Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Enes Başkaya60
    • 01.02.2007
    • 20723
    • Memur
    • Kırşehir

Helal olsun Beşiktaş sıra Bizde HAYDİ TRABZONUM....

Yorum

• Samet Türkmen
      • 26.11.2006
      • 6958
      • Bursa

İlk olarak memoFli tarafından gönderildi
      Keşke o yalak dediğin seyircinin yarısı kadar takıma destek olabilsek..Beşiktaş taraftarınada yalak dedin ya helal olsun yani...
      Yok demeyecektim birde. Git sor bakalım o sözde Beşiktaşlılar'ın memleketleri neresi ... Kendi şehrinin takımını tutmayan her açıdan eziktir.

Bir daha da konuyu başka yerden anlayıp, CSKA maçındaki fenerlilere benzetirsen burada birilerini o lafı yedirirler adama. Kendini frenle biraz !!! Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Kendine , memleketine söven insanlar grubunu destekliyorsan başka kulvarda sırf Türk takımı diye , bence millete laf atmadan önce kendinizi sorgulayın. Savaşta değiliz. Futbol sadece bir oyundur.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 15.02.2012, 20:20.

Yorum

• EROS87
        • 23.11.2009
        • 1854
        • İstanbul

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
        Yok demeyecektim birde. Git sor bakalım o sözde Beşiktaşlılar'ın memleketleri neresi ... Kendi şehrinin takımını tutmayan her açıdan eziktir.
        erzurumlu kastamonulu mardinli trabzonsporluları da ezik görüyorsun yani. allah aşkına bırakın bu işleri.

Yorum

• Samet Türkmen
          • 26.11.2006
          • 6958
          • Bursa

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi
          erzurumlu kastamonulu mardinli trabzonsporluları da ezik görüyorsun yani. allah aşkına bırakın bu işleri.
          3. lige düşse biz Trabzonspor'u bırakacak mıyız ? Veya kendimize yedek takım mı bulacağız 1.ligde ?

Herkes gerçekten kendi şehrinin takımına destek verse futbol daha da kalkınır. Kendi şehrinin takımları sürünürken feneriuma, gs store a para akıtıyorlarsa kimse kusura bakmasın.

Ayrıca niye bırakacağım bu işleri ? Siz öyle istiyorsunuz diye görüşümü değiştiremem. Hiç kusura bakmayın.

Onları tutarken kızıp bizi tutunca gözyumarsam iki yüzlülük yapmış gibi hissediyorum kendimi.

Yorum

• EROS87
            • 23.11.2009
            • 1854
            • İstanbul

3. lige düşse biz Trabzonspor'u bırakacak mıyız ? Veya kendimize yedek takım mı bulacağız 1.ligde ?

Herkes gerçekten kendi şehrinin takımına destek verse futbol daha da kalkınır. Kendi şehrinin takımları sürünürken feneriuma, gs store a para akıtıyorlarsa kimse kusura bakmasın.

Ayrıca niye bırakacağım bu işleri ? Siz öyle istiyorsunuz diye görüşümü değiştiremem. Hiç kusura bakmayın.

Onları tutarken kızıp bizi tutunca gözyumarsam iki yüzlülük yapmış gibi hissediyorum kendimi.
            tamam kastamonulu arkadaşımı direk kastamonuspora yönlendiriyorum. bırak trabzonsporu falan ne işin var, gönül vermişsin bu renklere ama yanlış yoldasın diyorum.

Yorum

• Samet Türkmen
              • 26.11.2006
              • 6958
              • Bursa

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi
              tamam kastamonulu arkadaşımı direk kastamonuspora yönlendiriyorum. bırak trabzonsporu falan ne işin var, gönül vermişsin bu renklere ama yanlış yoldasın diyorum.
              Yanlışını doğrusunu bilmem. Sadece İstanbul takımlarını yıllardır neden eleştirdik bunları bilmek yeterli.

Şimdi sonradan okuyacaklara da yazayım da iyice uzamasın. Kendimizi İstanbul takımlarıyla bir tutmuyorum. Anadoludaki kulüplerin açısından söylüyorum.

Yorum

• EROS87
                • 23.11.2009
                • 1854
                • İstanbul

Yanlışını doğrusunu bilmem. Sadece İstanbul takımlarını yıllardır neden eleştirdik bunları bilmek yeterli.

Şimdi sonradan okuyacaklara da yazayım da iyice uzamasın. Kendimizi İstanbul takımlarıyla bir tutmuyorum. Anadoludaki kulüplerin açısından söylüyorum.
                istanbul takımlarını tutanları değil onu yönetenleri, istanbul merkezli yaşayan spor medyasını eleştirdik biz. herkes istediği renklere gönül vermekte özgürdür. bunda eziklik ne var anlayamıyorum.

küçükken ailesinden veya çevresinden gördükleriyle bir takıma sempati duymaya başlayan çocuğu nasıl yargılayacağız. mesela ailem veya çevrem futbolla ilgili olmasaydı küçükken bende başka bir takıma gönül verebilirdim kim bilir. dediğiniz gibi futbol savaş değil sadece bir oyunsa abartmamak lazım bunları.

Yorum

• kaanoz
                  • 26.11.2011
                  • 10
                  • Öğrenci
                  • Adana

Güya Kendi evindeki maçları D-Smart yayınlıyordu değil mi? O zaman Beşiktaş'ın her 2 maçını da neden STARTV yayınlıyor? Beşiktaş'ın rövanş maçını yani Perşembe gün oynayacakları maçı da Startv yayınlıyor.Bakın bu da tanıtım reklamı

Adalet!

Yorum

• memoFli
                    • 25.05.2008
                    • 139
                    • işletmecilik
                    • Bursa

Bir daha da konuyu başka yerden anlayıp, CSKA maçındaki fenerlilere benzetirsen burada birilerini o lafı yedirirler adama. Kendini frenle biraz !!! Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Kendine , memleketine söven insanlar grubunu destekliyorsan başka kulvarda sırf Türk takımı diye , bence millete laf atmadan önce kendinizi sorgulayın. Savaşta değiliz. Futbol sadece bir oyundur.
                    Öncelikle; o lafı yedirirler fren gaz terbiyesizlik tarzı kelimeler tehtidkar cümleler peh hoş deil.Bunları kullanman için yaşının biraz daha büyük ufkununda daha geniş olması gerekli..ülkenin nufusu 75 milyon hadi 8 milyon Trabzonspor ve diğer anadolu takımlarını tutan var 5 milyon da İstanbul asıllı var etti 13 milyon yani geri kalan 62 milyon senin hesabına göre ezik..
                    Evet arkadaş benim için elin gavuru karşısında beşiktaşın yenilmesini istemek bir fenerlinin Tabzon karşısında csk yı desteklemesi gibidir...Senin de dediğin gibi bu sadece bir oyun...

Yorum

• Samet Türkmen
                      • 26.11.2006
                      • 6958
                      • Bursa

Sen beni kalkıp CSKA'lı fenerlilere benzetirsen daha çok böyle cümleler duyarsın. Fenerlilerin ne için yaptığı, ne amaçla yaptığı belli.

Diyorum ki, adamlar her maça bana sövüp, gidip karşı takımları desteklerse, ben iyi aile çocuğu rolünü oynamam.

Evet.Sportif anlamda eziktir bence. Kendi şehrimin takımı var, ona duyarsız kalıp başa şehrin takımını tutacağım ? Bu normal mi ?

Umarım Braga turu geçer. Bunu başlatanlar İstanbullu ezikler ilk. Onun için artık İstanbul takımları, yunan,israilli ve Rus hariç kimse maç yaparsa onu tutacağım.
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 15:06.

Yorum

• Oğuzhan İnce
                        • 27.07.2009
                        • 1635
                        • İstanbul

Kırşehirli Şamil ekinci
                        Konyalı Ünal karaman
                        Kastamonulu İskender

İsimleri yeterlidir sanırım.

Gurbetçi gençler lideri Turan Özdemir'in de nereli olduğu malum.

Tolga Zengin Trabzonlu mu?

Ve en önemlisi KAZIM KOYUNCU Trabzonlu mu?

Ben de değilim.
                        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Samet Türkmen
                          • 26.11.2006
                          • 6958
                          • Bursa

Futbolcu olmak ayrı birşeydir.

Madem öyle diyorsunuz o zaman adil olmak adına İstanbul takımlarını tutanlara da sallamayacağız. Atıyorum Rize'deki fenerlilere de saygı duyacağız.

Durum bu. O saydıklarını bende biliyorum o kadar da değil de bir taraftar grubunun liderini kalkıp buraya, o değerli kişilerin adlarının yanına yazma.

Her fırsatta İstanbuldakilere tutanlara ezik diyoruz ya ondan bu durumu gündeme getiriyorum.
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 15:51.

Yorum

• Oğuzhan İnce
                            • 27.07.2009
                            • 1635
                            • İstanbul

Turan Özdemir'i tanımışlığım yoktur.

Ama Trabzonspor'a verdiği katkıyı da yadsayamayız.

bu mantıkla,İstanbulda doğan trabzonlular başka başka takımlar mı tutsun?
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• memoFli
                              • 25.05.2008
                              • 139
                              • işletmecilik
                              • Bursa

Sen beni kalkıp CSKA'lı fenerlilere benzetirsen daha çok böyle cümleler duyarsın. Fenerlilerin ne için yaptığı, ne amaçla yaptığı belli.

Diyorum ki, adamlar her maça bana sövüp, gidip karşı takımları desteklerse, ben iyi aile çocuğu rolünü oynamam.

Evet.Sportif anlamda eziktir bence. Kendi şehrimin takımı var, ona duyarsız kalıp başa şehrin takımını tutacağım ? Bu normal mi ?

Umarım Braga turu geçer. Bunu başlatanlar İstanbullu ezikler ilk. Onun için artık İstanbul takımları, yunan,israilli ve Rus hariç kimse maç yaparsa onu tutacağım.

Tamam haklısın..kafana göre takıl sana her yol heryer Trabzon..

Yorum

• .....

Başarılar bjk

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...