Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Gürkan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 24.06.2004
    • 7004
    • Samsun

MARCA
    “Pizjuan’daki bayram trajedi ile sonuçlandı. Sevilla, şoktan sonra Avrupa rüyasının nasıl yok olduğunu gördü. Oysa ilk başta tüm işaretler, büyülü bir gece olacağını gösteriyordu."

MUNDO DEPORTİVO

“Sevilla, penaltılarda düştü. Başta 2-0 gibi ters bir durumla karşı karşıya kalsa da Türk ekibi Fenerbahçe daha iyi bir oyun çıkarttı."
    ABC
    “Sevilla, en acı verici biçimde düştü, penaltılarda. Türk kalecisi Volkan Demirel, üç atışı durdurarak maçın kahramanı oldu. Böylece, mütevazı Kartalspor’da yetişen kaleci, sadece iki saatte kötü adamdan kahramana dönüşüverdi."

LA RAZON
    “Sevilla, Şampyonlar Ligi’nde en acı verici yoldan elimine oldu, penaltılarda. Fenerbahçe’nin kalecisi Demirel, Escude, Maresca ve Alves’in penaltılarını durdurdu ve ekibini, 120 dakika süren anksiyetten sonra çeyrek finale soktu."
    EL PAİS

“Sevilla, zafiyetlerinin faturasını ödedi. Demirel, üç penaltıyı durdurarak Sevilla’nın rüyasına son verdi."

EL MUNDO
    -“Türk kaleci Demirel, penaltılarda tüm günahlarını affettirdi. Güçlü tutkular, Pizjuan’dan, Fenerbahçe’yi çeyrek finale götüren, vahşi ve anksiyete ile dolu bir maç ile vedalaştı. Sevilla için tam bir trajedi."

LA VANGUARDİA -

“Sevilla Fenerbahçe’nin önünde yenik düştü. Endülüs takımı, maça çok iyi başladı ancak sağladığı avantajı koruyamadı."
    CORREO DE ANDALUCİA “Avrupa rüyasının sonuö başlığı atan Endülüs’ün büyük gazetelerinden El Correo de Andalucia’a konuşan Sevilla antrenörü Manolo Jimenez de “Çok büyük bir darbe oldu." dedi.
    DİARİO DE SEVİLLA
    “Futbol bazen harika, bazen da çok acı verici sürprizler yapar. Rüya, zalimce ve üzüntü verici bir biçimde yok oldu."

Yorum

• Mehmet
      • 31.05.2004
      • 3508
      • Özel şirket çalışanı.
      • İstanbul

Arkadaşlar,

Galatasaray Avrupa kupasını aldığı final maçına benzedi dün akşamki Fenerbahçe^nin verdiği mücadele.
      Tebrik etmek gerek Türk futbolu adına. Nefeslerin tükendiği bir maç oldu ve ilk defa bir fener maçını seyrederken, rakip takımın hocasının ne durumlara düştüğünü gökrdüm. Fenerbahçe resmen ezdi onları. Ve bu Fenerbahçe biraz daha yükselir orada belki kupayada uzanabilir. Alsınlar isterim ben şahsen. Yarın öbür gün Trabzonspor da muhakkak katılacak bu kupalara bu sene olmaz gelecek sene olur, Türk takımları karşısında titresinler biraz. Olaya böyle bakma gerek.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• Mustafa
        • 11.11.2004
        • 7203
        • Orta Doğu

Bazı arkadaşlar dünden beri zafer turlara atmaya devam ediyor sanırım
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Özkan
          • 10.03.2007
          • 3200
          • hekim
          • Ankara

Sanırım benim izlediğim Sevilla-fb maçı ile sizin izlediğiniz maç aynı değildi. Ben hiç öyle rakibini ezen bir fb görmedim, tam aksine 2 maçta 5 gol yiyen bir takım, daha sonra utanmadan sabaha kadar sokaklarda korna çalarak bizleri -işi gücü olan nâmuslu şerefli insânları- uyutmayan, görgüsüz ve ezik bir taraftâr grubu ve hâlâ Türkiye'deki rakiplerine çamur atan bir başkan gördüm.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Tunga
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.11.2004
            • 11392
            • Yüksek Mühendis
            • İstanbul

3-2 gibi çok zor bir skorun ardından, ikinci maçta 9. dakikada durum 2-0 oluyor. Hem de rezalet hatalarla. Bir takımın yıkılması için gerekli tüm şartlar sağlanmıştı.

Ben bir Türk Takımı'nda bir şeye ilk kez şahit oldum. Böyle zor bir durumdayken dahi son derece sakin oynamayı başardılar ve bu felaket durumun altından kalktılar. Sevilla'nın en kötü oynadığı doğru olsa da, karşısında bu kadar iyi ve sakin top çeviren bir takım olacağını düşünmedikleri için diye düşünüyorum. Türkiye'de tel tel dökülen bu adamlar ŞL'de aynı sakinliğiyle kazanıyor.

İlk Inter maçının ardından arkadaşlarıma Fener'in bu kupada çok başarılı olacağını söylemiştim. Sene başında, kadro yapılarına bakarak aynı tahmini GS için de yapmış, BJK bizi rezil eder demiştim. Tek yanıltan GS oldu. Bir zamanlar "Siz hala annenizin liginde mi oynuyorsunuz" diyen GS'nin inadına, bugün FB Avrupa'da büyüyor.

Bu galibiyette Zico'nun payını görmeyen FB'liler ise değişmemekte ısrar ediyor. Şu futbolu bir türlü öğrenemediler.

Biz ise gereksiz, kabiliyetsiz adamlarla inatla zaman kaybediyoruz.

Her seferinde merdivenleri birer birer ve sabırla çıkmayı eğil de, koşarak çıkmayı deniyoruz. Her seferinde çakılıyoruz başüstü. Gene de ders çıkaramıyoruz.

Zaman kaybediyoruz, arayı çok açıyoruz.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Gürkan
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 24.06.2004
              • 7004
              • Samsun

"Ben bir Türk Takımı'nda bir şeye ilk kez şahit oldum."

Tunga Abi yine tam olarak şahit olmuş sayılmazsın. takımda Türk orjinli oyuncu sayısı pek fazla değil.tofaş doğan ne kadar Türk otomobili ise fener o kadar Türk takımıdır.

Yorum

• Mesut AKYILDIZ
                • 07.07.2004
                • 1332
                • Vergi Müfettişi
                • İstanbul

İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi
                Sanırım benim izlediğim Sevilla-fb maçı ile sizin izlediğiniz maç aynı değildi. Ben hiç öyle rakibini ezen bir fb görmedim, tam aksine 2 maçta 5 gol yiyen bir takım, daha sonra utanmadan sabaha kadar sokaklarda korna çalarak bizleri -işi gücü olan nâmuslu şerefli insânları- uyutmayan, görgüsüz ve ezik bir taraftâr grubu ve hâlâ Türkiye'deki rakiplerine çamur atan bir başkan gördüm.
                Arkadasım o yediği 5 golün ikisi volkanın bariz hatasından birisi edunun kendi kalesine attığı gol birisi de fenerli bir defans oyuncusuna carpan topun yön değiştirmesiyle oluşmuş bir goldü burdaki belli kesim fenerin bu basarısını küçümsemeye calışsada fener anasının ak sütü gibi helal bir basarı elde etmiştir cok merak ediyorum fenerbahce yerinde trabzonspor olsaydı acaba böyle bir basarıdan sonra aynı şekilde oynanmış olan futbolu küçümseyebilecekmiydiniz...

Yorum

• zeleka
                  • 24.06.2007
                  • 1085

Turk luk Murkluk MILLI takimin Disinda hic bir takimda anlamam ben Bizans takimlari yerle bir olsunlar ulke puani diyenlere sunu diyecegim su gune kadar bizleri rezil ruspa yapan bizans takimlari ulke puanini dusunmuyorlardida nedennnn biz dusunecegiz bunuda anlamakda zorlaniyorum!!!!

gene yaziyorum buraya istatistikler yalan soylemez bizans takimlari arasinda tek kediler var istatistikleride belli eziklerinkide belli onlar bir dahaki turu Nah Gecerler....
                  Ya Olacağız Ya öleceğiz ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ - Zeleka

Kelimelerin Bittigi Yerde!!! Sen Tükeniyorsun.

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 31.08.2006
                    • 8220
                    • PAZARLAMA
                    • Trabzon

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi
                    3-2 gibi çok zor bir skorun ardından, ikinci maçta 9. dakikada durum 2-0 oluyor. Hem de rezalet hatalarla. Bir takımın yıkılması için gerekli tüm şartlar sağlanmıştı.

Ben bir Türk Takımı'nda bir şeye ilk kez şahit oldum. Böyle zor bir durumdayken dahi son derece sakin oynamayı başardılar ve bu felaket durumun altından kalktılar. Sevilla'nın en kötü oynadığı doğru olsa da, karşısında bu kadar iyi ve sakin top çeviren bir takım olacağını düşünmedikleri için diye düşünüyorum. Türkiye'de tel tel dökülen bu adamlar ŞL'de aynı sakinliğiyle kazanıyor.

İlk Inter maçının ardından arkadaşlarıma Fener'in bu kupada çok başarılı olacağını söylemiştim. Sene başında, kadro yapılarına bakarak aynı tahmini GS için de yapmış, BJK bizi rezil eder demiştim. Tek yanıltan GS oldu. Bir zamanlar "Siz hala annenizin liginde mi oynuyorsunuz" diyen GS'nin inadına, bugün FB Avrupa'da büyüyor.

Bu galibiyette Zico'nun payını görmeyen FB'liler ise değişmemekte ısrar ediyor. Şu futbolu bir türlü öğrenemediler.

Biz ise gereksiz, kabiliyetsiz adamlarla inatla zaman kaybediyoruz.

Her seferinde merdivenleri birer birer ve sabırla çıkmayı eğil de, koşarak çıkmayı deniyoruz. Her seferinde çakılıyoruz başüstü. Gene de ders çıkaramıyoruz.

Zaman kaybediyoruz, arayı çok açıyoruz.
                    Teşekkür ederim Tunga abi. Güzel yazmışsın
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Adem Erdoğan
                      • 09.03.2005
                      • 21546
                      • Yazılım, Danışmanlık
                      • İstanbul

Volkan paçayı kurtardı.3 tane penaltı kurtarması hala onun bir kova olmadığı anlamına gelmez.Penaltıyı kaleci kurtarmaz.Kullanan kişi kaçırır.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Özkan
                        • 10.03.2007
                        • 3200
                        • hekim
                        • Ankara

İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi
                        Arkadasım o yediği 5 golün ikisi volkanın bariz hatasından birisi edunun kendi kalesine attığı gol birisi de fenerli bir defans oyuncusuna carpan topun yön değiştirmesiyle oluşmuş bir goldü burdaki belli kesim fenerin bu basarısını küçümsemeye calışsada fener anasının ak sütü gibi helal bir basarı elde etmiştir cok merak ediyorum fenerbahce yerinde trabzonspor olsaydı acaba böyle bir basarıdan sonra aynı şekilde oynanmış olan futbolu küçümseyebilecekmiydiniz...
                        Demek ki neymiş, fb adlı Brezilya takımının çok kötü bir defansı varmış. Ortada küçümsenecek bir futbol ve başarı yok, neyi küçümseyecekmişiz ki? fb adlı takım çeyrek finalde ezile ezile elenmezse bunların atkısıyla fotoğraf çektirip BMN'e ekleyeceğim, ki bana göre Ahmet çakar'ın verdiği sözden daha ağır bir sözdür bu.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Emiroğlu
                          • 17.05.2005
                          • 3447
                          • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                          • İstanbul

İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi
                          Anasının ak sütü gibi başarı elde etmiştir derken ;

Bu şampiyonaya nasıl ! geldiği değerlendirme dışı mıdır ? ? ? ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Not : Sevilla maçını sonuna kadar hak etmiştir ! Aksini iddiaa eden aşırı fanatiklik yapıyordur ! Ama , kimsenin TEBRİK ETME gibi bir zorunluluğu da yoktur !

Şahsi fikrim ise, TEBRRİK MEVZUU'nun b.ku çıkarılmaya başlamıştır !
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Adem Erdoğan
                            • 09.03.2005
                            • 21546
                            • Yazılım, Danışmanlık
                            • İstanbul

Yeri değil ama adamlar harbiden büyük maçlara iyi konsantre oluyolar.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Emiroğlu
                              • 17.05.2005
                              • 3447
                              • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                              • İstanbul

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                              Yeri değil ama adamlar harbiden büyük maçlara iyi konsantre oluyolar.
                              Yoo , tam yeri aslında...

Haklısın gerçekten...

Adamlar sırf bu maç için 1.5 haftadır lig maçlarını bile astılar...

ki , Bu hafta manisa ile oynuyorlar ve Selçuk ile Burak döndü...

İddiacılara duyurulur
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Mesut AKYILDIZ
                                • 07.07.2004
                                • 1332
                                • Vergi Müfettişi
                                • İstanbul

İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi
                                Demek ki neymiş, fb adlı Brezilya takımının çok kötü bir defansı varmış. Ortada küçümsenecek bir futbol ve başarı yok, neyi küçümseyecekmişiz ki? fb adlı takım çeyrek finalde ezile ezile elenmezse bunların atkısıyla fotoğraf çektirip BMN'e ekleyeceğim, ki bana göre Ahmet çakar'ın verdiği sözden daha ağır bir sözdür bu.
                                Eger ortada basarı yoksa senin ve benim tutmaktan onur duydugumuz takımımızında benzer basarılara imza atması gerekir ki şampiyonlar liginde ceyrek final oynama basarısını küçümsiyelim ama ne gezer biz daha sampiyonlar liginin kapısından içeri girmeyi becerememişiz..
                                Madem fenerin defansı kötü son iki senenin uefa kupası sampiyonu sevillanın defansı fenerinkindende beterki elendiler ve ayrıca fenerbahce dün sevilladan cok daha fazla pozisyona girdi ve daha fazla istedi maçı kazanmayı hem fenerin ofansif gücü defansından ve kalecisinden kaynaklanabilecek bireysel hataları telafi edebiliyor sevilladan farkı orda ortaya cıktı..

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...