Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-3 oldu..

okadar dediler 7+ oyna diye.1 gol kaldı olmasına millet hep öyle oynadı

Yorum

• Edu yazdı. 3-1
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Beşiktaş Harika Oynuyor
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bi Beşiktaşın kadrosuna bakıyorum bide bizimkine üzülüyorum..
          FIRTINA

Yorum

• kutlarım arkadaş 2.5 günde bir maç yap şu tempoda futbol oyna Stoke 10 kişi olsun ister yedek olsun karşındaki premier lig takımı. Adamların yedeklerden gelen futbolcuların katkısına bak ya.

Bjk taraftarından çok ders almamız lazım taraftarlık konusunda çok

Yorum

• Buraya yazmak fayda etmiyor belki boşa yazıyoruz ama daha 2 sene önce yazdım Mustafa Pektemek'i kaçırmayalım ilerde büyük takıma gidecek kendini ispatlayacak nitekim de öyle oldu.Onu izlerken zevk alıyorum.Sakaryalı olmasıyla gurur duyuyorum.Adamı 5 senedir takip ediyorum ve keşke Trabzonsporda olsaydı da forvet sıkıntısı çekmeseydik...

Yorum

• Kupayı şike ile kazandıklarını nedense bir türlü unutamıyorum. Şikecileri tezahüratlarla karşıladıklarını da
                Gene de başarılar ( ülke puanı için ) .
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buraya yazmak fayda etmiyor belki boşa yazıyoruz ama daha 2 sene önce yazdım Mustafa Pektemek'i kaçırmayalım ilerde büyük takıma gidecek kendini ispatlayacak nitekim de öyle oldu.Onu izlerken zevk alıyorum.Sakaryalı olmasıyla gurur duyuyorum.Adamı 5 senedir takip ediyorum ve keşke Trabzonsporda olsaydı da forvet sıkıntısı çekmeseydik...
                  Sene başında dedim bu Mustafa Pektemek çok iyi Futbolcu ayaklarına hakim kaçırmasaydık keşke diye bazı çok bilmiş arkadaşlar Mustafayı çürük elma yaptılar

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupayı şike ile kazandıklarını nedense bir türlü unutamıyorum. Şikecileri tezahüratlarla karşıladıklarını da
                    Gene de başarılar ( ülke puanı için ) .
                    o kadar ön yargılı olma,kupayı şikeyle kazanmadı bence,adamlar yeniliyordu elif,
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kadar ön yargılı olma,kupayı şikeyle kazanmadı bence,adamlar yeniliyordu elif,
                      Zafer bana şunları savunma.
                      Onlar da şikeci. Kuparı şike yaparak kazandılar .

BİTTİ

Yorum

BİTTİ
                        yarın benim doğum günüm,pasta yapında çaylan beraber yiyelim

the end

Yorum

BİTTİ
                          bu nasıl bi ön yargı böyle ya.

Yorum

• Alla alla ya . Ne çok karga avukatı varmış burda .
                            Fenere de önyargılıyız o zaman onların da suçu sabitleşmedi .
                            Ayrıca bu benim fikrim. gs de bjk de fb de bu ülkenin pislikleridir....

Yorum

Alla alla ya . Ne çok karga avukatı varmış burda .
                              Fenere de önyargılıyız o zaman onların da suçu sabitleşmedi .
                              Ayrıca bu benim fikrim. gs de bjk de fb de bu ülkenin pislikleridir....
                              fenerde şike yapmadı elif

Yorum

• Zafer anladık bjk kazandı çok mutlusun git yat aşa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X