kutlarım arkadaş 2.5 günde bir maç yap şu tempoda futbol oyna Stoke 10 kişi olsun ister yedek olsun karşındaki premier lig takımı. Adamların yedeklerden gelen futbolcuların katkısına bak ya.
Bjk taraftarından çok ders almamız lazım taraftarlık konusunda çok
Buraya yazmak fayda etmiyor belki boşa yazıyoruz ama daha 2 sene önce yazdım Mustafa Pektemek'i kaçırmayalım ilerde büyük takıma gidecek kendini ispatlayacak nitekim de öyle oldu.Onu izlerken zevk alıyorum.Sakaryalı olmasıyla gurur duyuyorum.Adamı 5 senedir takip ediyorum ve keşke Trabzonsporda olsaydı da forvet sıkıntısı çekmeseydik...
Buraya yazmak fayda etmiyor belki boşa yazıyoruz ama daha 2 sene önce yazdım Mustafa Pektemek'i kaçırmayalım ilerde büyük takıma gidecek kendini ispatlayacak nitekim de öyle oldu.Onu izlerken zevk alıyorum.Sakaryalı olmasıyla gurur duyuyorum.Adamı 5 senedir takip ediyorum ve keşke Trabzonsporda olsaydı da forvet sıkıntısı çekmeseydik...
Sene başında dedim bu Mustafa Pektemek çok iyi Futbolcu ayaklarına hakim kaçırmasaydık keşke diye bazı çok bilmiş arkadaşlar Mustafayı çürük elma yaptılar
Alla alla ya . Ne çok karga avukatı varmış burda .
Fenere de önyargılıyız o zaman onların da suçu sabitleşmedi .
Ayrıca bu benim fikrim. gs de bjk de fb de bu ülkenin pislikleridir....
Alla alla ya . Ne çok karga avukatı varmış burda .
Fenere de önyargılıyız o zaman onların da suçu sabitleşmedi .
Ayrıca bu benim fikrim. gs de bjk de fb de bu ülkenin pislikleridir....
fenerde şike yapmadı elif
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum