Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu salaklar Fener'e kesin yenilir. Şu oyuna bak
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Yazık Ülkeme yazık verilen paralara yazık.Ulan tüpçünün harcadığının 10 da 1ine Liverpoola kafa tuttuk...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• adamlar 60 larin da futbolunu oynamiyor canim , resmen mahalle arasinda top oynayan cocuklar gibiydiler..

3 korner 1 penalti

Yorum

• Ne dersiniz bu Beşiktaş puan alabilir mi hafta sonunda Fenerbahçe'den ?

Maçı izleme şansım olmadı
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne dersiniz bu Beşiktaş puan alabilir mi hafta sonunda Fenerbahçe'den ?

Hayır alamaz

Yorum

• 4 çeker Kartal satılıktır. Gücünüze güç katın yazık yaa fener buna 5 ceker

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftar ve yönetim popülistlik derdine düşmüşler çoktan.Klübe 10 yıl aşkın hizmet etmiş,sembol olmuş bir futbolcuyu direkt olarak takımdan gönderiyorlar.Bugün ise çoğu futbolcu ıslıklandı.Ama ben Guti'nin,Almeida'nın,Quaresma'nın,Simao'nun,Hilbert'in ıslıklandığını görmedim henüz.

Taraftar günah keçilerini çoktan belirlemiş.Yönetim ise bütün ipleri Schuster'in eline vermiş.Schuster ise ip atlıyor.

Beşiktaş'ın sonu hayırlı değil.Fenerbahçe maçına gelicek olursak eğer,Beşiktaş yenilmez.
                İnşallah yenilmez, ama hangi futbolla fenere karşı koyacaklar?
                Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır alamaz
                  Biz maçlarımızı kazanalım da başkası ne yaparsa yapsın
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• eser süper espiri

Yorum

• hey gidi tupcu hey

millet dunyada bjkyi konusuyor diyor..birileri tup kafaya dunyada insanlarin bjkyi neden konustugunu anlatmasi lazim..

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar 60 larin da futbolunu oynamiyor canim , resmen mahalle arasinda top oynayan cocuklar gibiydiler..

3 korner 1 penalti
                        Çok güzeldi tuttum bunu
                        Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Schuster'i bu gidişle 60'ların futbolu da kurtaramaz.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne dersiniz bu Beşiktaş puan alabilir mi hafta sonunda Fenerbahçe'den ?

Büyük ihtimalle bu kadar yabancıyla oynamayacaklardır (zaten kural da izin vermiyor). Bence Bjk Fb'yi yenecektir Zeki.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eser süper espiri
                              eyvallah

suster reyiz ne yiyosa o renkdas

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adamlar 60 larin da futbolunu oynamiyor canim , resmen mahalle arasinda top oynayan cocuklar gibiydiler..

3 korner 1 penalti
                                Bu iyiydi.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X