Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş umarım 3. tura kadar çıkabilir.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• besiktasin kardes kulübü paoku gördükce, fenere daha cok üzülüyorum... keske turu gecseydiler...

hatta keske cimbomla fener gecseydide besiktas gecemeseydi...

Yorum

• az önce barcelona-valencia maçı bitmeden tribünden ayrılan ahmet akcan ı gösterdi

ne alaka bursa için valencia yı mı izliyo
        yok kendi zevki için ordaysa ispanyol tv si ahmet akcan ı mı tanıyo

kafam karıştı
        onur, emek, başkaldırı...
        kendine karşı #direnTRABZONSPOR
        LiverpoolFC

Yorum

• Akşam bursa valencia maçı var bakalım neler olacak..

(UEFA)

Yorum

• evet bursayı göreceğiz. avrupada neler yapacak? daha önemlisi haftada 2 maçı nasıl çıkaracaklar?

ertuğrul sağlamın beşiktaştaki avrupa macerasını düşünürsek bursanın işi çok zor.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Süper Kupa maçına kadar iyidir hoştur. Başarılar falan diyordum. Maçtan sonra fikrim tamamen değişti. Beter olun. 5 yiyin olmadı 10 yiyin. Ülke futbolda yeterince rezil zaten sizin fark yemenizle daha da mı rezil olacak? Çapınız ne kadar?
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• valenciaya sonsuz basarilar
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Neyse Allah nasip ederse seneyede biz gideriz Şampiyonlar ligine

Yorum

• Evet 4x4 şeftalileri görelim bakalım.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hep söyledim Söylüyorum Bursa Evinde Mac kaybetmezse Grupdan cikabilir
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Star'a şifre girecek mi ? Daha doğrusu D Smart'ı olmayan maçı izleyebilecek mi ?
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ben Bursaspor'un Valencia'dan puan alabilecegini dusunuyorum.

Adamlar sampiyonlar liginde oynuyor, biz yine kucumsuyor ve burun kiviriyoruz bunu anlayamiyorum iste.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Star'a şifre girecek mi ? Daha doğrusu D Smart'ı olmayan maçı izleyebilecek mi ?

aynı soruyu bende soruyorum ? maçı izleyebilecez miii ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bursa'ya başarılar.

Yorum

• - Valencia'ya Başarılar ..Zaten İddaa Kuponumda 2 Verdim , Bankom
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X