Bu salaklar Fener'e kesin yenilir. Şu oyuna bak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
-
Hayır alamazİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz bu Beşiktaş puan alabilir mi hafta sonunda Fenerbahçe'den ?
Maçı izleme şansım olmadı
Yorum
-
İnşallah yenilmez, ama hangi futbolla fenere karşı koyacaklar?İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar ve yönetim popülistlik derdine düşmüşler çoktan.Klübe 10 yıl aşkın hizmet etmiş,sembol olmuş bir futbolcuyu direkt olarak takımdan gönderiyorlar.Bugün ise çoğu futbolcu ıslıklandı.Ama ben Guti'nin,Almeida'nın,Quaresma'nın,Simao'nun,Hilbert'in ıslıklandığını görmedim henüz.
Taraftar günah keçilerini çoktan belirlemiş.Yönetim ise bütün ipleri Schuster'in eline vermiş.Schuster ise ip atlıyor.
Beşiktaş'ın sonu hayırlı değil.Fenerbahçe maçına gelicek olursak eğer,Beşiktaş yenilmez.Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
Biz maçlarımızı kazanalım da başkası ne yaparsa yapsınİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır alamaz
Yorum
-
Çok güzeldi tuttum bunuİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar 60 larin da futbolunu oynamiyor canim , resmen mahalle arasinda top oynayan cocuklar gibiydiler..
3 korner 1 penalti

Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
Büyük ihtimalle bu kadar yabancıyla oynamayacaklardır (zaten kural da izin vermiyor). Bence Bjk Fb'yi yenecektir Zeki.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz bu Beşiktaş puan alabilir mi hafta sonunda Fenerbahçe'den ?
Maçı izleme şansım olmadıAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
eyvallahİlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeser süper espiri

suster reyiz ne yiyosa o renkdas
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar 60 larin da futbolunu oynamiyor canim , resmen mahalle arasinda top oynayan cocuklar gibiydiler..
3 korner 1 penalti

Bu iyiydi.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum