Çok güzel bir akşam olacak.. 5-6 gol bekliyorum manU'dan!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben spikerin yalancısıyımİlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolabilir ama demin kamera kisa bursali taraftarlari gösterdi cogunun üzerinde bursa formasi vardi..
Doğrudur .
Yahu Cafer abi daha demek için , dahanın altında bir şey olması gerekiyor .İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValenciadan evimizde fark yemezdik,dogru.
Bursa da cok fazla bir sey görmüyorum ama onlardan avrupada daha basarili oabilecek bir takim oldugumuzu düsünmüyorum.
Daha demek için , önce bir başarı olması gerekiyor ortada .
Başarılı olurduk demen yeterli
Yorum
-
bursasporlu yetersiz kaldi yanindaki adamin hizina.. kalite farkiİlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor acayip pozisyonu harcadı..SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
cafer sayende forumda bursa bir inter gibi parlıyor, ama tv de izlediğim takım bambaşka şeyler söylüyor.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupada basarili olabilmek icin ilk önce takim savunmasi önemli,ofans gücü degil.
Bu konuda bursa bizden daha iyi oldugu halde basarili olamiyorsa bizim de oynasaydik benzer akibete ugrardik diye düsünüyorum.
Yorum
-
Olay budur.İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecafer sayende forumda bursa bir inter gibi parlıyor, ama tv de izlediğim takım bambaşka şeyler söylüyor.
İşin komik yanı Bursasporlular da kendilerini birşey sanıyorlar, Sahadaki takımın halini göremiyorlar bir türlü.
Yorum
-
Ben bursaspor avrupada iyi isler yapiyor mu dedim?İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay budur.
İşin kötü yanı Bursasporlular da kendilerini birşey sanıyorlar, Sahadaki takımın halini göremiyorlar bir türlü.
Arkadaslar,son yillarda galatiye,toulouse a elenen biz degilmiydik?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
kıskanmak mı? old traford da %35 topla oynamak mı? anfield road da %55 topla oynama mı ?İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeske biz de old trafforda oynayip fark yeseydik,kabul etmesek de bursasporu az cok kiskaniyoruz.
her yorumunuzda Trabzonspor'a karşı bi güvensizlik besliyorsunuz bunun nedeni nedir ?
Yorum
-
Yillardir Trabzonspor tarafindan genelde hayal kirikligina ugratildigim icin.İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekıskanmak mı? old traford da %35 topla oynamak mı? anfield road da %55 topla oynama mı ?
her yorumunuzda Trabzonspor'a karşı bi güvensizlik besliyorsunuz bunun nedeni nedir ?
Bursaspor gecen sezon sampiyon oldugundan beri aci gercekleri cekinmeden yazmaya ve söylemeye karar verdim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum