Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel bir akşam olacak.. 5-6 gol bekliyorum manU'dan!

Yorum

• Avrupada basarili olabilmek icin ilk önce takim savunmasi önemli,ofans gücü degil.

Bu konuda bursa bizden daha iyi oldugu halde basarili olamiyorsa bizim de oynasaydik benzer akibete ugrardik diye düsünüyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bence burda varsayimlarla konusmak cok sacma..
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olabilir ama demin kamera kisa bursali taraftarlari gösterdi cogunun üzerinde bursa formasi vardi..
          Ben spikerin yalancısıyım Doğrudur .

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valenciadan evimizde fark yemezdik,dogru.

Bursa da cok fazla bir sey görmüyorum ama onlardan avrupada daha basarili oabilecek bir takim oldugumuzu düsünmüyorum.
          Yahu Cafer abi daha demek için , dahanın altında bir şey olması gerekiyor .

Daha demek için , önce bir başarı olması gerekiyor ortada .

Başarılı olurduk demen yeterli
          Twitter Adresim

Yorum

• Bursaspor acayip pozisyonu harcadı..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tribünden Türkiye sesleri.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursaspor acayip pozisyonu harcadı..
                bursasporlu yetersiz kaldi yanindaki adamin hizina.. kalite farki
                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                55

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupada basarili olabilmek icin ilk önce takim savunmasi önemli,ofans gücü degil.

Bu konuda bursa bizden daha iyi oldugu halde basarili olamiyorsa bizim de oynasaydik benzer akibete ugrardik diye düsünüyorum.
                  cafer sayende forumda bursa bir inter gibi parlıyor, ama tv de izlediğim takım bambaşka şeyler söylüyor.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cafer sayende forumda bursa bir inter gibi parlıyor, ama tv de izlediğim takım bambaşka şeyler söylüyor.
                    Olay budur. İşin komik yanı Bursasporlular da kendilerini birşey sanıyorlar, Sahadaki takımın halini göremiyorlar bir türlü.

Yorum

• yaw yeter anasini satim sunlar oynicaksa adam gibi oynasin.. bu ne bicim mac adamlar sanki ezilmek istiyorcasina cikmis sahaya..
                      SAMSUN UNDERGROUND RAP
                      55

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olay budur. İşin kötü yanı Bursasporlular da kendilerini birşey sanıyorlar, Sahadaki takımın halini göremiyorlar bir türlü.
                        Ben bursaspor avrupada iyi isler yapiyor mu dedim?

Arkadaslar,son yillarda galatiye,toulouse a elenen biz degilmiydik?

Yorum

• İnsua volkan'ı görcekmi

Yorum

• ozan naniyi dövcek
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keske biz de old trafforda oynayip fark yeseydik,kabul etmesek de bursasporu az cok kiskaniyoruz.
                              kıskanmak mı? old traford da %35 topla oynamak mı? anfield road da %55 topla oynama mı ?

her yorumunuzda Trabzonspor'a karşı bi güvensizlik besliyorsunuz bunun nedeni nedir ?

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kıskanmak mı? old traford da %35 topla oynamak mı? anfield road da %55 topla oynama mı ?

her yorumunuzda Trabzonspor'a karşı bi güvensizlik besliyorsunuz bunun nedeni nedir ?
                                Yillardir Trabzonspor tarafindan genelde hayal kirikligina ugratildigim icin.

Bursaspor gecen sezon sampiyon oldugundan beri aci gercekleri cekinmeden yazmaya ve söylemeye karar verdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X