Bursaspor'a basarilar diliyorum umarim kazanirlar. Allah yardimcilari olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence iyi kura çekti Bursaspor.Bundan iyisi gelseydi keşke derseler adama oha denir yani.Valencia eski Valencia değil kim ne derse desin ama maçı alır.Kimse Bursa'yı Bursa'da rahat yenemeyecek eminim ama yenecek.Valencia kazanır diyorum.
Bu arada deplasmanda ki ManU maçı 6 olur.
Yorum
-
başarılar bursa, başarılar hüsein.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Bursa'ya başarılar, sonuçta Türk takımı ve başarılı olması beni gururlandırır, Bursa şöyle, bursa böyle, taraftarı şöyle, ligde zart zurt bir sürü bahane sayabilirsiniz ama bu gece üstünde ay yıldız ile mücadele edecek (sadece formayı kasdetmiyorum tabii ki) Bursa'nın başarılı olacak olmasından gocunanlar kendilerini sorgulamalı.
Ayrıca, Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra Hüseyin'i de başka forma ile Avrupa kupalarında izlemek varmış, ona da başarılar dilerim, umarım alnının akı ile bitirir bu gece maçı. O ve arkadaşlarının yolları açık olsun şampiyonlar liginde...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
.....
İnanamıyorum şaka gibiİlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin Old Trafford'da
Yorum
-
- Valencia Her Zaman Valenciadır
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum