Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor'a basarilar diliyorum umarim kazanirlar. Allah yardimcilari olsun.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bursaspor'un ilk 11'i; Ivankov , Ali - Ömer - Step - Vederson , Volkan - Hüseyin - Ergic - Ozan İpek , Insua ve Nunez.

Sercan yedek.

Yorum

• Bence iyi kura çekti Bursaspor.Bundan iyisi gelseydi keşke derseler adama oha denir yani.Valencia eski Valencia değil kim ne derse desin ama maçı alır.Kimse Bursa'yı Bursa'da rahat yenemeyecek eminim ama yenecek.Valencia kazanır diyorum.

Bu arada deplasmanda ki ManU maçı 6 olur.

Yorum

• Yahu sercan topcu falan degil ya Volkan Olmazsa sercen i at cöpe
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• başarılar bursa, başarılar hüsein.
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Hüseyin Old Trafford'da

Yorum

• star şifreye girecekmi...

Yorum

• Hadi bakalım maçı izlemeyi düşünüyorum

Yorum

• Bursa'ya başarılar, sonuçta Türk takımı ve başarılı olması beni gururlandırır, Bursa şöyle, bursa böyle, taraftarı şöyle, ligde zart zurt bir sürü bahane sayabilirsiniz ama bu gece üstünde ay yıldız ile mücadele edecek (sadece formayı kasdetmiyorum tabii ki) Bursa'nın başarılı olacak olmasından gocunanlar kendilerini sorgulamalı.

Ayrıca, Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra Hüseyin'i de başka forma ile Avrupa kupalarında izlemek varmış, ona da başarılar dilerim, umarım alnının akı ile bitirir bu gece maçı. O ve arkadaşlarının yolları açık olsun şampiyonlar liginde...
                    There are 10 kinds of people
                    Those who understand binary and
                    Those who don’t

Yorum

• Valencia'nın 11 ine baktımda.Bursa bu takımı çevire çevire yenmeli.Valencia'ymış.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin Old Trafford'da
                        İnanamıyorum şaka gibi

Yorum

• Başarılar Bursaspor.

Yorum

• VALENCİA: Cesar, Saltor, Navarro, Ricardo Costa, Mathieu, Mehmet Topal, Costa, Joaquin, Dominguez, Hernandez, Aduriz

şu kadroya bak.Valencia'da kimse yok.

Yorum

• başarılar bursa

Yorum

• - Valencia Her Zaman Valenciadır
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X