Fener'in ilk golü derslik.Maçta rakibini pas manyağı yaptılar.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
bizim ne isimize yariyor?
play-off turuna katilmayabiliriz puan toplayipta.
bizim hakkimizi yemeseler belki direk katilacagiz ama her defasinda ne edip hakkimizi yiyorlar ve bu duruma sessiz kaliyoruz.
birde anlamadigim cogu kisinin türk takimlarini avrupa kupalarinda desteklemeleri. ne cabuk unutuldu bitcocugunun son macta yaptiklariYorum
-
-
biz touluse'a elenmedikmi?bizim ne isimize yariyor?
play-off turuna katilmayabiliriz puan toplayipta.
bizim hakkimizi yemeseler belki direk katilacagiz ama her defasinda ne edip hakkimizi yiyorlar ve bu duruma sessiz kaliyoruz.
birde anlamadigim cogu kisinin türk takimlarini avrupa kupalarinda desteklemeleri. ne cabuk unutuldu bitcocugunun son macta yaptiklariÖzkan SÜMERYorum
-
Güzel sonuclar. Besiktasta biraz cirpinip grubu 3. bitirebilse süper olur. Ücü birde gitsinler gidebildikleri kadar.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
Türk takımlarını avrupada desteklemeyen zihniyeti anlamıyorum kısır çekişmeler yüzünden bu hale geldik zaten içerde birbirimizi yesekte dışarda tam destek vermeliyiz sonuçta kazandıkları her puan ülke puanını artırıyor
Avrupadaki bütün takımlarımıza başarılar diliyorumAdalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
2 tane hazırlık maçı kazanınca başkan diyordu hedef yarı final diye, hiçbir zaman büyük konuşmayacaksın...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...Yorum
-
Saka Maka bu Özer Hurmacı büyük topcu olacak, Trabzonspor gene bir cuval inciri berbat etmiş belli... Bu adam biraz oynadı mı Arda Marda hikaye kalacak yanında, adam Xavi gibi top oynuyor, tek paslarının cogu isabetli idi. Öz evlatsa al sana öz evlat...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.Yorum
-
İzlemesek yutturacaksın büyük topçu diye. Engin Baytar'ın ikizi gibi. Hatta Engin, Özer'den daha çabuk.Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum