İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
az akıllı olsalar maçı alırlardı.
İyi bir avantaj yakaladıklarını düşünmüyorum.Sonuçta Wolfsburg u İstanbul da yenemeyecekler.Bu Wolfsburg Bjk yı bu kötü oyununa rağmen yener.Bjk nın bu forvetlerle şampiyonlar liginde gol atması bana göre çok zor.Nihat ta bir canlanma var ama bu yeter mi bilinmez.Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz akıllı olsalar maçı alırlardı.
İyi bir avantaj yakaladıklarını düşünmüyorum.Sonuçta Wolfsburg u İstanbul da yenemeyecekler.Bu Wolfsburg Bjk yı bu kötü oyununa rağmen yener.Bjk nın bu forvetlerle şampiyonlar liginde gol atması bana göre çok zor.Nihat ta bir canlanma var ama bu yeter mi bilinmez.
Aman Aman Bu canlanam Bizi BulmasindaGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman Aman Bu canlanam Bizi Bulmasinda
umarım bulmaz.
Her sene Bobo ile uğraşıyoruz birde Nihat çıkmasın başımıza
Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
insallah insallahİlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım bulmaz.
Her sene Bobo ile uğraşıyoruz birde Nihat çıkmasın başımıza
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
kusura bakma ama bence yanlis düsünüyorsun.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar..
bizim hakkimizi calanlara ben destek olmam. yok neymis ülke puaniymis. e peki bana ne katki yapiyor bu ülke puani? bize aldiklari paradan veriyorlarmi destek olduk diye. yada transfer yaparken siz bize destek oldunuz sizede oyuncu hediye edekmi diyorlar?
herkes kendisi icin oynuyor ülkesi icin degil
Yorum
-
Fener 2 sene önce avrupada puan topladi, Besiktas Ligde sampiyon olup direk gruplara kaldi. Bizim takimimiz gecen sene ele gecen sansi degerlendirip sampiyon olsaydi,anlardik elimize ne geciyormus, mac oynamadan bile kac milyon euro kasamiza yatiriyorlarmis...İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma ama bence yanlis düsünüyorsun.
bizim hakkimizi calanlara ben destek olmam. yok neymis ülke puaniymis. e peki bana ne katki yapiyor bu ülke puani? bize aldiklari paradan veriyorlarmi destek olduk diye. yada transfer yaparken siz bize destek oldunuz sizede oyuncu hediye edekmi diyorlar?
herkes kendisi icin oynuyor ülkesi icin degil
Benim taktigim su;
Yenildikleri zaman tabi dalgami geciyorum )) ama kazandiklari zaman artik bir gram üzülmüyorum...
Yorum
-
Kurallar değişmeseydi, Beşiktaş direk olarak katılamayacaktı. Bunda değişen statününde büyük bir payı oldu.İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener 2 sene önce avrupada puan topladi, Besiktas Ligde sampiyon olup direk gruplara kaldi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum