Yazık gerçekten. Taraftarımız ne hallere düşmüş. Avrupa ligine takımı gidememiş , rakiplerini yenildiğini görünce kendilerini avutuyorlar. Yazık gerçekten.
Ezikler ve taraftarlari bizim avrupada oynamamizi dahi istemiyorlar.
Biz ise onlarin avrupada basarili olmasini istemiyoruz,cok mu?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yazık gerçekten. Taraftarımız ne hallere düşmüş. Avrupa ligine takımı gidememiş , rakiplerini yenildiğini görünce kendilerini avutuyorlar. Yazık gerçekten.
Seviniyorum var mı ????
Göbekte atıyorum sanane sizene ?
Benim Türklüğümün derdine düşmek sizin ne haddinize ?
Ezikler ve taraftarlari bizim avrupada oynamamizi dahi istemiyorlar.
Biz ise onlarin avrupada basarili olmasini istemiyoruz,cok mu?
ne alakası var kardeşim kim istemiyomuş kıbrıstaki anorthosis maçında ben trabzonludan çok fb gs bjk forması görmüştüm bunların olması yanlış mı ? Oynadığımız takımlar birisi yunan diğeri bilmem kimin ne si desteklemeyin ama gol yediğinde sevinenler oluyor harbiden ilginç .
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
ne alakası var kardeşim kim istemiyomuş kıbrıstaki anorthosis maçında ben trabzonludan çok fb gs bjk forması görmüştüm bunların olması yanlış mı ? Oynadığımız takımlar birisi yunan diğeri bilmem kimin ne si desteklemeyin ama gol yediğinde sevinenler oluyor harbiden ilginç .
Ayni dönemde cevremde bana,su rum takimina da elendiniz ya yaziklar olsun size diyorlardi.
Kibris savasini kaybetmis gibi suclu hissetmistim kendimi....
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yabancı takımlara karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Kim kimle yaparsa yapsın kim ne olursa olsun.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Benle kaç gün dalga geçtiler ya neyin sevinmesinden bahsediyorsunuz ?
Yabancı takımlara karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Kim kimle yaparsa yapsın kim ne olursa olsun.
Emirhan orda sorun yok zaten bu çok doğal Gs - Pana maçında bende Gs yi destekledim fakat ..Fb maçında Twente'yi destekledim ...Burda birinin çıkıpta bana laf atması hoş değil ...
Kusura bakmayında lafı nerenizden anlıyorsunuz siz ? Ben şimdi sizin Türklüğünüzü mü sorguladım ? Ben sizin aciziyetinizi sorguladım. Birdahada sorgulamam heralde , baksanıza anlamıyorsunuz.
Ben desteklemeyene kızıyorum ama niye desteklemiyorsun kardeşim diye bişe demem söz konusu değil. Sadece bu takımların Türkiye adına oynadıklarını düşünüyorum. Dün Bjk'yi destekledim bugün Gs ile Fb'yi. Ama yarın en nefret ettiğim takımlar olucaklar. Kazandıkları maçlarda ülke puanı yükseliyor.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Kusura bakmayında lafı nerenizden anlıyorsunuz siz ? Ben şimdi sizin Türklüğünüzü mü sorguladım ? Ben sizin aciziyetinizi sorguladım. Birdahada sorgulamam heralde , baksanıza anlamıyorsunuz.
belkide senin bakış açın bana aciz geliyordur nedersin?
Istanbul takimlarini avrupada destekleyenlere saygi duyuyorum.
Ama bir zahmet desteklemeyenlere de saygi duyulmali.
Hickimse Türklügümüzü onlara destek vermememizle ölcmeye kalkmasin.
Her takimda avrupada basariyi Türkiye icin degil kendisi icin ister,gerisi teferruattir.
Zil takıp oynamanında yanlış olduğunu düşünüyorum.
Yorum