Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazık gerçekten. Taraftarımız ne hallere düşmüş. Avrupa ligine takımı gidememiş , rakiplerini yenildiğini görünce kendilerini avutuyorlar. Yazık gerçekten.
    Ezikler ve taraftarlari bizim avrupada oynamamizi dahi istemiyorlar.

Biz ise onlarin avrupada basarili olmasini istemiyoruz,cok mu?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yazık gerçekten. Taraftarımız ne hallere düşmüş. Avrupa ligine takımı gidememiş , rakiplerini yenildiğini görünce kendilerini avutuyorlar. Yazık gerçekten.

Seviniyorum var mı ????

Göbekte atıyorum sanane sizene ?

Benim Türklüğümün derdine düşmek sizin ne haddinize ?
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ezikler ve taraftarlari bizim avrupada oynamamizi dahi istemiyorlar.

Biz ise onlarin avrupada basarili olmasini istemiyoruz,cok mu?
        ne alakası var kardeşim kim istemiyomuş kıbrıstaki anorthosis maçında ben trabzonludan çok fb gs bjk forması görmüştüm bunların olması yanlış mı ? Oynadığımız takımlar birisi yunan diğeri bilmem kimin ne si desteklemeyin ama gol yediğinde sevinenler oluyor harbiden ilginç .
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• G.saray Türkiye degildir.

F.bahce Türkiye degildir.

Besiktas da Türkiye degildir.

Türkiye Türkiyedir.

Hic kimse bahsedilen takimlari desteklememeyi milli gurur meselesi yapmasin...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne alakası var kardeşim kim istemiyomuş kıbrıstaki anorthosis maçında ben trabzonludan çok fb gs bjk forması görmüştüm bunların olması yanlış mı ? Oynadığımız takımlar birisi yunan diğeri bilmem kimin ne si desteklemeyin ama gol yediğinde sevinenler oluyor harbiden ilginç .
            Ayni dönemde cevremde bana,su rum takimina da elendiniz ya yaziklar olsun size diyorlardi.

Kibris savasini kaybetmis gibi suclu hissetmistim kendimi....

Yorum

• Yabancı takımlara karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Kim kimle yaparsa yapsın kim ne olursa olsun.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benle kaç gün dalga geçtiler ya neyin sevinmesinden bahsediyorsunuz ?
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı takımlara karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Kim kimle yaparsa yapsın kim ne olursa olsun.
                  Emirhan orda sorun yok zaten bu çok doğal Gs - Pana maçında bende Gs yi destekledim fakat ..Fb maçında Twente'yi destekledim ...Burda birinin çıkıpta bana laf atması hoş değil ...
                  Twitter Adresim

Yorum

• seviniyorum varmı?

beter olsunlar inşallah...jimnastik 8 yemeye, f5 önce sevinip sonra devrilmeye devam etsin inşallah...bunların mayası bozuk biz yenilirken zil takıp oynamıyormu çoğu...

ülke puanı azalıyormuş biz elenince.görsünler hallerinede ona göre salınsınlar biraz.

kendilerini dev aynasında görenler ülke futbolunu ne hale getirdiklerini de görsünler biraz...

seviniyorum varmı?

Yorum

• Kusura bakmayında lafı nerenizden anlıyorsunuz siz ? Ben şimdi sizin Türklüğünüzü mü sorguladım ? Ben sizin aciziyetinizi sorguladım. Birdahada sorgulamam heralde , baksanıza anlamıyorsunuz.

Yorum

G.saray Türkiye degildir.

F.bahce Türkiye degildir.

Besiktas da Türkiye degildir.

Türkiye Türkiyedir.

Hic kimse bahsedilen takimlari desteklememeyi milli gurur meselesi yapmasin...

Yorum

• Ben desteklemeyene kızıyorum ama niye desteklemiyorsun kardeşim diye bişe demem söz konusu değil. Sadece bu takımların Türkiye adına oynadıklarını düşünüyorum. Dün Bjk'yi destekledim bugün Gs ile Fb'yi. Ama yarın en nefret ettiğim takımlar olucaklar. Kazandıkları maçlarda ülke puanı yükseliyor.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

Kusura bakmayında lafı nerenizden anlıyorsunuz siz ? Ben şimdi sizin Türklüğünüzü mü sorguladım ? Ben sizin aciziyetinizi sorguladım. Birdahada sorgulamam heralde , baksanıza anlamıyorsunuz.

belkide senin bakış açın bana aciz geliyordur nedersin?

Yorum

• Istanbul takimlarini avrupada destekleyenlere saygi duyuyorum.

Ama bir zahmet desteklemeyenlere de saygi duyulmali.

Hickimse Türklügümüzü onlara destek vermememizle ölcmeye kalkmasin.

Her takimda avrupada basariyi Türkiye icin degil kendisi icin ister,gerisi teferruattir.

Yorum

Istanbul takimlarini avrupada destekleyenlere saygi duyuyorum.

Ama bir zahmet desteklemeyenlere de saygi duyulmali.

Hickimse Türklügümüzü onlara destek vermememizle ölcmeye kalkmasin.

Her takimda avrupada basariyi Türkiye icin degil kendisi icin ister,gerisi teferruattir.
                                Zil takıp oynamanında yanlış olduğunu düşünüyorum.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X