İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tvgolo.com ..İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın gollerini nerden izleyebiliriz.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oldu turu geçmeleri
hem türk takımı puan kazandırıyor
hem iki kulvarda giderlerse ligden koparlar
Ligden kopmaları bizim için önemli ..
ve Avrupada başarılı olsunlar kim olursa olsun Türk Türkiye memleketimi temsil ediyorlar kötü sonuçlarda kızarım küfür ederim ama kazandıklarda alkışlarım
İnşallah Final oynarlar..6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Bir ara çok korktum turu geçemeyecekler diye.Çünkü en baba takımımız bile Avrupa'dan sonra ligde dökülüyor.Bizim maçtan önce Avrupa seyahati cincona yarayacaktır.
Ligden kopmasına gelince Sivas'a yatacakları anlamına gelmez bu,hemde o son maç zaten.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Dün maçı Fransız kanalından izledim.Daha maçında Meira'nın evlere şenlik hatasını Bellion iyi değerlendirdi ve maça Bordeaux 1-0 önde başladı.Ama ilk yarının sonuna kadar GS bastırdı, gol bulacaklarını tahmin ediyordum.Arda'nın ilk golünde kale çizgisindeki oyuncunun büyük hatası vardı.Bu golü takiben Kewell gerçekten çok güzel bir gol attı.İkinci yarı oyun ortada geçerken GS Arda ile 3-1 yaptı.Oyuncular turu geçtik havasına girdiler ama Bordeaux yakaladığı 2 pozisyonu da gole çevirdi.Tam maç bitti derken kadro dışı kalması gündemde olan Sabri turu getirdi..
Bordeaux beni hayal kırıklığına uğrattı ama ligdeki son 7-8 maçına bakınca pek şaşırmamak gerekiyor çünkü büyük düşüş içindeler.Bugün basını takip edemedim ama eminim Bülent Korkmaz'ın nasıl çok iyi bir hoca olduğundan ve Kadıköy'de finale geliyoruz gibi deli saçması şeyler yazıldığını az çok tahmin edebiliyorum..
Bana göre Galatasaray bu defansıyla ligi çok zor tamamlar.Hamburg'a zaten eleneceklerdir ancak bizim maçtan 3 gün önce deplasmana gitmeleri maçı kazanma oranımızı artırıyor.Yani bir bakıma sevindim turu geçmelerine..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
yorumları okurken hayret ve utancı bir arada yaşadım.
gesenin gollerinde goooooolllll diye tepki veren taraftarlarımızın olmasını
içime sindiremiyorum.
el fenerliler bizi gese sempatizanı ve yardakçısı olmakla itham
etmelerinde haksız değillermiş.
goooollll tepkisi veren arkadaşlarım el fenerinin avrupa maçlarında aynı tepkiyi veriyorlarsa sözüm yok.
ama değilse bu kişilerin trabzonsporluluğunu sorgularım.
Yorum
-
.................................................İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzik dostu TFF bizim maçı ertelerse şaşımam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum