Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    12.03.2009 GALATASARAY - HAMBURG

15.03.2009 TRABZONSPOR - GALATASARAY

Turu geçmesi çok iyi oldu
    Ilk mac birde Hamburg da. Bizim icin güzel oldu bu. Belki de bir iki oyuncu sakatlanir.. Haydi hayirlisi.
    HY67...

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın gollerini nerden izleyebiliriz.
      tvgolo.com ..
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ezik dostu TFF bizim maçı ertelerse şaşımam.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi oldu turu geçmeleri

hem türk takımı puan kazandırıyor

hem iki kulvarda giderlerse ligden koparlar

Ligden kopmaları bizim için önemli ..
          ve Avrupada başarılı olsunlar kim olursa olsun Türk Türkiye memleketimi temsil ediyorlar kötü sonuçlarda kızarım küfür ederim ama kazandıklarda alkışlarım
          İnşallah Final oynarlar..
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Sesini kisip seyretmenizi tavsiye ederim.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Bir ara çok korktum turu geçemeyecekler diye.Çünkü en baba takımımız bile Avrupa'dan sonra ligde dökülüyor.Bizim maçtan önce Avrupa seyahati cincona yarayacaktır. Ligden kopmasına gelince Sivas'a yatacakları anlamına gelmez bu,hemde o son maç zaten.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Dün maçı Fransız kanalından izledim.Daha maçında Meira'nın evlere şenlik hatasını Bellion iyi değerlendirdi ve maça Bordeaux 1-0 önde başladı.Ama ilk yarının sonuna kadar GS bastırdı, gol bulacaklarını tahmin ediyordum.Arda'nın ilk golünde kale çizgisindeki oyuncunun büyük hatası vardı.Bu golü takiben Kewell gerçekten çok güzel bir gol attı.İkinci yarı oyun ortada geçerken GS Arda ile 3-1 yaptı.Oyuncular turu geçtik havasına girdiler ama Bordeaux yakaladığı 2 pozisyonu da gole çevirdi.Tam maç bitti derken kadro dışı kalması gündemde olan Sabri turu getirdi..

Bordeaux beni hayal kırıklığına uğrattı ama ligdeki son 7-8 maçına bakınca pek şaşırmamak gerekiyor çünkü büyük düşüş içindeler.Bugün basını takip edemedim ama eminim Bülent Korkmaz'ın nasıl çok iyi bir hoca olduğundan ve Kadıköy'de finale geliyoruz gibi deli saçması şeyler yazıldığını az çok tahmin edebiliyorum..

Bana göre Galatasaray bu defansıyla ligi çok zor tamamlar.Hamburg'a zaten eleneceklerdir ancak bizim maçtan 3 gün önce deplasmana gitmeleri maçı kazanma oranımızı artırıyor.Yani bir bakıma sevindim turu geçmelerine..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilecek Mehmet Topal'ın, 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
                  Bizim maçta olmadığı gibi , Uefa maçlarındada yok .
                  Bize karşı oynamayacak olması artı bir haber

Yorum

• yorumları okurken hayret ve utancı bir arada yaşadım.
                    gesenin gollerinde goooooolllll diye tepki veren taraftarlarımızın olmasını
                    içime sindiremiyorum.
                    el fenerliler bizi gese sempatizanı ve yardakçısı olmakla itham
                    etmelerinde haksız değillermiş.
                    goooollll tepkisi veren arkadaşlarım el fenerinin avrupa maçlarında aynı tepkiyi veriyorlarsa sözüm yok.
                    ama değilse bu kişilerin trabzonsporluluğunu sorgularım.

Yorum

• Aldemir

gollllllllll diye bağiran kişilerin trabzonsporluluğunu sorgulayabilmen için niye golllllll diye bağırdıklarını bilmen lazım!
                      Ben söyliyim tur atlarsa bizim maçtan önce uefa maçı yapıp yorulacaklarını düşündükleri için.
                      Utanmana gerek yok.
                      ATAMIYANA ATARLAR...
                      galatasaray fransadır !

Yorum

• şu yakın zamanda bu kadar çok yaklaşılamaz türk takımları sanırım kupaya
                        milan da elendiği için kalan takımlar hepsi aynı ayarda bence

Yorum

• Bu arada, Kewell'ın golü çok güzeldi. Hep beraber alkışladık arkadaşlarımızla. Helal valla. Çok iyi gol attı. Tam doksan denilen tabir bu gol için uygun olsa gerek..
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Dün akşamdan çıkan sonuç gesenin forvetleri hakikaten çok kaliteli.Arda ve Lincolne kesinlikle bir çözüm bulunmalı.Topu önlerine aldıklarında geçemeyecekleri defans yok gibi.Ama defanslarıda evlere şenlik.

Yorum

• Gaysenin tur atlamasına sevindim. İki kulvarda gitmek onları ligden kopartır. Ayrıca hiç yoktan ülke puanı almış oldular. İnşallah bu hafta Konya onlara bi süpriz yapar buna inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ezik dostu TFF bizim maçı ertelerse şaşımam.
                                .................................................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X