İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolleri yiyen De Sanctis olmasın sakın Adem
)

Haklısın De Sanctisdi o kova burcu kaleci.Özkan SÜMER
Yorum
-
"BU GOLLERİ BİR DAHA YEMEYİZ"
Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz, Bordeaux maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Korkmaz yaptığı açıklamada "Öncelikle tur atladığımız için çok mutluyuz. Zor bir maç oldu. Golü çok erken yedik. Takımımın bu maçı kazanacağına inanmıştım. Nitekim öyle oldu zaten.
Bu yediğimiz goller bir daha yenmez. Kişisel hatadan yenen goller hepsi. Bende yaptım zamanında. Kişisel hata olduğu sürece sorun yok. Diğerini hallederiz.
Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu hava şartlarında bize destek çıktıkları için. Takımlarına sahip çıktıkları için.
Bu daha başlangıç. Önemli olan zorlukların üstesinden gelebilmek.
Kişisel hata olunca kendi oyuncumun demoralize olmasından korktum. Ama hem oyuncularım hem de takımım çabuk toparlandılar ve çok üst düzey bir oyun oldu.
Ben ilk golde oyuncum için endişelendim. Oyndan kopmasını istemezdim. Ve kopmadıda.
Futbolda herşey olabilir. Birşeyler yapmak için bazen doğru yerde olmak gerekir. Dönen top her zaman tehlikelidir. Sabri doğru yerdeydi ve çok güzel bir gol attı.Taraftardan Sabri'ye sahip çıkmalarını istiyorum.
Oyuncularımı tebrik ettim. Neyin nasıl yapılabileceğini gösterdiler. Bordeaux çok önemli bir takım. Onlara burada 4 gol atabilmek çok önemli.
Galatasaray ruhu her zaman vardır. O ruh her zaman olmalı. Kötü anda bile o ruhu ortaya çıkarmaktır önemli olan. Basamakları tek tek çıkıyoruz. Önümüzdeki Konya maçına bakıyoruz şu anda" dedi.
Maraton
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum