İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2 maçta 8 gol yemezlerdi kesin, garantii@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
-
Ne mi geçecek elimize :İlk olarak alahram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazık olacak cimboma elenirse üzülürüm
Sevinç,huzur,Trabzon aşkı..
Ne yani milliyetçilik mi yapıyım..En büyük düşmanımız gs..
Zamanında TrabzonSPor yunan takımla oynarken onları destekleyen gs lilere neden kimse laf söylemedi..
Yenildiğimizde ezik takım ilan ettiler...Ne diye destek verecem sünepe takımına..Bize Her Yer TrabzonBMN Taraftar Topluluğu
Yorum
-
bune ya şaka gibi.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle75. dakika: İnanılmaz bir şey... Fransızlar 1 gol daha buluyor... Sağdan bir orta... Kale sahamızda bir anlaşmazlık... De Sanctis sektirdi... Cavenaghi dokundu ve topu ağlara gönderdi...
73. dakika: Top bir kez daha Galatasaray ağlarında... Chamakh attı... Altıpas üzerinde yerden bir pas... Chamakh altıpasın önünde yerden vurdu ve topu ağlara gönderdi...
2'dk 2 gol yedi bu savunma çok kötü

adnan sezgin yine başlayacak yaa. kim dinliycek bunları bir hafta
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Galatasaray tur atlamayamaz ise üzülürüm, bizim maç öncesi bi Hamburg ile oynasalardı iyi olurdu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum