Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray bu turu gecer bana kalirsa.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Galatasaray tura veda etmiştir , güzel .

Bordeaux deplasmanda atacağı gol veya gollerle , bu turu alır .

Ah Gourcuff , şu Cavenaghi'ye bırakabilseydin orada ne güzel galibiyet alarak avantaj alacaktık . Neyse rövanşta yaparsın artık bir şeyler

Ömer Üründül şu işten para kazanıyor ya deli oluyorum ...

Yorum

• İyi oldu iyi. Her ne kadar sevmesekte bir Türk Takımı Galata turu geçsinler. Lig de yorgun düşerler.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Galatasaray tura veda etmiştir , güzel .

Bordeaux deplasmanda atacağı gol veya gollerle , bu turu alır .

Ah Gourcuff , şu Cavenaghi'ye bırakabilseydin orada ne güzel galibiyet alarak avantaj alacaktık . Neyse rövanşta yaparsın artık bir şeyler

Ömer Üründül şu işten para kazanıyor ya deli oluyorum ...
          Yahu arkadaşım maçtan öncede Bordo deli yapar,manyak eder,fark atar,ezer gibi laflar ediyordun.Şimdi ise Gese tura veda etmiştir falan.Komik oluyorsun insanların gözünde...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu arkadaşım maçtan öncede Bordo deli yapar,manyak eder,fark atar,ezer gibi laflar ediyordun.Şimdi ise Gese tura veda etmiştir falan.Komik oluyorsun insanların gözünde...
            Allah aşkına göstersene nerede o mesajım benim ?

Sallamakla olmuyor
            En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 19.02.2009, 00:10.

Yorum

• Bu kadar sıkıcı maç olmaz. Bordo ilk 10 dakika saldırdı, sonra fıs.. Hayatımdan 2 saat gitti boş yere. Ne güzel uyurdum.

Bordo deplasmanlarda daha iyiymiş. Bir gol atmasına bakar Ali Sami Yen'de. Bence de gsnin işi zor.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bordeaux baskıyı kurduğu bölümlerde girdiği gol pozisyonlarını değerlendirebilse farklı olabilirdi skor.Bordeaux'un Galatasaray'dan çok daha iyi bir takım olduğunu bir kez daha anladım.Rövanşta turu galibiyet alarak geçerler..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ikinci yarısını izledim çok sıkıcıydı eğer biz bu cinconlar böyle şekilde bulursak ligde 3-4 leriz

Yorum

• Bence gs bu turu geçer. Diğer turda hamburg çok daha zorlu bir rakip. gs hemen avrupaya veda etmesin. En azından bi tur daha oynasınki ligde de puan kayıpları yaşasın. Tek kulvarda gitmesinler. Güçlerini ve motivasyonlarını sadece lige harcamasınlar. avrupayada harcasınlar ki ligde gerilere düşsünler. Diğer rakiplerimizde Türkiye kupasında ter dökecekler. Biz tek kulvardayız. Bundan faydalanıp yolumuza devam edebiliriz

Yorum

• 1 tur geçsin ki bize yorgun gelsin...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• bordouex taki diarra harika ötesi bişey keşke ts de olsaydı
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Gs bu turu geçerse hiç şaşırmam, İstanbul'da taraftarlarını arkasına alarak turu geçmesi çok zor değil.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gs turu geçsin, spiker rezaletine bir süre daha gülmek istiyorum.
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• GS Turu gecemez Bu kadar
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• budefa nasıl ağlamadılar diye konuşuyordukya hani.
                                Yine ağladılar )))

"Kesinlikle penaltıydı"

Galatasaray Bordeaux deplasmanından 0-0'lık skorla dönerken sarı kırmızılıların golcü futbolcusu Milan Baros elde edilen beraberliğe tur için yeterli gözüyle bakılmaması gerektiğini söyledi. Çek futbolcu sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldığını belirtirken sarı kart gördüğü pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu ifade etti. Uzun bir aradan sonra ilk kez forma giyen Kewell'sa gol atamadıkları için üzgün olduğunu söyledi. Fransız basını da maça geniş yer ayıdı. Le Parisien gazetesi, 0-0 sonuçlanan karşılaşmayı, "Bordeaux duvara çarptı" başlığıyla duyurdu. Gazetenin haberinde, Galatasaray'ın çift kademeli savunmasının, Bordeaux'nun hücum elemanlarını kilitlediği yorumu yapılırken, rövanş maçında Bordeaux'nun, "Türk kazanı"nda kaynayabileceği belirtildi.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X