bank asya ağır kaçar 3.lig de anca oynarlar
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fener yine şampiyonlar liginin tozunu attırır bence.
çünkü en dandik pozisyonları bile gole çevirecek adamları var.ayrıca geçen seneden dolayı onlarda ayrı bir hava var.
çok rahatlar.
evet dünkü rakip çok kek bi takımdı ama onun yerine başka bir takım olsaydı yine eziklerin elinden kurtulamazdıT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
bütün takımlar avrupa'da gruplara kalsın..Seneye bizim işimiz daha kolay olur
yoksa onları düşündüğümden değil
Yorum
-
Semih mükemmel oynadi. Sag ayak, sol ayak, asirtma, kafa... Atilacak ne kadar cesit gol varsa atti. Bu mac bir ölcü olamaz ama Fener bu sezon forvette sikinti cekmiycek galiba. Bence oturmus bir kadrolari var ama tek dezavantajlari, Emre, Alex gibi oyunculari sakatlanmaya meyilli ve sakatlanirlarsa bu iki oyuncunun alternatifi yok."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
fener takımının karakterine tam zıt karakterde bir futbolcu.Böyle bir forvetimiz olsun isterdim.Özkan SÜMERYorum
-
Helal olsun Fenerede Semihede. Haydi gruplara kalsinlar hepsi.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
Burası " Türk Futbolu " ile ilgili kategori. Takılıyorsan görmemezlikten gelmelisin Sacit. Kopyala yapıştır yapılmış ve öyle çıkmış.
Eğer bunu ben yapmış olsaydım ve aynı tepkiyi bana verseydin o isimlerin altına 3 değil 5 yıldız koyardım. Sırf sen istediğin için.
Türk Futbolu kategorisinde elbet Türk Takımları için başlıklar açılıp konuşulacak. Bunlara takılıp uğraşmak yerine kendi işlerimize bakmalıyız.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Semih 61' 
Yorum