bank asya ağır kaçar 3.lig de anca oynarlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fener yine şampiyonlar liginin tozunu attırır bence.
çünkü en dandik pozisyonları bile gole çevirecek adamları var.ayrıca geçen seneden dolayı onlarda ayrı bir hava var.
çok rahatlar.
evet dünkü rakip çok kek bi takımdı ama onun yerine başka bir takım olsaydı yine eziklerin elinden kurtulamazdıT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
hocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener 5 - Budapeste.
Semih 5'
Semih 61'
Emre (p.) 67'
Semih 79'
Semih 81' 
Yorum
-
Semih mükemmel oynadi. Sag ayak, sol ayak, asirtma, kafa... Atilacak ne kadar cesit gol varsa atti. Bu mac bir ölcü olamaz ama Fener bu sezon forvette sikinti cekmiycek galiba. Bence oturmus bir kadrolari var ama tek dezavantajlari, Emre, Alex gibi oyunculari sakatlanmaya meyilli ve sakatlanirlarsa bu iki oyuncunun alternatifi yok."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Arkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam, isimlerini de büyük harfle yazsaydın barii, böyle görünmüyo da.. hatta aralarına 3 yıldız koysaydın.."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
ben takılırım hocam, elimde değil..İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas kopyala yapistir yapmis. Bu tür seylere takkilmamak lazim.
o da kopyala yapıştır yapmasaydı..
Yorum
-
Burası " Türk Futbolu " ile ilgili kategori. Takılıyorsan görmemezlikten gelmelisin Sacit. Kopyala yapıştır yapılmış ve öyle çıkmış.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben takılırım hocam, elimde değil..
o da kopyala yapıştır yapmasaydı..
Eğer bunu ben yapmış olsaydım ve aynı tepkiyi bana verseydin o isimlerin altına 3 değil 5 yıldız koyardım. Sırf sen istediğin için.
Türk Futbolu kategorisinde elbet Türk Takımları için başlıklar açılıp konuşulacak. Bunlara takılıp uğraşmak yerine kendi işlerimize bakmalıyız.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yoksa onları düşündüğümden değil
Yorum