hakem de acaip bişeydi. itiraz edeni döverim duruşu vardı adamda
futbolcular tırstı valla heriften
hakem dedigin böyle olmali.futbolculara itiraz edecek ortam birakmamali.biz türkiye liginde futbolcular tarafindan itilip kakildigi halde hicbirsey yapamayan hakemler de gördük.türk ve yabanci hakemler arasindaki en önemli fark otoriteleridir.bizim hakemlerin otoritesi yok,yabancilarin ise var.bunun icindirki dünya kupalarinda misirli bir hakem bile olurken bizimkiler evde oturuyor!
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Fenerbahçe'nin elenmesine hiç sevinmedim ve sevinecek birşey de göremiyorum.
Kimse kusura bakmasın
Tebrikler Fenerbahçe.. Türk'ün adını az da olsa Avrupa'da duyurduğun için.
Darısı ve daha iyisi bizim başımıza.
Chelsea yi Tebrik ediyorum.
Daha fazla gol bekliyordum. ama önemli olan turdu.
ezikbahçenin elenmesinden sonra varını yoğunu lige vereceğini herkes tahmin ediyordur.
Bu hafta oynayacakları Ankarasporun durumu iyi değil ama. bankoların bankosu fener. çünkü maç Türkiye Süper ligi. ve bizim namlı hakemler....
10 kelime 67 harf
haram şike yalan dolan hırsızlık hepsi sende. senden nefret ediyorum fenerbahçe.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
İşin kolayına kaçmak huyumuz ne yazıkki. Fenerbahce gibi takımların azlığından 6. olarak Avrupaya gidemiyoruz.
Çok güzel oynadılar chelsea karşısında. Elenmelerine üzüldüm. Galatasaray da olsa üzülürdüm, Beşiktaş ta olsa üzülürdüm.
Fenerbahceye ülke puanına olan katkılarından ve güzel futbolundan dolayı teşekkür ederim.
Zamanında Özkan Sümer'in bir sözü var, çok hoşuma gider '' Benim atımı beğenmeyenin bari bir eşeği olsa'' Malesef bizim eşeğimiz yok, milletin atını gülüyoruz.
Beş sene öncesine kadar dengeler eşitken şimdi ne olduda arayı böyle açtık. Chelsea'nın amigoluğunu yapacağına biraz da bunu tartışalım.
Siz ne kadar kabul etmeseniz de tarih yazıyor bunları.
Sağlıcakla Kalın
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
fb nin amigoluğunu yapacağıma chelsea nin amigoluğunu tercih ederim !
Trabzonsporumu ilk dörde sokmamak için seferber olacaklar , türlü oyunlarla ''büyüklük'' sıfatını almak isteyecekler ve bu kişiler bazen benim hakkım olan yerde avrupaya gidecek ve bende onların amigoluğunu yapacağım ,yok öyle yağma ,,, fb nin amigoluğunu yapacağına birazda bunu tartışalım .
En son denizgrsy tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 11:22.
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Haticeye değil neticeye bakmk lazım.. şampiyonluğu kaçırdığımız sene fenere 2-1 yenildiğimiz maçta belki 20 gol pozisyonuna girdik üstün oynadık ama yenildik. Tairhede şampiyon fener olarak geçti.....
Avam Grant denilen Ziya kılıklı adam değil Mourinyo olsaydı Feneri evire çevire yenerlerdi. Bir adam Ziyaya bu kadar benzermi dnya çapında yıldızlara futbolu unutturmuş. oyuncu değişikliklerinde hataları var. oyunu okumuyor sadece izliyor. Aynı Doğan gibi. buna rağmen feneri eledilerse büyük başarıdır.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum