Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahçe'yi gönülden tebrik ediyorum.
    Unutmalıyım ki İngilizler herhangi bir Türk takımıyla maç yaptığı zaman Ts, Fb, Gs diye ayırmıyor "Türkler" ile maç yaptık diyorlar.
    Gerçekten göğsüm kabardı..
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Sevilla'nın düştüğü yanılgıya düştü Chelsea de,Fenerbahçe'ye oynama şansı tanıdı Lampard'ı oyundan çıkararak oysa o dakikaya kadar Fener'in bir iki dengesiz atak girişimi dışında oyunun mutlak hakimi Chelsea'ydi.İkinci maçta işi daha sıkı tutacaktır Chelsea ve turu geçecektir ama Fenerbahçe'nin başardığı işi de gözardı etmemek gerek,tebrikler.
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• Tebrikler Fenerbahçe...
        Söylencek fazla birşey yok, kıskanmayı bir kenara bırakıp doğru yapılan işleri örnek alırsak...
        Başarılı olmamak için hiçbir sebep yok...
        Hele geçmişinde nice zaferler varken...
        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Chelsea maça çok iyi başlamasına rağmen kötü bitirdi.fb attığı güzel gollerle maçı kazandı.Özellikle Deivid'in golü mükemmeldi.Chelsea aslında maçı koparacak pozisyonlar buldu.Volkan hepsini kurtardı.Zaten Chelsea'yi elini kolunu sallayarak yenemezsin pozisyon vereceksin tabii ki.Lampard çok etkisiz gözüktü.(Hastaymış)Drogba inanılmaz derecede şahsi oynadı.fb'de Aurelio her zamanki gibi çok iyiydi.İkinci maçta Chelsea'nin maçı 2-3 farklı kazanacağını düşünüyorum.Ama bu maçın sonlarında olduğu gibi takım olmaktan uzak kalırlarsa turu zora sokarlar.Ben Chelsea'yi tutacağım.Sevmiyorum fbyi ne yapayım.Türk olarak algılayamıyorum onları.Chelsea'den daha yabancı geliyorlar bana.Ama hakkını verelim bu sene çok çok büyük iş başardılar.Evlerindeki bütün maçları kazandılar.İnşallah bu son maçları olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tebrik etmektan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok...Evet kısaknmakta hakkımız.Fener buralara gsyi kıskanarak geldi...Chealsea golü attıktan sonra çok küçümsedi fenerbahçeyi...

Bu maç ayrıca bana 2001 yılında oynanan GS-Real madrid maçını hatırlattı...O maçtada ilk yarıda real 2-0 öne geçmişti..ama gs ikinci yarıdaki müthiş oyunuyla maçı 3-2 kazanmıştı...Gerçi deplasmandaki maç 3-0 bitmişti..

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi
              cümlenin orjinali bozmamak için değiştirmemiştim. sen böyle algılıyorsan bişey diyemem. ama nasıl anlatmak istediğimi yazayım senin ve senin gibi düşünenlerin anlaması için,

"söz konusu türkiye'nin başarısı ise gerisi teferruattır!"
              İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ve benim gibiler Türkiye'nin başarısını düşünüyor O yazdığın orijinalinini ne kadar bozmamak içinse " Türkiye " de orijinal yazılmalı. Küçük harflerle değil. Hem de üzerine basa basa küçük harflerle değil

Esenlik içerisinde kal
              üzerine basabasa mı ya arkadaşım bi git işin yokmu senin ya bak bakayım o yazımda hangi harf büyük komik olmayın allah aşkına.

neyse feneri tebrik ederim bu arada güzel skor.
              En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 14:57.

Yorum

• fenerbahce'ye tebrikler ama bence tur atlamalari cok zor

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üzerine basabasa mı ya arkadaşım bi git işin yokmu senin ya bak bakayım o yazımda hangi harf büyük komik olmayın allah aşkına.

neyse feneri tebrik ederim bu arada güzel skor.
                  Türkiye mi ? türkiye mi?

Tamam komik olmayayım seni mi kıracağım

Dip not : Maçın ilk yarısı bittikten sonra koyu fenerli bir kız arkadaşıma sevimli görünüceğim diye 2-1 çevirirsiniz diye attığım mesajın üzerine gelen 2-1 lik galibiyet pek hoş oldu
                  En son ilhan tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 15:28.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye mi ? türkiye mi?

Tamam komik olmayayım seni mi kıracağım

Dip not : Maçın ilk yarısı bittikten sonra koyu fenerli bir kız arkadaşıma sevimli görünüceğim diye 2-1 çevirirsiniz diye attığım mesajın üzerine gelen 2-1 lik galibiyet pek hoş oldu
                    Eveeeet. fenerin o kötü futbol ile chelsea yi nasıl yendiği anlaşıldı.

Bir daha ki maç lütfen o telefonun maç bitene kadar kullanma.

Yorum

• Fenerbahçe'ye tebrikler Chelsea'yi yenmek büyük iş ama önemli olan rövanş.Umarım rövanş maçında da umduklarını bulurlar.

Yorum

• Her maç bal diyoruz ama adamlar her maç kendi kalesine gol atıyor.. Oturupta takdir etmek lazım.. Fenerbahçe buralara kadar nasıl geldi.. Biz nasıl gelebiliriz diye düşünmek gerekir.. .. Biz hep bu anti-fener muhabbetinden dolayı bi kademe ilerleyemedik.. Bizene Fenerin başarısızlığından.. Zamanında hep şampiyonluklarımızı çalan gs değilmiydi ? FEnerbahçe 96da şampiyonluğa oynarken yendi.. Gs naptı ? Amaçları yokken bize Trabzonda köpek gibi oynadılar.. 4-2 yenildik.. Şampiyonluktan olduk.. Biz anti-feneri bırakmadğımız sürece deve kuşu gibi kalırız kumların altında...

Trabzonsporlu bi abimiz kızını almış dün stadda maçı izlemiş.. Helal olsun diyorum..

Yorum

• Fenerbahceyi tebrik ediyorum umarım turu atlarlar örnek alınması gereken başkanlarıvar gercekden tebrik etmemek elde değil nerden nerelere geldiler insallah bu gunleri bizde görürüz.

Yorum

• Bu kadar başarılı bir takımı kıskanmak son derece doğaldır. Hatta faydalıdır da. Onları aşağı çekmek yerine, onları geçmek için mücadele vermek gerek.

Bu kadar başarılı bir takımı tebrik etmek de doğaldır. Belli ki, biz iç hesaplaşmalarımız, küçücük hedeflerimiz ile Tük Futbolu'nda çıtayı yükseltemeyeceğiz bir zaman daha. Ama birilerinin o çıtayı yükseltmesi gerekiyor.

2000 yılında Avrupa Şampiyonası'nın düzenleneceği sene Galatasaray başarılı olmuştu. O sonuçlar 2000 Avrupa ve 2002 Dünya Şampiyonalarına kadar yansımıştı. Bu başarı da (ikinci maç ne olursa olsun - ki bence Fener Chelsea'yi orada da yenecek) elbette Avrupa Şampiyonası'na yansıyacaktır. Yansımalıdır.

Burada yazılan tüm mesajları okuyunca, takımımın kendisiyle olmasa da, taraftarıyla bir kere daha gurur duydum.

Orta - uzun vadede Fener'in bu başarısı Trabzonspor'a da fayda sağlayacaktır. En azından aklını başına getirecektir.

Getirmelidir.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar başarılı bir takımı kıskanmak son derece doğaldır. Hatta faydalıdır da. Onları aşağı çekmek yerine, onları geçmek için mücadele vermek gerek.

Bu kadar başarılı bir takımı tebrik etmek de doğaldır. Belli ki, biz iç hesaplaşmalarımız, küçücük hedeflerimiz ile Tük Futbolu'nda çıtayı yükseltemeyeceğiz bir zaman daha. Ama birilerinin o çıtayı yükseltmesi gerekiyor.

2000 yılında Avrupa Şampiyonası'nın düzenleneceği sene Galatasaray başarılı olmuştu. O sonuçlar 2000 Avrupa ve 2002 Dünya Şampiyonalarına kadar yansımıştı. Bu başarı da (ikinci maç ne olursa olsun - ki bence Fener Chelsea'yi orada da yenecek) elbette Avrupa Şampiyonası'na yansıyacaktır. Yansımalıdır.

Burada yazılan tüm mesajları okuyunca, takımımın kendisiyle olmasa da, taraftarıyla bir kere daha gurur duydum.

Orta - uzun vadede Fener'in bu başarısı Trabzonspor'a da fayda sağlayacaktır. En azından aklını başına getirecektir.

Getirmelidir.
                              Tunga abi bence gs'nin basarisinin milli takima yansimasiyla fenerinki son derece farkli. o donemde Hakan Unsal, Bulent, Umit Davala, Ergun, Emre, Okan, Hakan Sukur, Arif hatta Suat milli takimin euro2000 maclarinda sikca oynayan isimlerdi. Yani Turk futbolcu kokenli bir basari vardi ortada ve o adamlarin sinerjisi milli takima da yansimisti. Bugun Fener'e baktigimizda ise basarinin gercek mimarlarinda Turk birine rastlamak cok guc, biraz Gokhan Gonul-Ugur Boral, hadi Semih'i de sayalim ve cakma Turk Aurelio. Yani milli takima pek yansiyacagini sanmiyorum, ama insallah yanilirim. En azindan rakiplerin Turk milli takimina bakis acisini degismesine neden olacaklarina inaniyorum.
                              Dediginize katiliyorum, keske fener orda olmasa demek yerine keske rakipleri biz olsaydik demek daha mantikli. Ingilizlerin sampiyonlar ligi maclarini lig kupasi tadinda oynadigini goruyoruz, belki birgun biz de basaririz kimbilir. Fener'in uzun yillar yaptigi transfer yanlislarini ve teknik direktor istikrarsizligindan bile bir ders cikarsak fayda sagliyacaktir. Daha 3-4 aydir gorevde olan hocamizin tartisilmasi bile ne kadar yerimizde saydimizin gostergesidir.

ayrica son sozum antudaki yalakalara. Fener'i basarisindan oturu tebrik ederiz elbette. Amma velakin yukaridaki fotograf Trabzonsporlu amcamizin kendi insiyatidir, sitelerinde bizi feneri destekler gibi gostermelerinden rahatsiz oldum. Once forumunuzda bizim sampiyonluklarimiza utanmadan camur atan basliklari kaldirsinlar. Bunlar gercekten utanmaz, gercekten serefsiz, surda bizi hakemle sampiyonluktan ettiklerinin uzerinden 3 sene gecmemis, kendilerinin bile gormedigi helal sampiyonluklarimiza dil uzatiyorlar. Daha once birilerinin imzasiydi buralarda, domuzdan post, fenerden dost olmaz, pis yalakalar... siz hele 3 puandan az farkla gelin Avni Aker'e, size bu sevinclerinizi unutturmayacak miyiz bakalim, piskin herifler...

Yorum

• Helal olsun Fenere. Güveniyordum zaten. Allahin izniyle bu turuda gecersek, Liverpool gelirse Finale kalabiliriz. Yürü be Fener, güldür yüzümüzü.
                                Bu arada Ceyrek Final maclarinin hepsini dogru tahmin ettim.
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X