Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç boyunca top oynayamayan Alex Devid'in golünde bir koşu yaptı, zeka kokuyor yahu...
    Kalecinin görüş alanını kapattı belki, dikkatini dağıttı. Top dümdüz gidiyordu çünkü..
    Ülen ya...
    Hayatımda bu kadar ballı bir takım görmedim.
    65-75 arasında şöyle biraz top oynadılar, o yani...
    Başka yok...
    Hay Allah...
    Bak buna aynen katılıyorum. 2 şut 2 gol. Maç boyu mutlak hakim Chelsea'ydi. Volkan devleşmese, forvetleri azıcık becerikli olsa 3-4 tane atabilirlerdi fenere.

Her zaman kazanan haklıdır tabi ki ama bu İngiltere'de perişan olmayacakları anlamına gelmez
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne gol atmis deivid
      evet güzel gol.
      intere attığı gibi şahane gol atıyor herif ya
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ben bu filmi daha önce görmüştüm.

Birazdan millet birbirine girer,yöneticiler de mecburen başlığı kilitlerler.

İnsanların meseleleri adam gibi tartışamamsı yüzünden başlık kilitlenmesi bana çok ilkel geliyor. Lafım yöneticilere değil,tartışmayı bilmeyenlere...

Yorum

• Allak askina fb icin deger mi birbirimizi kirmaya uzmeye;lutfen daha sakin olalim tebrik eden etmeyeni elestirmesin etmeyende edeni elestirmesin;herkes ozgurdur
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Yalnız şu bir gerçek.

Volkan , Fenerbahçelilerden yediği gol kadar rakiplerden gol yemedi ççç
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet güzel gol.
              intere attığı gibi şahane gol atıyor herif ya
              aynısını atıcaktı da topun adamdan geçeceğini tahmin etmediği için geç kaldı..
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Arkadaşlar, sayfa 61 olmuş. Birbirimizi kırmayalım.

Ne alaka!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız şu bir gerçek.

Volkan , Fenerbahçelilerden yediği gol kadar rakiplerden gol yemedi ççç
                  mauhshahuhuhuahua ççççççççç
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Volkan cidden devleşti gene. Cins...

Yorum

• ilhan mersikoptum ya
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yahu arkadaslar birakin birbirinize laf sokmayi, tebrik etmeyenlerde ahkam kesmesin..kardesim adamlar chelsea'yi oyle veya boyle geriden gelip yendiler..kolay bir is degil..biz hala ankaraspora attigimiz sutun cetelesini tutalim..fark giderek aciliyor,bu bir gercek..
                        yenilse uzulmezdim ama macta feneri destekledim..zamaninda gs yapmisti simdi fb, burdan ders cikarmak lazim..
                        kiskanmamak elde degil, umarim obur dunyaya gocmeden trabzonsporu'da bu pozisyonda goruruz..

Yorum

• 61. sayfada o iğrenç yaratıkların adını kullanmayalım.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu febe nin sadece bize puan kazandırmasına seviniyorum.ne kadar puanlar etkileyecek avrupa yolunu çok merak ediyorum..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• iş kutlamayı geçti sırf gıcıklıgına mesajlar yazılmaya basladı. isteyen kutlar istemeyen kutlamaz. her fener maçı sonrası nedir bu stres yahu. bakalım kendi işimize

Yorum

• seviyorum beniim insanimi

neyse... fener yenmistir ve aci gercek suki hala biz yerimizde sayiyoruz. herkes artik hedeflerini avrupaya yönelik yapiyor biz hala sampiyonluktan öte hedef koyamiyoruz... birakin sampiyon olmayi avrupaya bile gidemiyoruz... yaziklar olsun Trabzonsporlu isadamlarina.... feneri göründe biraz utanin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X