Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ben bu filmi daha önce görmüştüm.
Birazdan millet birbirine girer,yöneticiler de mecburen başlığı kilitlerler.
İnsanların meseleleri adam gibi tartışamamsı yüzünden başlık kilitlenmesi bana çok ilkel geliyor. Lafım yöneticilere değil,tartışmayı bilmeyenlere...Yorum
-
Allak askina fb icin deger mi birbirimizi kirmaya uzmeye;lutfen daha sakin olalim tebrik eden etmeyeni elestirmesin etmeyende edeni elestirmesin;herkes ozgurdur
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Yalnız şu bir gerçek.
Volkan , Fenerbahçelilerden yediği gol kadar rakiplerden gol yemedi çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
-
-
yahu arkadaslar birakin birbirinize laf sokmayi, tebrik etmeyenlerde ahkam kesmesin..kardesim adamlar chelsea'yi oyle veya boyle geriden gelip yendiler..kolay bir is degil..biz hala ankaraspora attigimiz sutun cetelesini tutalim..fark giderek aciliyor,bu bir gercek..
yenilse uzulmezdim ama macta feneri destekledim..zamaninda gs yapmisti simdi fb, burdan ders cikarmak lazim..
kiskanmamak elde degil, umarim obur dunyaya gocmeden trabzonsporu'da bu pozisyonda goruruz..TrabzonsporYorum
-
bu febe nin sadece bize puan kazandırmasına seviniyorum.ne kadar puanlar etkileyecek avrupa yolunu çok merak ediyorum..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
seviyorum beniim insanimi
neyse... fener yenmistir ve aci gercek suki hala biz yerimizde sayiyoruz. herkes artik hedeflerini avrupaya yönelik yapiyor biz hala sampiyonluktan öte hedef koyamiyoruz... birakin sampiyon olmayi avrupaya bile gidemiyoruz... yaziklar olsun Trabzonsporlu isadamlarina.... feneri göründe biraz utaninYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ne gol atmis deivid 

Yorum