Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla helal olsun fenere iyi top oynadılar.Yiğidi öldür ama hakkını ver.İnter sahada yoktu adeta.Oyuncuları eksikte olsa sahada olanlarda kaliteli futbolculardı.Bu grup sürprizlere gebe.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Valla kabul edelim fener İnter'i ezdi, kepaze etti.İlginçtir ama bir İtalyan takımına karşı hücumda her yüksek topa kafayı vurdular.

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ula fenere bak İnter'i yendi. Abi bu fenerliler 1 yıl konuşur şimdi ya
        Ben de ondan korkuyorum susmazlar şimdi
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• fener sürpriz yaptı tebrik etmek lazım

Yorum

• Ula onu bunu bırakın

Formaları değiştirseniz bu maç 10-0 biterdi yada iboyla kezmanı yer değiştirseniz yine fark olurdu
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• yav helal olsun fenerbahçeye.. inter yener dedim ama fenerbahçe iyi top oynadı..hallaç pamuğu gibi interin defansı..ibrahimoviçe top aktaramadılar ortasaha bitik gibiydi interde..bizim ziya oyun görsün oyun korkak adam biz oynasaydık bu inter 5 atardı bize kabul edin!!!!
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Futbolda surprizlerde vardir. Dun Chelsea, bugunde Inter surpriz yapti

Yorum

• Adamlar ManU 'nun yedeklerini 3-0 yendi 3Ay konuştular. Şimdi İnter'i yendiler. 1 yıl konuşurlar Her yerde formaları giyerler. Birisinin derhal fenere 5atması lazım
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gicik oluyorum su eziklere kendilerini birsey saniyorlar, interde sanki paf takimi gibi oynadi ezikler yine interin yedeklerle ciktigina dua etsinler, bu grubdan cikacaklarini saniyorlar öle birsey asla olmaz.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• interde hiç bir şey yoktu sıfırdılar

Yorum

• Mancini harbi salak ya. Sen kim oluyorsun da Adriano'yu CL kadrosuna almıyorsun.

Viera yok Adriano yok Cruz yok Materazzi yok. Pühe
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mancini harbi salak ya. Sen kim oluyorsun da Adriano'yu CL kadrosuna almıyorsun.

Viera yok Adriano yok Cruz yok Materazzi yok. Pühe
                          Adam manyakmida oynatmiyacak bu oyuncular belliki hepsi sakatti o yüzden oynatmadi.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Viera sakattı Materazzi'de cezalıydı galiba.Chivu da sakattı.Fenerbahçe'nin hakkını yemeyelim şimdi gerçekten iyi oynadı.Inter'in doğru düzgün atağı yok.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam manyakmida oynatmiyacak bu oyuncular belliki hepsi sakatti o yüzden oynatmadi.
                              Adriano Şampiyonlar Ligi kadrosunda yok.Ama Fener çok güzel oynadı.Daha fazla atabilirlerdi.

Yorum

• Ezikler harbiden iyi oynadı.ama inter in 8 eksiği olmasa sonuç böylemi olurdu o da ayrı bir konu

Aurello yu izlerken ahh ahh dedim bu adamı 50 bin dolar yüzünden kaçırdık.Hiç beğenmememe rağmen devid çok iyi mücadele etti heryere koştu.

Kezman değil semih 11 de başlasaydı fb rahat 3-0 kazanırdı.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X