Valla helal olsun fenere iyi top oynadılar.Yiğidi öldür ama hakkını ver.İnter sahada yoktu adeta.Oyuncuları eksikte olsa sahada olanlarda kaliteli futbolculardı.Bu grup sürprizlere gebe.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben de ondan korkuyorum susmazlar şimdiİlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla fenere bak
İnter'i yendi. Abi bu fenerliler 1 yıl konuşur şimdi ya 
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Adamlar ManU 'nun yedeklerini 3-0 yendi 3Ay konuştular. Şimdi İnter'i yendiler. 1 yıl konuşurlar
Her yerde formaları giyerler. Birisinin derhal fenere 5atması lazım
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Gicik oluyorum su eziklere kendilerini birsey saniyorlar, interde sanki paf takimi gibi oynadi ezikler yine interin yedeklerle ciktigina dua etsinler, bu grubdan cikacaklarini saniyorlar öle birsey asla olmaz.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Mancini harbi salak ya. Sen kim oluyorsun da Adriano'yu CL kadrosuna almıyorsun.
Viera yok Adriano yok Cruz yok Materazzi yok. Pühe
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Adam manyakmida oynatmiyacak bu oyuncular belliki hepsi sakatti o yüzden oynatmadi.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMancini harbi salak ya. Sen kim oluyorsun da Adriano'yu CL kadrosuna almıyorsun.
Viera yok Adriano yok Cruz yok Materazzi yok. Pühe
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Adriano Şampiyonlar Ligi kadrosunda yok.Ama Fener çok güzel oynadı.Daha fazla atabilirlerdi.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam manyakmida oynatmiyacak bu oyuncular belliki hepsi sakatti o yüzden oynatmadi.
Yorum
-
Ezikler harbiden iyi oynadı.ama inter in 8 eksiği olmasa sonuç böylemi olurdu o da ayrı bir konu
Aurello yu izlerken ahh ahh dedim bu adamı 50 bin dolar yüzünden kaçırdık.Hiç beğenmememe rağmen devid çok iyi mücadele etti heryere koştu.
Kezman değil semih 11 de başlasaydı fb rahat 3-0 kazanırdı.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum